Mijn mei

Het is een tijdje stil geweest op mijn blog, dat komt voornamelijk omdat ik het best druk heb. Natuurlijk met werk maar ook met mijn studies. Ik hoop zo hard dat ik dit jaar ver kom met mijn studies. En ik het natuurlijk ook de wereld aan hobby’s. Daardoor heb ik het bloggen even op een lager pitje gezet. Maaar, toch deel ik graag met jullie hoe mijn maand Mei was. Door corona valt er natuurlijk niet zoveel te doen maar je doet altijd wel wat, dus veel plezier met het lezen van deze blog.

Kleine trucker

Samen met mijn moeder en zus, ben ik naar een tuinbeeldencentrum geweest in Stadskanaal want mijn moeder had namelijk een tuinbeeld gezien van een vrachtwagen en die wilden we wel even in het echt bekijken. Ik heb niet eens een tuin maar ik heb ook alvast zo’n truckie gescoord. Dat beeld is ook loodzwaar dat had ik echt niet verwacht. Toen we weer thuis kwamen, moest Shanti er natuurlijk ook even in. Kleine trucker.

Sorry, i have plants this weekend 🌿

Samen met mamma en oma naar de kweker geweest. We gingen gewoon heen voor van die buitenplanten en toen kwam ik er achter dat ze ook kamerplanten verkopen en daar ging ik dus ook maar even kijken want ik heb wel meer plantjes op mijn kamer en nieuwe waren wel welkom, dus bij deze! Ontmoet mijn nieuwe plantjes.

Vaak gebbq’t

Met mn ouders en met vrienden, we hebben natuurlijk een paar dagen gehad met heel mooi weer en daar moet je dan van profiteren. We zijn vaak in de tuin geweest om te barbecueën. Je moet toch wat als veel niet kan.

Natuurlijk weer gewandeld

Ook deze maand heb ik natuurlijk weer gewandeld. Ik vind het jammer dat ik elke dag pas zo laat vrij ben anders had ik nog veel meer gewandeld en eerlijk gezegd mis ik dat ook heel erg. Deze maand heb ik de Fraeylemaborg ontdekt. Super mooi plekje om te wandelen.

Hp sprocket plus gekocht

Ik wou hem al heel lang maar ik vond hem steeds zo prijzig. Toen ik hem via facebook marketplace heel goedkoop tegen kwam kon ik het niet laten. Hij is helemaal nieuw en hij werkt super fijn. Ik heb natuurlijk de normale sprocket al maar gebruik ze nu beide heel vaak! Geen moment spijt.

Nieuw setje oorbellen

Jeej! Eindelijk was het weer zo’n feest. Ik heb natuurlijk in mn oor 4 gaatjes, dus in beide oren 8. Als je mooie oorbellen wil dan is dat best prijzig en deze maand had ik gewoon zin in een heel nieuw setje voor alle gaatjes. Zo gezegd zo gedaan. Ben er super blij mee en een keer wat anders qua kleurtjes.

Best gelezen blogs in April:

1 Mijn maart

2 Excursie Rovinj

3 Werken in een mannenwereld

Als je nog ergens een blog over wilt lezen, laat het me dan vooral weten in de reacties dan zorg ik dat ie online komt.

Heel erg bedankt weer voor het lezen allemaal en maak er een mooie maand van nu de regels weer wat versoepeld zijn. Wat was jouw hoogtepuntje in de maand Mei?

26 Reacties op “Mijn mei”

 1. Wat grappig dat je hondje ook echt in het standbeeld gaat zitten! De HP Sprocket staat nog steeds op mijn verlanglijstje.

  Like

 2. oh die mini printer wil ik ook! lijkt me zo een leuk hebbeding en altijd snel herrineringen afgedrukt. Ik heb zo een koelkast vol met polaroids!

  Like

 3. Prachtig dat beeld, voorlopig maar even bij je ouders in de tuin laten staan 🙂 tot je een eigen tuin hebt. En de Hp sprocket wil ik ook zo graag, te leuk voor in mijn bullet journal,maar ik vind ze zo prijzig en wat is het verschil met de plus?

  Like

  1. Hij staat in de logeerkamer haha! Ik ben echt verslaafd aan mijn HP sprocket en jup, hij is echt prijzig maar hij is het wel echt waard. Maar, als je hem hebt, blijft ie nog prijzig want de printpapiertjes zijn duur maar ik gebruik hem echt veel! Op de foto niet zo goed te zien maar de plus is een slag groter! (Rood is de gewone, de witte is mijn plus)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: