persoonlijk

Mijn Mei

Hey hey! Weer wat aan de late kant.. blog staat momenteel even weer op een lager pitje! Combinatie van druk, een nieuw ritme en geen inspiratie, jullie nog suggesties voor blogs? Ik wou deze blog alsnog graag met jullie delen want ik heb weer leuke dingen gedaan in Mei. Lezen jullie mee?

Laatste werkdag

In Mei heb ik mijn laatste werkdag bij Jan transport gehad, super raar! 3,5 jaar met veel plezier gewerkt natuurlijk maar het is tijd voor een nieuw avontuur. Ook echt leuke cadeautjes gekregen van mijn klanten op mijn laatste werkdag. Super lief! Ik ga de klantjes en collega’s natuurlijk wel echt missen. Dankbaar voor de leuke tijd!

Uit eten met Manon

Eindelijk eens uit eten geweest met Manonnie! We zijn uit eten geweest bij the ranch in Veendam. Super gezellig gehad! We hadden een voorgerecht, een broodplankje. Ik had als hoofdgerecht spareribs en achteraf hadden we een appelgebakje met koffie. Aanrader!

High tea met Irma

Samen met Irma een high ice tea gedaan bij Vicini in Leek. Een aanrader! Bij elke gang kreeg je een huisgemaakte ice tea. Het waren 5 gangen. Zoet en hartig! Echt een aanrader. Gezellig gezeten daar en het was allemaal heerlijk! Er was 1 ice tea die ik niet zo lekker voor. Dat was 1 met kruiden. Moet je net van houden haha!

Begonnen aan een nieuw avontuur

Ik heb natuurlijk mijn laatste werkdag gehad en dat betekent vaak ook een nieuw avontuur. Ook in mijn geval. Ik ben begonnen bij een ander transport bedrijf. Leuke routes, leuke collega’s! Ik denk dat het helemaal goed gaat komen.

Uit eten met de fam

In de maand Mei is mijn moeder jarig! Ze stonden op de camping in Drenthe, dus daar zijn we even heen gegaan. Gebakje gegeten en daarna zijn we uit eten geweest, toevallig weer bij the ranch in Veendam. Kwam toevallig zo uit! Een mooi centraal plekje in het midden. Dit keer had ik een burger en een radler, allebei super lekker maar de radler ging er goed in! Die was echt genieten.

Radler bij the ranch in Veendam

Random foto’s die ik met jullie wil delen

En dan heb ik nog weer een paar random foto’s die ik graag met jullie wil delen. Me, myself and i, de hondjes, en foto’s van het wandelen. Mandy met kleur aan, what happend. En dan vooral Mandy met een jurkje maar ik vind hem echt super leuk!

3 best gelezen blogs in Mei:

Hebben jullie deze 3 blogs van mij al gelezen? Zo nee, ga dat dan snel doen! 🙂

Wat was jullie hoogtepunt in de maand Mei?

2 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: