persoonlijk

Mijn Februari

Hey hey iedereen! Dan ineens zit de tweede maand van het nieuwe jaar er ook al weer op. Wat gaat de tijd toch snel. Een nieuwe maand betekent dus ook weer een nieuw maand overzichtje. Benieuwd wat ik allemaal in de maand Februari heb gedaan? Lees dan vooral verder!

Wandelen bij de Norgerberg

Bos paviljoen de Norgerberg met Irma

Samen met Irma ben ik uit eten geweest bij Bospaviljoen de Norgerberg. Het was weer tijd voor ons maandelijkse uitje. Eerst hebben we gewandeld in het bos dat voor het paviljoen ligt, toen gingen we nog even een rondje rijden door de omgeving en daarna hadden we een 3 gangen diner in Bospaviljoen de Norgerberg. Was een hele leuke dag en we hebben heerlijk gegeten daar! Volgende maand komt hier een blog over online, hou mijn blog dus in de gaten.

Bospaviljoen de Norgerberg

Aquazoo Leeuwarden

Samen met Irma.. haha ja dat klopt! Irma en ik hebben normaal een maandelijks uitje maar dat kan natuurlijk altijd vaker. Even nadat we naar het Bospaviljoen zijn geweest, ben ik haar kant op gegaan. Toen zijn we naar Aquazoo geweest. Een dierentuin in Leeuwarden. We zijn daar iets van twee uurtjes geweest. Is een super leuke dierentuin waar je je prima kunt vermaken, ook als je volwassen bent. Er zijn daar heel veel dieren te zien en het leukste vind ik, dat daar pinguïns los lopen, als in, je kan op dezelfde paadjes lopen als de pinguïns. Die lopen je dus letterlijk voor de voeten. Vind deze dierentuin wel een aanrader!

Aquazoo Leeuwarden

High tea met Murrie bij villa de Beuk in Stadskanaal

Samen met Muriël heb ik een high tea gedaan bij villa de Beuk in Stadskanaal. Het was in een hele huiselijke ruimte, fijne sfeer en de high tea was ook nog eens super lekker. We kregen van alles, een pompoensoepje, bladerdeeghapjes, sandwiches en natuurlijk scones en andere zoetigheden. Ook hier komt volgende maand nog een uitgebreide blog over online!

Hightea bij villa de beuk

Uit eten bij het hoes van Hol- An

Samen met mijn ouders ben ik uit eten geweest bij het hoes van Hol-An, dit is een oud Saksische boerderij in Aalden. Toevallig kennen we dit restaurant omdat mijn pappa daar wel eens kwam bevoorraden. Dus we gingen daar even een pannenkoekje eten, en een voor en na gerecht haha! Als je in de buurt bent, zeker eens heen gaan. Het eten daar is goed en het is een mooi restaurant.

T hoes van hol-an

Uit eten bij Gusto y mucho mas – Heerenveen

Nadat ik met Irma bij Aquazoo was geweest, gingen we uit eten bij Gusto y mucho mas. Dat is een tapas restaurant waar je onbeperkt tapas kan eten. Als jullie mij goed kennen, weten jullie dat dit echt één van mijn favorietjes is. Zulke restaurants. Ook hier komt binnenkort nog een uitgebreide blog over online maar mocht je in de buurt zijn, je kan met een gerust hart gaan eten daar!

Uiteten bij gusto

Autopuzzeltocht Hogeland

LocalGroningen vroeg mij of ik voor hun een autopuzzeltocht wou rijden. Daar kan ik natuurlijk geen nee op zeggen. Onderweg zijn en leuke dingen doen is echt voor mij weggelegd, dus dit samen in één is al helemaal perfect! Het was een hele mooie en gevarieerde route, met veel leuke stops. Een dag vol plezier!

Autopuzzeltocht

Voor de eerste keer met een gewone aanhanger rijden

Nu heb ik natuurlijk al best wel wat ervaring met rijden met een trailer. Dat heb ik een hele poos gedaan. Maar ik had nog nooit met een gewone aanhanger achter de auto gereden, eens moet de eerste keer zijn. Was helemaal niet ver hoor. Even met pappa een aanhanger met hout opgehaald maar goed, toch maar weer even gedaan.

Rijden met aanhanger

Mamma onderweg tegen gekomen

Toeval bestaat niet. Ik reedt in de stad, op precies dezelfde plek waar mijn moeder fietste. We kwamen elkaar tegen doordat ik verkeerd was gereden en zij een andere route nam dan normaal. Super leuk! Ik zag ineens wat zwaaien haha

Mamma tegen gekomen

Bioscoop films waar ik ben geweest:

  • Klem: Marius en Kitty wonen alweer enige tijd in Italië, waar ze de hand hebben weten te leggen op een wijngaard in Toscane. Marius heeft zijn leven gebeterd, dus vertrekt Hugo vol goede moed om samen met Sophie zijn dochter Suus voor een langverwachte reünie bij hartsvriendin Chrissie af te zetten. Maar er blijkt een luchtje te kleven aan de aankoop van de wijngaard. Hugo is nog niet aangekomen of alles escaleert; voor hij het weet vliegt zijn auto in brand en begint er een strijd op leven en dood. Opnieuw wordt Hugo door Kitty en Marius meegesleurd in een criminele draaikolk, maar ditmaal in een land waar de georganiseerde misdaad geen Nederlandse indringers wenst en niet terugschrikt voor moord en ontvoering. / Ik vond dit echt wel een leuke film! Ik wou dat ik van Muriël precies hetzelfde kon zeggen maar die is na de pauze direct in slaap gevallen en die werd weer wakker toen de film afgelopen was. Haha nee, dit was niet omdat de film slecht was hoor! Voor een Nederlandse film vond ik dit wel echt weer een leuke film.
  • Toen ik je zag: Voor de buitenwereld leidt acteurskoppel Esther en Bastiaan een droomleven. Allebei razend populair, de ene na de andere rol spelend, een idyllische boerderij waar ze met hun twee kinderen wonen en nog altijd stralend verliefd. Maar er is een kant van hun leven die maar weinigen zien. Ver weg van de camera’s hebben de depressies, angsten en gekmakende onzekerheid waar Bastiaan mee kampt een steeds grotere impact op hem en hun relatie. We hadden deze film uitgekozen zonder dat we wisten waar hij op gebaseerd was. Daar kwamen we achter net wat voor de film begon. De film was goed in elkaar gezet en pakte me gelijk vanaf het eerste moment.

3 best gelezen blogs in Februari:

Super leuk om te zien dat de chauffeurs blogs het weer zo goed doen! Die van Samantha word natuurlijk weer wat meer bekeken omdat meiden die rijden weer op televisie te zien was. Dan komt hij wat vaker naar voren op google. Ik blijf zeker doorgaan met het schrijven van dit soort blogs want ik doe het met veel plezier en het doet me echt goed om te zien dat die blogs het juist ook zo goed doen. Bedankt iedereen!

^^ Op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs? Volg mij op mijn socials ^^

Waar willen jullie volgende maand een blog over zien? Laat het vooral even weten in de reacties.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: