Overig,  persoonlijk

Bucket list en doelen 2022

Afgelopen jaar was natuurlijk weer een jaar vol met beperkingen en lockdowns, daardoor heb ik bepaalde dingen op mijn lijstje niet kunnen doen. Voor dit jaar ga ik gewoon weer een lijstje maken met dingen die ik wil doen en wil bereiken, in de hoop dat het allemaal ook gewoon kan.

Bucketlist: alpaca’s knuffelen

Bucketlist:

 • Disney marathon: Deze stond vorig jaar ook op mijn lijstje. Nooit aan toegekomen. Ik wil dit jaar graag een disney+ abonnement proberen, dus dat komt goed!
 • Reizen: Het maakt niet of dit in Nederland is of niet. Het liefst natuurlijk naar het buitenland maar Nederland heeft ook nog genoeg leuke plekjes om te ontdekken. Gewoon doen wat kan.
 • DIY: Meer DIY’s bekijken op Instagram en Pinterest en die na maken. Ik zie zo vaak zulke leuke DIY’s en ik sla ze op maar ik doe er nooit wat mee. Zonde! Want vind het heerlijk om lekker creatief bezig te zijn.
 • Fotoboek maken van 2021: Ik heb de meeste foto’s al uitgezocht maar nu moet er nog een boek komen. Ik denk dat ik hem online wil maken, zodat de foto’s beter en langer mooi blijven.
 • Maak een lijstje van plekken waar je heen wil: Tuurlijk kun je overal heen nu maar het is natuurlijk wel zo leuk als alles open is en je gezellig ergens wat kunt eten of drinken. Ik ga de lijst dit jaar maken maar ik weet niet of ik dit jaar weer overal heen kan..
 • Vaker spelletjes avonden: Ik heb thuis de wereld aan spelletjes maar ik speel eigenlijk nooit een spelletje en ik heb vrienden en familie die ook gek zijn op spelletjes. Gewoon vaker een ouderwetse spelletjes avond doen!

Doelen:

 • Minimaal 15 boeken lezen: In 2021 was het mijn doel om 8 boeken te lezen en uiteindelijk heb ik 21 boeken gelezen. Dat vond ik wel toevallig 21 boeken in 2021, dus eigenlijk wou ik 22 boeken voor dit jaar doen maar ik dacht dat is misschien iets te optimistisch, vandaar veilig op 15!
 • Meer volgers op Instagram: In 2021 heb ik niet zo veel Instagram volgers erbij gekregen. Ik zou dat super leuk vinden, ook omdat ik daar linkjes plaats naar mijn blog dus daarmee hoop ik dan ook meer bezoekers naar mijn blog te trekken. Ik hoop in 2022, 4000 volgers te krijgen, dat zijn dus minimaal 344 erbij. Hoe ga ik dat doen? Volg jij mij al op Instagram.
 • 4 willekeurige maanden elke dag 10.000 stappen halen: Ik heb in December 2021 elke dag mijn stappendoel gehaald en dat wil ik 2022 weer doen, 4 maanden en in 4 verschillende seizoenen. 1 keer in de winter, 1 keer in de lente, 1 keer in de zomer en 1 keer in de herfst. Ik kijk het meest tegen die zomermaand op want ik heb echt een hekel aan warmte. En ik ga leuke cadeautjes voor mijzelf bedenken , die ik mag kopen als ik de challenge gehaald heb.
 • Meer bezoekers op mijn blog: Ik hoop dat ik meer bezoekers krijg dan in 2021. Ik denk niet dat dat heel moeilijk word. In 2021 heb ik mijn blog op een lager pitje gezet. Ik weet natuurlijk niet wat 2022 brengt maar ik wil vol gas met mijn blog, heb nog genoeg leuke ideeën!
 • Sparen: 2021 is het jaar waarin ik echt ben begonnen met sparen, en ik ben helemaal trots! Ik heb al een mooi bedrag op mijn spaarrekening gekregen en ik ga daar zeker mee door. Ik wil zelfs nog meer sparen dan in 2021.
 • Meer opruimen: jup, ik kan er overal echt een bende van hebben en dat wil ik niet meer. Ik wil geordender worden en verkopen of weggeven wat ik niet meer gebruik.
 • Studie Planner wegtransport afronden: In 2022 wil ik graag mijn studie planner wegtransport afronden. Ik krijg dan een getuigschrift maar ik ga niet voor een erkend diploma heen denk ik. Moet ik nog maar even bekijken!

Dit jaar meer doelen dan dingen op mijn bucketlist. Ik wil nog zoveel meer doen maar ik weet gewoon niet of dat realistisch is. Ik wil bijvoorbeeld graag naar Engeland maar ik denk niet dat dat er dit jaar van komt. Vandaar dat ik gekozen heb voor meer dingen die ik thuis kan doen, ook als er een lockdown is. Ik ben ook realistisch gebleven met mijn doelen. Ik ga zien wat het jaar brengt. Ik heb er in ieder geval vertrouwen in dat dit allemaal gaat lukken!

Wat is jouw doel in 2022?

13 reacties

 • persoonlijkegroei

  Ik moet je zeggen, super leuke foto’s! Ik vind dat je sowieso wel goed bent ook in foto’s maken. Ik hoop ook voor je dat je gewoon de dingen kan bereiken die je wilt bereiken. Naar disneyland Parijs wil ik weg gaan haha! En reizen, ik ben twee jaar niet op vakantie gegaan en reizen vind ik toch nog belangrijk. Wat een DIY is weet ik nog niet, me meer verdiepen in printerest wil ik wel! Het is toch een goed hulp middel. Een fotoboek online maken is wel handiger denk ik ja, net als duidelijkheid creëren door de plekken op te schrijven waar je heen wilt. En spelletjes avonden zorgen voor meer verbintenis denk ik. Succes met je doelen! Wat mij doelen zijn weet ik nog niet, wel meer met me geloof bezig zijn, me over me angsten heen zetten, arabisch leren, letten op

 • SaboresdePortugalNL

  Jouw bucket list is inspiratie voor me. Sommige van de dingen lezen als een goed voornemen (meer opruimen), maar het telt vast ook als ik delegeer? We zijn met 7 hier in huis, dus dat moet goedkomen, toch? Dan kan ik die Disney marathon ook op mijn lijstje zetten 😇

 • Jolanda

  Dat wordt een drukke 2022 met mooie doelen. Ik hoop ook dat we meer kunnen reizen, maar ik betwijfel het. Maar misschien dan verschuiven naar 2023

 • Wanda

  Leuke doelen hoor en ja, ook zeker wel haalbaar! Ik heb weer een vijftal projecten waar ik mee bezig wil, eentje daarvan is ook wandelen, dus wie weet kunnen we nog wandelroutes uitwisselen!

 • Frederique Srsck

  Disney marathon is leuk, heb ik laatst gedaan (weer haha). Mooie doelen. Ik ben niet zo realistisch met die van mij of tenminste, ik richt gewoon hoog. 🙂

 • Linda Krijger - Conijn

  Wat een fijne doelen! Wat goed dat je al zoveel volgers hebt, dat red ik nog niet hoor. Wel een doel gesteld voor een nieuw aantal. Afgelopen jaar ook lekker gegroeid dus moet lukken. Succes!

 • Evendelen.be

  Af en toe spelen wij monolopoly met vrienden. Ik zie wel een paar gemeenschappelijke doelen zoals sparen, diy, …. Oh ik heb sinds 6 maanden instagram en nog geen 100 volgers lol. Geen idee hoe eraan te gebinnen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: