Restaurants,  reviews

Strandpaviljoen Paterswoldsemeer – Haren

Hey hey! Vandaag heb ik weer een nieuwe uit eten/ restaurant tip voor jullie. Namelijk: Strandpaviljoen Paterswoldsemeer in Haren. Zoals jullie misschien al kunnen raden, aan het Paterswoldsemeer.

Ik kwam dit paviljoen tegen en ik heb hem gelijk op mijn lijstje gezet om eens te bezoeken. Toen stelde ik het voor aan vriendinnen en dat was een goed idee, was ook een mooie centrale plek voor ons 3.

Met Dees en Kaar <3

Ik had van te voren gereserveerd en ik denk dat dat ook verstandig is om te doen als je zeker wil zijn dat je daar terecht kunt. Zeker op de warmere dagen. Je kunt reserveren voor binnen en voor buiten. Wij hebben gekozen voor buiten. Als je voor buiten hebt gereserveerd en het gaat regenen, kan het paviljoen je geen plekje binnen garanderen, logisch misschien maar goed om te weten, rekening mee houden dus!

Voorbeelden menukaart

Lunchen vanaf 12 uur o.a: Oosterse kip salade €13,50 , makreel salade €13,50, panini gerookte kip €7,50, club sandwich €9,50, vega kroketten €9,- , uitsmijter €8,50

Borrelkaart vanaf 12 uur: Bitterballen €5,50, dikke friet €3,50 , nacho’s €8,- , borrelplank €21,50

Starters vanaf 17.00 uur: Soep €6,00, brood met smeersels €6,50 , nacho’s €8,00 , gerookte makreel €9,50

Diner vanaf 17.00 uur: Beachburger €15,- , varkenshaas saté €16,50 , spareribs €14,50, gebakken vis €18,50 , gefrituurde bloemkool €15,50

Wat had ik:

Nou eigenlijk is de vraag, wat hadden wij. We hadden namelijk alle 3 hetzelfde. We hadden een panini gerookte kip. Een panini met mozzarella, gerookte kip en pesto. Mij maak je dus echt heel blij hiermee omdat ik echt van pesto hou, en van panini’s. Vooral de combinatie lol. Ook deze panini was heel lekker! Met stukjes watermeloen erbij en rauwkost.

Panini bij Strandpaviljoen Paterswoldsemeer

Aanrader!

Ik zou dit paviljoen zeker aanraden! De panini was lekker en de locatie was mooi! Ik vind het alleen al een dikke 10+ als het een goede bereikbaarheid heeft en dat heeft dit paviljoen zeker. En je kan natuurlijk heerlijk genieten van het uitzicht op het water. Buiten zitten in de zon en toch nog een lekker wind briesje. Mocht je in de buurt zijn, zeker eens heen gaan!

Informatie strandpaviljoen Paterswoldsemeer:

  • Meerweg 209 Haren.
  • Gratis parkeren op een parkeerplaats die bij het restaurant is.
  • Openingstijden; Ma&di 12.00/16.30, wo&do & vrij 12.00/21.00, zaterdag 11.00/21.30 , zondag 11.00/21.00.
  • Keuken sluit om 20.00.
  • Paviljoen zit aan het Paterswoldsemeer, direct aan een strandje.
  • Reserveren niet verplicht maar wel aan te raden!

Wat is er nog meer te doen in de buurt?

  • Het paviljoen ligt dus aan het Paterswoldsemeer. Onder de Groningers ook wel bekend als het surfstrandje van Haren. Je kunt hier dus lekker aan het strand liggen of met je bootje/sup het water op. Of gewoon lekker zwemmen natuurlijk.
  • Hortus botanicus Haren: 20 hectare aan verschillende tuinen, zoals de Chinese tuin, rotstuin, vlinder en bijenweide, hortensiatuin etc. €5,- euro voor een volwassene in het laagseizoen en €9,- in het laagseizoen.
  • Bootje huren bij De rietschans en lekker op het Paterswoldsemeer varen! Vaarbewijs vrij en je kan er ook een picknickmand of iets bij bestellen! Een perfecte dag op en aan het water.

Zijn jullie al eens aan het Paterswoldsemeer geweest?

10 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: