persoonlijk

Mijn Juni

Hey hey! Nou, nog steeds rustig op mijn blog maar wel braaf elke maand een overzichtje met wat ik gedaan heb. Ik zal mijn best doen om de komende maanden weer wat blogs te publiceren! 🙂

Uit eten bij de poort van Groningen

We zijn hier al eens eerder wezen eten en dat beviel ons heel goed! Je kan via SocialDeal namelijk een deal kopen dat je een 3 gangen menu krijgt bij De poort van Groningen, echt een aanrader! Vooraf kregen we een lekker soepje, als hoofdgerecht kan je kiezen uit meerdere dingen en ik heb gekozen voor de cordon bleu. Mijn lieveling haha! En achteraf hadden we een lekker ijsje. De Radler en koffie waren ook echt heel erg lekker!

Ik zou het super leuk vinden als je je aanmeld via SocialDeal met Deze link, kost jou niks! Maar als jij dan je eerste aankoop doet, krijg ik een bonus van €5,- . En als je je hebt aangemeld, kan je zelf ook die link met vrienden delen zodat jij €5,- saldo krijgt 🙂

Vrouw beurs in Leeuwarden

Samen met mijn moeder ben ik naar de vrouw beurs geweest in Leeuwarden. We hadden er nog nooit van gehoord maar we kwamen het steeds tegen op Facebook en het zag er wel leuk uit, dus we hadden kaartjes gekocht. En het was ook super leuk! Je kon je aanmelden voor workshops, zoals: Droogbloemen krans maken -hebben wij gedaan- , handletteren op een lampion, stippen etc. Daar moest je dan nog wel voor betalen en er was een mode show en bingo, allemaal leuke winkeltjes en webshops stonden er. We gaan volgend jaar zeker weer heen!

Vrachtwagen foto’s

Nou, een maandje bij mijn nieuwe werkgever! Ik moet zeggen dat het heel erg wennen was. Niet persé de nieuwe omgeving maar wel het nieuwe werk maar ik denk dat alles gewoon goed gaat komen. De routes zijn leuk en ik heb hele lieve collega’s! Ook zo blij met deze vrachtwagen, mijn lievelings kleur is namelijk rood haha!

Meer over de foto’s:

Natuurlijk weer mijn momentje gepakt bij de martini toren, mijn stad <3 Altijd leuk om in de binnenstad te rijden! Houdt het spannend. Smalle steegjes en irritante fietsers en voetgangers die de gevaren van een/ met een vrachtwagen niet inzien. Ik hou van de chaos, zolang er niks geks gebeurd want een fietser om rijden die in mijn dode hoek zit, is toch echt wel mijn grootste angst.

Een dagje met de trailer weg, dat was wel leuk opzich want ik ben een groot DAF fan maar ik heb alleen nog maar in “kleine” DAFjes gereden, zoals de LF en met rijles dan een CF bakwagen. Maar nooit een route in een DAF trekker, die heb ik dus weer van mijn bucketlist af kunnen strepen haha ✅

Een keer kon ik mijn halfuur pauze houden aan het Hoornse meer, genieten! Heb ik lekker op een bankje gezeten aan het water en een e book gelezen op mijn telefoon. Fijn dat dat zo uit kwam. De foto aan de linkerkant op de onderste rij hoort hierbij. Op de achtergrond zie je her Hoornse meer ook.

De foto links boven was bij een klant op de oprit, dat was een dagje dat al mijn klanten zo wat in de middle of nowhere zaten, iets daarvoor was ik namelijk bij Park Zeegse duinen, die foto zie je rechts onderin en daar moest ik heen via zandweggetjes. Heerlijke adresjes!

En de middelste foto aan de linkerkant was in Winschoten aan het water. Daar moest ik ook een half uurtje pauze dus dat was wel lekker!

Nieuw bed besteld

Mevrouw wou een nieuw bed, eigenlijk wel een boxspring, en mevrouw dacht dat ze die voor max 1000,- wel had, nou niet dus. Dus maar geld er bij gelegd en ik kon eigenlijk nog steeds niks vinden. Toen kwam ik een elektrische boxspring tegen en ik werd daar eigenlijk niet zo warm van maar als je toch al veel geld uit moet geven, kan je maar beter nog een beetje bij doen voor een elektrische hahaha. Dus nu zie ik er alleen maar voordelen in en kan ik niet wachten tot mijn nieuwe bed er is. De levertijd is 4 tot 8 week.. maar ik wil hem nuuuuu haha

3 best gelezen blogs Juni 2022

  1. Mijn ervaring met Vinted
  2. Grootste angst & grootste hobby
  3. Mijn Mei

Wat was jullie hoogtepuntje in Mei? En waar willen jullie graag een blog over lezen? Dan ga ik daar mijn best voor doen 🙂 Fijne nieuwe maand!

4 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: