Mijn juli

Hoi hoi allemaal! Mijn Juni mist omdat ik in die maand gewoon echt te weinig had beleefd om te delen maar in deze blog heb ik de hoogtepuntjes van Juli, voor jullie! Haha, lezen jullie mee?

Een dagje Borkum

Samen met een vriendinnetje ben ik een dagje naar Borkum geweest, het was een super leuke dag. Ondanks de corona maatregelen.. het zou de hele dag gaan regenen maar gelukkig hebben we geen één spetter gevoeld. Het was lekker om er naar zo’n lange tijd weer eens uit te kunnen en het was ook niet echt druk. We hebben lekker gefietst, gegeten en uitgewaaid op het strand. Benieuwd naar de details, lees dan: Een dagje Borkum

Dagje Burgers zoo

Samen met mijn vriend ben ik naar de dierentuin in Arnhem geweest: Burgers zoo. We moesten vooraf reserveren en een tijdvak kiezen waarin we kwamen. Je moest zoveel mogelijk rechts lopen en soms waren er pijlen, ook waren paden afgesloten zodat je zeg maar steeds 1 richting verkeer had. Het was ook niet bepaald druk dus dat was wel lekker! We hebben een hele leuke dag gehad, het park zelf was ook leuk ingedeeld.

Weer een ritje met de trailer

Het is alweer een halfjaar geleden bijna dat ik voor het laatst met een trailer heb gereden. En afgelopen maand heb ik weer een ritje gedaan, het stelde niet veel voor hoor. Scheemda – Assen – Amersfoort – Scheemda. En spannender hoefde van mij ook niet. Ik had mn pa meegenomen omdat ik dacht dat t een echt lach-nachtje zou worden maar dat viel echt mee. Toen ik in Assen voor t dock wou moest ik even rustig nadenken: ” ik wil naar links dus stuur naar rechts” en t is best een raar dockje maar draaide hem zo in één keer er in, en in Assen net zo. Ik was zo verbaasd dat dat gewoon weer zo automatisch ging, maar beter ook.

Op Beau passen

Mijn zus is 3 week op vakantie geweest, dus Beau was 3 weekjes bij mij en ik vind dat altijd super leuk. Samen wat gewandeld en gespeeld. Voor Shanti vind ik het vaak wel een beetje zielig want Beau krijgt automatisch meer aandacht omdat zij dat ook gewoon vraagt, speeltjes brengen etc en ik wil niet dat Shanti zich op de 2e plaats gezet voelt.. en Shanti is natuurlijk al 12 en Beau is nog jong en vol energie, Shanti wil dan vaak mee doen en ook achter speeltjes aanrennen en ook de trap af hollen etc maar dat kan ze helemaal niet meer. Dat is wel sad maar het is altijd heel leuk als Beau er is en dat denkt Shanti stiekem denk ik ook wel!

Juli depressie

Nee wil het er niet eens over hebben. Mijn lievelings weekend, het enige wat ik echt leuk vind in een jaar, iets waar ik direct al weer naar uit kijk als het afgelopen is.. het gaat niet door. TRUCKSTARFESTIVAL GAAT NIET DOOR, MAG IK EVEN HUILEN. ja caps lock aan, voel je de emoties? Ik baal echt enorm hard, dit jaar zou ook nog een speciale, uitgebreide editie zijn omdat het zoveel jaar bestaat, maar nee, toen kwam corona. Volgend jaar maar extra hard gaan op Truckstar.

Lopende reclame again

Mevrouw heeft weer nieuwe reclame kleding, met mijn eigen logo. Ik kan er ook echt niet genoeg van hebben. Mijn simpele logo vind ik zo leuk, ben er ook zo trots op. En mevrouw loopt het liefst in truien dus toen ik deze trui zag, met zo’n ontwerp. Moest ik hebben.

Lievelings foto deze maand

In een andere blog: Veenpluisroute Grolloo – 7.3 KM , konden jullie de foto al zien. Er staat wel lievelings foto van de maand, maar het is gewoon mijn lievelings foto voor eeuwig denk ik. Oh Shan, wat ben ik verliefd op jou en deze foto.

Avond vierdaagse

Wisten jullie dat je dit jaar mee kon doen aan een avond vierdaagse home edition? Je kon dan aangeven voor de hoeveelste keer je liep en hoeveel km je wou lopen en via een app kon je dan routes uitstippelen en als je 4 keer had gelopen. Kreeg je een medaille. Ik heb me aangemeld voor de 2,5 – 5 en 10 kilometer. Ik heb dus 3 medailles gekregen. Ik wist niet voor de hoeveelste keer ik meeliep dus ik heb gedaan 1,2 en 3e keer gedaan. Gewoon opnieuw begonnen haha, het inschrijven was €5,- per ronde.

Dit waren mijn hoogtepuntjes van de maand Juli. Deze maand begint dan eindelijk mijn vakantie! De laatste week van Augustus. En de eerste 2 week van September, super veel zin in!

Wat was jouw hoogtepuntje van de maand Juli?

31 Reacties op “Mijn juli”

 1. Knap hoor die wagen in 1x voor het dock zetten. Ik heb met de auto al een hekel aan achteruit rijden. Dus laat ik er ook maar niet aan beginnen.
  Mijn hoogtepunt van juli was de vakantie in Spanje

  Like

 2. Jammer van het festival, dat is idd deze zomer zo anders! Wel leuk dat je de avondvierdaagse deed, ben het zelf helemaal vergeten helaas. Maar mijn hoogtepunt? Denk vooral het begin van de vakantie. Iets meer rust, kwam op het juiste moment.

  Like

 3. Balen zeg dat je favoriete Event is afgezegd. Corona gooit veel roet in het eten. Wij zouden in juli naar Amerika gaan voor een rondreis ter ere van onze 25-jaar verkering. Nu hebben we het gevierd met een nachtje samen weg en slapen met de meiden in een tipi in de tijd. Ook leuk, dus dat waren mijn hoogtepunten in juli

  Like

 4. Poeh, wat voor hoogtepunten? Ik doe eigenlijk heel weinig in deze coronatijden. We zijn wel in de drie weken dat mijn man vrij was / is (zondag is zijn vakantie afgelopen) twee keer uit eten geweest (op het terras), naar Taman Indonesia geweest (heel leuk, in Overijssel. Indonesische dierentuin). En ik heb mijn broertje thuis bezocht (eerste keer sinds Corona) en mijn vader (tweede keer). Toch wel hoogtepunten allemaal…

  Like

 5. burgers bush, ik kwam er al met mijn opa en oma, toen heette het nog Burgers dierenpark…Burgers bush is wel boeiender dan dat dierenpark van destijds

  Like

 6. Je hebt toch nog leuke dingen gedaan. Ik wil ook graag naar de dierentuin maar durf nog niet zo goed. Ik moet zeggen naar jou verhaal durf ik het denk ik alweer wat meer. De foto van je hondje in de fietsmand vind ik echt heel mooi

  Like

 7. Leuk weer Mandy. Hoe reageerde je pa toen z’n dochter ‘hem zo in één keer dat rare dockje in draaide, en in Assen net zo.’ Ik denk dat-ie gloeide van trots!

  Like

 8. Mijn hoogtepunt was het begin met aquarellen en ontdekken dat ik er enige aanleg voor heb. Komt goed uit, want in februari had Corona en in juli heb ik zeer zware terug val gehad met als gevolg dit weekend zelfs in het ziekenhuis en aan de hartbewaking. Nu weer in thuisisolatie, dus lekker veel schilderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: