persoonlijk

Mijn April

We zijn net weer over de helft van Mei maar jullie hadden nog een maand overzichtje van April te goed, dus hier is hij dan! Benieuwd wat ik in April heb beleefd? Lees dan vooral verder.

Pappa’s verjaardag

Elke 16e van April is mijn pappa jarig. Ze waren zelf een weekendje weg gegaan dus niet echt zijn verjaardag gevierd alleen met het gezin. Een dinerbon cadeau gegeven en natuurlijk wel een gebakje gehad!

Pappa

Bijna 45 kilometer lopen in één weekend

Soms heb ik van die gekke ideeën, 16 April kreeg ik zin om de wandelen en toen had ik 30.818 stappen (21,19 km) en die dag er op, wou ik dat een tikkeltje verbeteren, en dat is ook echt een tikkeltje geworden. Toen had ik 32.255 stappen (22,19 km.) Dat is dus 43,39 kilometer in twee dagen. Daar was ik dus wel even super trots op.

Uit eten met Irma

Kennen jullie Irma nog? Irma woont een uur bij mij vandaan en minimaal 1 keer in de maand hebben wij een uitje samen. Dit keer hebben we onbeperkt pannenkoeken gegeten bij ‘t oude tolhuis in Peize. Ging anders dan we verwacht hadden maar ik vond het wel lekker, Irma had minder geluk maar we hebben weer lol gehad met z’n tweeën en dat is het belangrijkste. We zaten ook echt na 3 pannenkoeken al vol. Dus onbeperkt viel mee haha! Daarna nog lekker churros gehad en Irma een ijsje.

Met Irma

Auto weer gekeurd & beurt gehad

Altijd wel weer spannend maar het viel gelukkig mee. Ik was even vergeten dat ik er met mijn ex andere lampen in had gezet, nooit meer om gedacht en daardoor zou mn auto eigenlijk afgekeurd moeten worden hahah, gelukkig is ie gewoon door de keurig heen gekomen. Toch altijd wel een dingetje door wat er met Mijn eerste auto gebeurd was. Gelukkig heb ik mn mooie polo weer mee zonder rare mankementen <3

Polooo

Ontslag genomen

Jaaa, dit is wel een dingetje. Om verschillende redenen heb ik ontslag genomen bij het bedrijf waar ik werkte. Ik heb er toch 3,5 jaar met veel plezier gewerkt maar nu is het tijd voor een nieuw avontuur. Ik ga het bedrijf wel missen maar ook ontzettend veel zin in mijn nieuwe uitdaging.

<3

Random foto’s die ik met jullie wil delen:

En tot slot nog een paar random foto’s/selfies die ik met jullie wou delen. Foto’s van mijn konijntje, met mijn moeder, selfie’s een foto van Beau en foto van toen ik met Beau aan het wandelen was, ‘s ochtends. Ik dacht het valt wel mee met de warmte maar het was toch al wel behoorlijk warm, en uiteindelijk bijna 9 kilometer gelopen, dus maar een flesje water gekocht en een koffiebeker gevraagd lol. Kon ik Beau toch nog even wat water geven. Medelijden met haar haha! Maar ze vond de wandeling volgens mij wel leuk.

Ook deze maand stond mijn blog op een lager pitje maar de bezoekers kwamen gelukkig alsnog wel. Hier onder mijn 3 best gelezen blogs in de maand April, heb jij ze al gelezen?

  1. Mijn Maart
  2. Grootste angst & grootste hobby
  3. Mijn ervaring met Vinted

Nu ben ik benieuwd, waar zou jij op mijn blog, graag een blog over willen lezen? Laat het weten in de reacties.

2 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: