persoonlijk

Mijn vakantie plannen

Joehoee! Eindelijk heb ik vakantie. Ook nog wel 3 weekjes. In deze blog ga ik jullie vertellen wat mijn zomervakantie plannen zijn. Benieuwd? Lees dan verder!

Dit is het eerste jaar dat ik niet naar het buitenland ga en dat vind ik echt jammer. Heel misschien gaan we de laatste week van mijn vakantie nog naar het buitenland maar dat is afwachten door Corona natuurlijk.

Even een throwback naar onderstaande foto van vorig jaar. Één van de mooiste uitjes die ik ooit heb gedaan denk ik, plitvice meren in Kroatië!

Wat wel vast staat: samen met een vriendinnetje ga ik 3 dagen naar Gelderland. Naar een natuur camping, dan kampeer je dus echt in een bos en kan je allerlei wild spotten. Lol, Mandy in een tentje, dat gaat wat worden. Nee super veel zin in! Wat we verder precies gaan doen? Geen idee maar het word vast hartstikke leuk. Dus als mensen nog tips hebben wat er te doen is in de buurt van Ermelo, laat het weten in de reacties 🙂

Ik zou zaterdag de 29e met een georganiseerde bus reis naar Brugge, in mijn eentje. Ik had daar zo veel zin in, ook om te kijken of zoiets alleen doen mij bevalt. Maar helaas.. ik mag het gelukkig omboeken naar een datum dat het wel kan. Brugge leek me vooral ook zo mooi, wil daar al zo lang heen. Maar jammer genoeg kan het volgende week niet door gaan!

Voor de rest hoop ik nog wat mooie wandelingen te maken en gewoon te genieten van het vrij zijn. Ik heb nog brieven die ik moet beantwoorden en ik ga mee doen aan een leuke herfst swap. Daar heb ik echt zin in want word altijd zo gelukkig van Herfst decoratie. Maar ik wou de vrije uurtjes ook gebruiken om weer verder te komen met mijn studies want heel eerlijk? Het is al een hele poos geleden dat ik daar wat mee heb gedaan en vooral Engels zou ik heel graag dit jaar nog willen halen. Ohja, het huis anubis staat ook volledig op Videoland en daar ben ik ondertussen ook al bij seizoen 2 van de 5 en ik hoop die ook uit te kunnen kijken haha! Brengt echt weer veel herinneringen mee want het was iets dat ik elke avond keek toen ik 8 ofzo was.

5 september vier ik mijn verjaardag met een heeeel klein groepje vrienden want ja, door corona mag je niet zo veel mensen uitnodigen nu.. ik ben pas 14 September jarig maar dit kwam zo het beste uit omdat ik die week na 5 september misschien wel naar het buitenland ga nog.

En ik woon natuurlijk nog bij mijn ouders en die zijn wel weg dus het is gelijk een voorproefje voor als ik straks op mezelf ga. Ik ben nog nooit zo lang alleen thuis geweest, zelf koken , boodschappen doen, de wasmachine etc. Gaat allemaal wel goed komen maar vind het wel echt leuk haha!

Het is echt een hele andere vakantie dan dat ik gewend ben. Maar dat maakt het niet minder leuk, ik heb leuke dingen gepland staan en een keer helemaal niks doen verder is ook lekker.

Hebben jullie al vakantie gehad? Zo ja, hoe zag jullie vakantie er uit? Zo nee, heb je die nog wel gepland staan?

Nog even wat oudere linkjes van blogs die over mijn afgelopen vakantie gaat:

9 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: