persoonlijk

Mijn Maart

Hey hey! Ben ik weer. Mijn blog even weer op een lager pitje gezet. Inspiratie genoeg maar even tijd te kort steeds en als ik tijd heb, heb ik vaak niet echt zin. Dit is ook de reden waarom er geen “Mijn Februari “ is gekomen, voor het eerst in jaren eens een maandje overgeslagen.. hopelijk gaan jullie dan extra genieten van deze blog! Veel lees plezier <3

Mijn lieve schatjes genieten van de mooie zonnige dagen

De orchideeënhoeve

Samen met mijn zus ben ik naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest geweest. Ik wou daar altijd graag heen, ik hoorde er veel goede verhalen over. We hebben het ook zeker leuk gehad. Het was veel groter dan verwacht. Zeker iets om nog een keer heen te gaan!

Als je het woord orchideeënhoeve hoort, zul je waarschijnlijk denken aan een plaats waar veel orchideeën zijn maar de orchideeënhoeve is zoveel meer dan dat! Je hebt er verschillende tuinen maar ook heel veel dieren. Je hebt er onder andere: Stokstaartjes, Flamingo’s, Vlinders, Lori’s, Alpaca’s, aapjes en nog veel meer! De orchideeënhoeve is ook nog voor een mooie prijs te bezoeken, als volwassene betaal je €14,50 en een kind (3-12) betaald €8,50 en een kind (0-2) betaald €0. Dat zijn mooie prijzen toch!

De orchideeënhoeve

Wandelen door giethoorn

Nadat we naar de Orchideeënhoeve waren geweest, zijn we even naar Giethoorn geweest. Ik was er nog nooit geweest dus ik vond het wel leuk om daar even te wandelen. Helaas hadden we niet zo heel veel tijd dus hebben we geen rondvaart kunnen doen. Ik zou dat met mooier weer graag eens doen! Het wandelen was al heel leuk.

China lights festival – Emmen

Dit was een druk dagje want na het bezoek aan de Orchideeënhoeve en aan Giethoorn, zijn we nog naar het China lights festival in Emmen geweest. Dit is in het oude dierenpark van Emmen, ik was toen nog heel klein dus ik kan me dat niet goed herinneren verder allemaal maar dit was in ieder geval super leuk! Overal waren verschillende dingen te zien en er was zelfs een kleine show. Helaas is het nu niet meer te bewonderen maar zeker een aanrader voor de volgende jaren!

China lights festival Emmen

Relatie beëindigd

Tja, ga ik dit delen of ga ik dit niet delen op mijn blog. Veel mensen wisten waarschijnlijk niet eens dat ik een relatie had. Toch had ik relatie van bijna 4,5 jaar. Veel leuke dingen meegemaakt samen maar ik heb toch besloten om de relatie te beëindigen omdat we er samen niet meer uitkwamen en we beiden schijnbaar een andere toekomst visie hadden. Heel jammer maar het leven gaat door! Nu weer op mijn eigen benen staan en kijken wat de toekomst mij verder gaat brengen. Dankbaar voor de leuke tijd die we samen hebben gehad.

Spannende ritjes

Wie mij kent, weet dat ik het liefst op een bakwagen rij. Ik kan wel met een trailer over weg maar liever niet omdat ik daar altijd paniekaanvallen van krijg. Maar toch twee dagen met trailer weg geweest, ik heb het allemaal weer geflikt maar het was wel super spannend! Het eerste rondje was winkeldistributie dus ook nog midden in centrums, nooit weer. Het tweede rondje waren allemaal verschillende adressen in verschillende plaatsen; Vollenhove, Marknesse, Lelystad, Ijsselmuiden, Kampen, Emmeloord, Lemmer, die richtingen. 15 adressen, toen ik dat hoorde was het gelijk een acute paniek aanval maar uiteindelijk is het toch weer gelukt en nu ben ik super trots op mezelf.

Werkzaamheden

Veel gewandeld

Maandje waarin ik weer veel heb gewandeld. Dit komt natuurlijk ook omdat het weer mooier weer was. Ik heb o.a gewandeld in Giethoorn dus, bij landgoed Fraeylemaborg, Annen, boomkrooncentrum etc. En ‘s avonds na werk loop ik nu weer vaker een rondje, heerlijk!

Wandelfoto’s

Best gelezen blogs in Maart

 1. Grootste angst & grootste hobby
 2. Hoe gaat het nu met trekker + oplegger?
 3. Mijn ervaring met Vinted

Wat is jouw hoogtepuntje in de maand Maart? Al van het heerlijke weer genoten?

18 reacties

 • Elisa

  Wat heftig dat je relatie over is. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat je er altijd beter uitkomt, al klinkt dat nu misschien als een cliché. Lekker leuke dingen blijven doen en op jezelf richten, dan komt het helemaal goed!

 • Rory

  Sterkte voor jullie allebei. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Aan de andere kant is het heel goed dat je nu de beslissing hebt genomen en niet jaren door blijft sudderen terwijl het eigenlijk niet goed meer voelt voor jou of jullie. Toevallig was ik daarstraks aan het bellen met de Orchideeënhoeve!

 • Cynthia

  Jee, dat is heftig om na 4,5 jaar uit elkaar te gaan. Dankjewel voor je inspiratie over de orchideeënhoeve trouwens. Ik dacht inderdaad dat hier alleen orchideeën stonden, maar wist niet van de flamingo’s, aapjes etc. Klinkt interessant!

 • sanne

  nooit fijn als een relatie stuk loopt. Nu even aan je zelf werken dan komt dat helemaal goed. Wat een leuke uitstapjes heb je gedaan.

 • wiebie74

  Eindelijk maar toch naar de Orchideeënhoeve geweest! Echt een super leuk uitje he? Wel een druk dagje joh, daarna Giethoorn en Emmen… Giethoorn is voor mij ook alweer lang geleden, zou ik ook wel weer eens naar toe willen.

 • mckleuver

  Jammer dat je je relatie hebt beëindigd. Toch altijd moeilijk. Toch heb je ook leuke dingen gedaan, zoals naar De Orchideeënhoeve. Ik heb al van meer mensen gehoord dat het daar leuk moet zijn.

 • sandra

  Die Orchideeenhoeve lijkt me geweldig om eens met mijn kleinzoontje te doen, alleen spijtig dat het voor ons zo ver is.
  Wat jammer van je gestrande relatie.

 • Yvonne

  De Orchideeënhoeve is leuk hè?! Ook inderdaad veel groter dan wij verwacht hadden. Ze hebben we flink uitgebreid en er was veel meer te doen dan toen wij er een paar jaar geleden waren. Leuke foto’s met die parkietjes! Met Giethoorn hebben wij het de eerste keer ook gecombineerd trouwens.

 • Nienke van Oosten

  De orchideeënhoeve lijkt me erg leuk om eens naar toe te gaan! Ik wist wel dat je een relatie had, jammer dat het over is. Soms is het toch beter om voor jezelf te kiezen, hoe moeilijk het ook is.

 • Amina - Imfeelinggood.nl

  Echt superleuke uitjes en leuk dat je wandelt! Jammer van je relatie die over is. Ik wist het wel dat je relatie had, volgens mij van je Instagram 🙂 Sterk hoor hoe je erover praat. Heel volwassen ook. Dat je dankbaar bent voor de mooie tijden, dat is zo lief om te zeggen. En je hebt weer mooie wandelingen gemaakt. Ik wandel ook graag. Maar dan inderdaad wel in een rustigere natuuromgeving. Hier rond mijn huis heb ik het nou allemaal wel een beetje gezien. Leuke foto’s en wat is de fotocollage ook mooi met licht van hetnmooie weer!

 • Deborah

  Oooh ik wist helemaal niet dat je een relatie had. Voor jezelf kiezen betekend soms ook dingen doen die niet leuk zijn maar het maakt wel een hoop duidelijk en zet direct ook weer deuren open voor andere zaken.
  In een grijs verleden ben ik ook ooit eens in de orchideeën hoeven geweest. Toen vond ik het al erg mooi maar was het nog niet zo uitgebreid als het nu is. Zou er graag nog eens naar toe gaan. Helaas is het best een eindje rijden hiervandaan.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: