Fotoshoot van Shanti

Gister heb ik iets gedaan wat al een mooi tijdje op mijn bucketlist stond. Een fotoshoot gedaan van Shanti. Shanti betekend heel veel voor mij maar ook zij wordt ouder. Nu heb ik wel wat foto’s van haar maar dat zijn niet zulke hele mooie foto’s. Nu wou ik graag dat een fotograaf mooie, professionele foto’s van haar ging maken, en eerlijk? Ik had nooit gedacht dat de foto’s zo ongelofelijk mooi zouden worden. Niet omdat ik een fotograaf zou onderschatten, maar omdat ik mn hondje ken, dacht ik. Sorry Shanti.

Om half 10 had ik een afspraak met Hetty Slagter bij haar huis in Ezinge. Ze had een hele mooie studio om foto’s te nemen. Je kon zelf kiezen uit de verschillende kleuren achtergronden die ze had, zelf had ze deze beige kleur al voor Shanti neergezet, en dat was een hele goede keus!

Ik had Shanti op het doek neergezet en Hetty begon met foto’s maken, al snel kwamen we er achter dat Shanti het fijner vondt om op een kleedje te liggen. Nadat Hetty een paar mooie foto’s had gemaakt op het doek en op het kleedje, pakte ze een houten kistje om dat uit te proberen. De bedoeling was dat Shanti er leuk tegen aan zou gaan staan, maar Shanti zou Shanti niet zijn als ze er op ging liggen. Ook daar zijn mooie foto’s uitgekomen. Deze onderstaande foto is wel echt mn favorietje denk ik!

Toen Hetty het kleedje voor Shanti neerlegde begon ze er in te rollen en flink aan te ruiken. Ook daar is een mooie actie foto van gemaakt.

Ik vondt echt een hele fijne shoot. Hetty was echt heel vriendelijk en geduldig. Het was een mooie studio en natuurlijk leuk dat ze er een kleedje en kistje nog bij gebruikte. Er was geen tijd aan verbonden en ik heb veel foto’s toegestuurd gekregen en dat alles voor een mooie prijs. Foto’s heb ik gekregen via facebook messenger en ze had de mooie foto’s op een site ( die alleen jij kunt zien) gezet.

Ik heb deze blog geschreven met toestemming van Hetty en zeker niet positiever laten lijken. Want het was echt een geweldige ervaring en geen 1 minpuntje te benoemen, zeker een aanrader!

Als je nou ook geïnteresseerd bent geworden door mijn blog neem dan contact op met Hetty Slagter op facebook. De shoot is in Ezinge, Groningen.

Hieronder zullen nog wat andere genomen foto’s volgen!

29 Reacties op “Fotoshoot van Shanti”

 1. Heel leuk! Ik heb drie honden en kan zo blij worden als ik eindelijk een hele mooie foto heb weten te maken. Ik heb nu een goede telefoon ervoor. Maar vorig jaar is een hond overleden en ik had zo graag een mooie heldere foto van hem gewild.

  Like

 2. De tweede van onderen is mijn favoriet. Wat mooi dat je dit hebt gedaan. Wij hebben twee katjes gehad. De eerste was een poesje. Helaas is ze vlak voor haar derde jaar overleden. Na enkele jaren wachten (want eigenlijk durfde ik het niet meer aan) hebben we gekozen voor een katertje. Ook hij is jong overleden, vlak na zijn derde verjaardag. Ik heb gelukkig heel veel foto’s gemaakt (geen professionele, maar al zeg ik het zelf. Ik kan best mooie foto’s maken). De foto’s die Hetty heeft gemaakt van Shanti zijn prachtig!

  Like

  1. Wat een superleuke foto’s van Shanti! Wij hebben ooot een fotoshoot met onze kat laten doen. Inmiddels is ze er niet meer, maar de foto’s zijn heel waardevol!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: