persoonlijk

Mijn Juli

Dit is weer een blog voor in de categorie: Beter laat dan nooit. Augustus is alweer bijna voorbij en ik kom nog aanzetten met een blog over dingen die ik in Juli heb gedaan lol. Hopelijk lezen jullie weer mee!

Oma jarig – Taste & flavor

We begonnen de maand met de verjaardag van oma. We hebben gezellig met de familie van mijn vaders kant gegeten bij Taste & flavor in Reitdiephaven. Een all you can eat. Altijd goed! Zo vaak zie ik mijn familie niet dus super leuk om mijn “kleine neefjes” en grote neven en nichten weer eens te zien, en de rest van mijn ooms en tantes natuurlijk. Gezellig avondje!

Dagje Gorredijk

Weer eens naar mijn vriendinnetje in Gorredijk geweest. Dat was de dag dat de boeren aan het protesteren waren in Gorredijk, zeker nog even langs gereden haha! ‘S avonds uit eten geweest bij Pata negra Heerenveen . Genieten! Altijd leuk om Irma weer even te zien. Opzich wonen we niet ver bij elkaar vandaan maar wel te ver om zomaar spontaan even langs te komen om koffie te drinken.

Met Irma

Strandpaviljoen Paterswoldsemeer met Dees en Kaar

Dees en Kaar zijn eigenlijk vriendinnetjes geworden door werk. Ik kwam elke avond laden bij een bedrijf in de stad en daar werkten Desiree en Karin ook. Helaas is het bedrijf failliet gegaan en ben ik ook niet meer werkzaam bij dat bedrijf, dus eigenlijk zien we elkaar nooit meer. Daarom hadden we besloten om gezellig te gaan luchen bij Strandpaviljoen Paterswoldsemeer – Haren , een geslaagd en gezellig middagje!

Met Dees en Kaar

Ed Sheeran concert

Dit stond niet op de planning, dit kwam ineens onverwachts op mijn pad. Een vriendin vroeg of ik mee wou naar Ed Sheeran omdat degene met wie zij zou gaan, afgezegd had. Ed Sheeran zien, stond altijd al op mijn bucketlist maar ik had niet echt mensen om mee heen te gaan. En eindelijk is die droom uitgekomen. Trouwens ook mijn eerste concert. Heel blij dat ik hier bij mocht zijn <3 Prachtige ervaring!

Ed Sheeran concert

Titanic de musical

Zo kom je nooit in Amsterdam, en zo 2 dagen na elkaar. De dag nadat ik naar Ed sheeran (Arena) ben geweest, ging ik met mijn gezin naar Amsterdam voor Titanic de musical in De Lamar theater. Eerst hadden we nog even een restaurantje opgezocht in Amsterdam om te gaan eten. De musical zelf, vonden we echt niet veel aan.. Wil vooraf zeggen, dat lag echt niet aan de acteurs maar aan het verhaal. We hadden gewoon hele andere verwachtingen en blijkbaar hadden veel andere mensen in de zaal dat. Wij vonden het niks te maken hebben met de Titanic. Het verhaal werd verteld vanuit een ander perspectief. Tja, wij vinden het zeker geen aanrader.

Titanic de musical

Truckstar festival

Eindelijk! Het mooiste weekend van het jaar. Truckstar festival. Ik was samen met een oud collega en we sliepen in een truck op de camping. Hopelijk volgend jaar gewoon een keer op de baan maar helaas word ik nooit geloot. Eigenlijk heb ik dit jaar helemaal niks vanaf de tribune gezien. Ik heb bij vrienden gezeten van een ander transportbedrijf en we hebben lekker geborreld de hele dag. ‘S avonds het muziekfeest op het plein, super gezellig! Ik kreeg ook van iedereen bier, ik denk dat ik die dag maar 3 biertjes zelf betaald heb en ik had zo wat de hele dag wel een biertje lol! Die heb ik wel gevoeld, wat een fantastisch weekend! We hebben besloten zondag op tijd maar naar huis te gaan. We konden nog weer de baan op want we hadden weekend tickets maar van de camping naar de baan is nog wel een stukje lopen en het regende ook steeds. We vonden het wel goed geweest. Echt een heerlijk weekend!

Truckstar festival Assen

Best gelezen blogs in Juli:

Waar willen jullie bij mij graag een blog over lezen? Laat het weten in de reacties.

2 reacties

Geef een reactie

Ontdek meer van Life by - Mandy Eggens

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder