persoonlijk

Fotoshoot van Shanti

Gister heb ik iets gedaan wat al een mooi tijdje op mijn bucketlist stond. Een fotoshoot gedaan van Shanti. Shanti betekend heel veel voor mij maar ook zij wordt ouder. Nu heb ik wel wat foto’s van haar maar dat zijn niet zulke hele mooie foto’s. Nu wou ik graag dat een fotograaf mooie, professionele foto’s van haar ging maken, en eerlijk? Ik had nooit gedacht dat de foto’s zo ongelofelijk mooi zouden worden. Niet omdat ik een fotograaf zou onderschatten, maar omdat ik mn hondje ken, dacht ik. Sorry Shanti.

Om half 10 had ik een afspraak met Hetty Slagter bij haar huis in Ezinge. Ze had een hele mooie studio om foto’s te nemen. Je kon zelf kiezen uit de verschillende kleuren achtergronden die ze had, zelf had ze deze beige kleur al voor Shanti neergezet, en dat was een hele goede keus!

Ik had Shanti op het doek neergezet en Hetty begon met foto’s maken, al snel kwamen we er achter dat Shanti het fijner vondt om op een kleedje te liggen. Nadat Hetty een paar mooie foto’s had gemaakt op het doek en op het kleedje, pakte ze een houten kistje om dat uit te proberen. De bedoeling was dat Shanti er leuk tegen aan zou gaan staan, maar Shanti zou Shanti niet zijn als ze er op ging liggen. Ook daar zijn mooie foto’s uitgekomen. Deze onderstaande foto is wel echt mn favorietje denk ik!

Toen Hetty het kleedje voor Shanti neerlegde begon ze er in te rollen en flink aan te ruiken. Ook daar is een mooie actie foto van gemaakt.

Ik vondt echt een hele fijne shoot. Hetty was echt heel vriendelijk en geduldig. Het was een mooie studio en natuurlijk leuk dat ze er een kleedje en kistje nog bij gebruikte. Er was geen tijd aan verbonden en ik heb veel foto’s toegestuurd gekregen en dat alles voor een mooie prijs. Foto’s heb ik gekregen via facebook messenger en ze had de mooie foto’s op een site ( die alleen jij kunt zien) gezet.

Ik heb deze blog geschreven met toestemming van Hetty en zeker niet positiever laten lijken. Want het was echt een geweldige ervaring en geen 1 minpuntje te benoemen, zeker een aanrader!

Als je nou ook geïnteresseerd bent geworden door mijn blog neem dan contact op met Hetty Slagter op facebook. De shoot is in Ezinge, Groningen.

Hieronder zullen nog wat andere genomen foto’s volgen!

29 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: