persoonlijk

Mijn eerste vakantie week

Hoii hoii! Ik heb natuurlijk vakantie en ik in deze blog kunnen jullie lezen hoe mijn vakantie er uit ziet. Benieuwd? Lees dan verder.

Maandag

Zo, eerste officiële vakantiedag en gelijk goed uitgeslapen. Er schoten mij ineens allemaal ideetjes binnen voor nieuwe blog onderwerpen en daar ben ik heel druk mee geweest en daar ga ik ook nog wel even heel druk mee zijn! Ik ga namelijk andere bloggers vragen over hun leukste hobby, en hun mooiste reizen en die ga ik publiceren op mijn blog. Ook heb ik lady truckers een paar vragen gesteld en dat vind ik natuurlijk super leuk want dan komt er eindelijk weer een beetje meer vrachtwagen shizzle op mijn blog! Super veel zin in alles. Toen ik daar even mee klaar was, ben ik gaan studeren. Ik heb 2 hoofdstukken gemaakt en daarvan het huiswerk ingezonden en toen vond ik het wel weer even goed. Toen kwam een vriendinnetje en hebben we eten besteld, spareribs, heerlijk! Toen hebben we ‘s avonds tot een uur of 10 buch in de bajes gekeken en daarna ben ik op bed gegaan en heb ik film gekeken.

Dinsdag

Vandaag werd ik rond 8 uur wakker, toen ben ik nog een poosje in bed blijven liggen en toen ben ik toch maar naar beneden gegaan. Ontbeten en klaar gemaakt en toen naar de Action gegaan. Ik ging heen voor spulletjes voor een herfst swap voor mijn maatje maar kwam zelf ook met allemaal herfst decoratie terug. Ik hou echt zo van Herfst! Toen ik thuis kwam ben ik bezig gegaan met mijn koffer inpakken en de auto etc schoon maken en de decoratie natuurlijk een mooi plekje geven. Daarna ben ik weer even met mijn blog bezig geweest.

Woensdag

Vandaag zijn we richting Ermelo vertrokken voor 3 daagjes. Eerst ontbeten bij de mac natuurlijk. Rond 1 uur stond ons tentje en alles klaar. Toen zijn we naar het centrum van Ermelo geweest. Daar een beetje rond gelopen en toen hebben we voor ‘s avonds bij restaurant Tung gereserveerd in Zeewolde. Was heel lekker! Een all you can eat. We mochten daar tot half 9 zitten en dat hadden we ook gedaan omdat we geen stoelen hadden en de tent niet zo lekker lag hahah. Het luchtbed was heeeeel hoog, dus daardoor zaten we bijna met de snufferd in het plafond. Toen rond half 10 waren we op bed gegaan. We gingen een film kijken alleen ik had mijn telefoon de hele tijd in mijn hand en die werd echt lam. Dus toen zijn we maar gaan slapen.

Donderdag

Oprecht, ik heb best wel lekker geslapen. Maar toen ik opstond voelde ik dat ik best wel stijf was lol. Toen hebben we een rondje gelopen. Aan de camping zit een heel groot bos. Het was natuurlijk ook een natuurcamping. Zonder dat ik het door had hebben we 1,5 uur gelopen. Daarna hebben we ons klaar gemaakt en zijn we naar de Boni gegaan. Een supermarkt, leuk want die hebben wij in Groningen niet. Daar hebben we ontbijt gehaald, dus toen ontbeten en daarna zijn we naar Maarssen gereden. Daar hebben we een rondvaart gedaan over de Vecht. Was leuk en het was ook lekker weer gelukkig. De rondvaart duurde 3 uur. Daarna zijn we weer naar Ermelo gegaan en hebben we wat gegeten bij de cafetaria. Officieel mocht je de auto niet mee op het terrein maar omdat het toch de laatste avond was, hebben we hem meegenomen. In de auto wilden we de film verder afkijken. Maar toen, besloten we om een dag eerder naar huis te gaan. Omdat het net voor we weg wilden, zou gaan regenen en dan zouden we een natte tent etc hebben. Dus rond half 9 ‘s avonds zijn we nog naar huis gegaan. Toen bij mij thuis hebben we de film verder afgekeken en toen zijn we op bed gegaan.

Vrijdag

‘S ochtends hebben we eerst de tent schoongemaakt maar er viel niet veel schoon te maken. Toen heb ik ésme thuis gebracht en heb ik Shanti opgehaald bij mijn zus weg. Daar heb ik nog even ontbeten. Toen ben ik naar huis gegaan en ben ik nog even bezig geweest met mijn blog. Toen naar de winkel geweest en daarna heb ik cupcakes gemaakt lol. Want ik had echt zin om zoiets even te maken. Daarna lasagne gemaakt en toen niet veel bijzonders meer gedaan. Ben op bed gegaan met hoofdpijn.

Zaterdag

Toen ik wakker werd eerst 2 lesjes Engels gemaakt en daarna kwam het vriendje even langs, dat was gezellig. Toen ben ik film gaan kijken maar ik had nog steeds hele erge hoofdpijn dus ik ben even gaan slapen. Toen ik weer wakker werd ben ik weer film verder gaan kijken. Daarna heb ik mexicaanse roerbakmix en krieltjes en gehakt gemaakt. Daar had ik echt zoveel zin in! Daarna ben ik weer film gaan kijken. Ik had me voorgenomen om ‘s avonds te gaan wandelen maar ik had 0.0 zin mede door die hoofdpijn.

Zondag

Vandaag was weer een echt chill dagje, eerst natuurlijk weer uitgeslapen en daarna 3 lesjes engels gemaakt. Daar ben ik best wel lang zoet mee geweest en daarna ben ik brieven gaan schrijven. Heel eerlijk gezegd had ik best nog wel een dikke stapel liggen oeps maar heb een hoop ingehaald! Heb nu nog maar 3 liggen. Zelfs 2 nieuwe penvriendinnetjes er bij gekregen, een hoop zijn zomaar gestopt. Tussendoor nog even wat gegeten en daarna kwam het vriendje weer, op tijd op bed gegaan.

Ik had me deze vakantie echt heel anders voorgesteld. Ik dacht vooral veel wandelen maar het is vooral veel met mijn blog en studie bezig, ook niet verkeerd natuurlijk! Ik ben benieuwd wat de 2e vakantie week brengt.

12 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: