persoonlijk

Mijn Juni

Nieuwe maand, nieuw maand overzichtje! Dan is alweer het eerste halfjaar om. Nog een paar nachtjes slapen dan is het alweer kerst. Haha nee maar gaat wel heel snel, de maand Juni, vooral veel verjaardagen gevierd en ik heb een persoonlijk doel gehaald, benieuwd welke? Lees vooral verder.

Mamma’s verjaardag vieren

Mamma was eind Mei al jarig maar we hebben het halverwege Juni pas gevierd want alles wat wij hadden bedacht was te duur of niet mogelijk door de corona maatregelen. Dus zijn we gezellig een dagje naar Duitsland geweest, daar nog op het terras gezeten en ‘s avonds uit eten geweest op de grens. Bij de poort van Groningen. We hadden een 3 gangen diner en dat was echt heerlijk! Had ik niet echt verwacht bij een restaurant dat op de grens zit, langs de snelweg. We hebben zelfs voor het eerst een eetbare lavendel gehad. Die was echt vies! Of nja, misschien bij het verkeerde gerecht. Wij kregen hem op het toetje maar hij proefde echt naar rauwe ui. Super geslaagde dag gehad.

Zwembad opgezet

Het was een beetje een gedoe maar we hebben er één. Ik mocht een zwembad kopen en mn vader wou het gedoe er niet van hebben. Had ik dus een te groot zwembad gekocht, hij stond als het ware al maar mocht niet door gaan. Toen naar de kampeerhal in Roden geweest en een vierkant zwembad gekocht. Die past perfect. Was dus wel even geauwhoer met het opzetten. Die dagen waren ook net bloedheet. Maar hij staat en de hondjes kunnen er op het bootje ook lekker in chillen. Optimaal genieten.

Shanti jarig

Jup. Ik heb daadwerkelijk Shanti haar verjaardag gevierd. Nee niet met visite en uitgebreid versierd maar wel een taartje en twee ballonnen met pootjes er op. Stop de tijd please want ze is alweer 13 jaar. Hoop nog zo lang mogelijk van mn beste vriendinnetje te kunnen genieten.

Foto puzzel tocht

Samen met het vriendje een auto tocht gedaan door mijn eigen gemeente heen, jup, dat hebben we echt gedaan ja. Vriendje rijdt zelf ook veel door deze gemeente heen en daar ben ik blij mee want we snapten soms niets van de route beschrijving maar gelukkig wist hij waar de straten zaten. Het was een leuke route en dat we soms verkeerd waren, vond ik ook wel grappig. Ik had de route gekocht Local Groningen, geen spon dus, gewoon zelf gekocht! De route stond wel goed uitgeschreven maar wij deden het gewoon fout en je had er super leuke vragen en opdrachtjes etc bij. Voor mensen die niet bekend zijn in deze gemeente is het al helemaal een aanrader! Er gaat niets boven Groningen.

Made myself proud

Hieronder een foto van de vrachtwagen waar ik mee op stap was. En op dat moment had ik mezelf trots gemaakt. Dat is namelijk een adres waar ik de vrachtwagen altijd buiten het hek laat staan en waar ik altijd met de vele containers naar de weg loop om te laden. Maar op die avond reedt ik heen, het is normaal best een drukke weg maar deze keer was het rustig, ik wou hem alsnog langs de weg laten staan maar ik dacht: “F* it, je kan het wel” and yes i did, geen één keer steken. Wel 3 keer uitgestapt ofzo maar goed, ook schade vrij gebleven haha. Die lijn op de grond stond er ook nooit maar tijdens het achter uit rijden ook niet echt op gelet. Trots op mezelf.

Verjaardagen van beste vriendinnetjes

Mn twee beste vriendinnetjes, allebei toevallig op dezelfde dag jarig. 25 Juni, gelukkig vierden ze het allebei op een andere dag. Met Esmé ben ik super veel dus gezellig gebarbecued met mijn vriend en met een ander vriendinnetje, werd spannend of we goed weer zouden krijgen maar dat is gelukt! En Manon heb ik eigenlijk al bijna 2 jaar niet gezien denk ik maar wel al sinds 2011 contact en altijd contact blijven houden, haar verjaardag was de eerste keer dat ik haar in een hele lange tijd weer zag dus lekker buiten gezeten met een taartje, gekletst en vooral heeeeeeeel veel foto’s gemaakt. En nu elkaar weer wat meer zien 🙂

Esmé en Manon ❤️

Happy met mijn epoxy creatie

Jullie hebben hem waarschijnlijk al eerder gezien op mijn blog maar ik ben zo onwijs blij met dit blad die ik zelf gemaakt heb. Ik weet nog niet precies wat ik er mee ga doen. Hij kan als decoratie maar ook bijvoorbeeld als onderzetter voor de theepot.

Reading challenge gehaald

Ik weet niet of jullie mijn Bucketlist / doelen 2021 lijstje nog konden herinneren? Maar daar stond onder andere op dat ik graag 8 boeken wou lezen in 2021. Voor anderen is dat misschien heel weinig maar ik heb amper vrije tijd dus ik ben super trots op mezelf dat ik de challenge al zo vroeg in het jaar gehaald heb. Ik heb alles bijgehouden via de app: “ Goodreads” dus er komt zeker nog een uitgebreide blog van de boeken die ik gelezen heb. En ik ga gewoon lekker door met lezen want ik heb de smaak goed te pakken.

Top 3 best gelezen blogs:

Zo, dit was mijn maand Juni alweer. Hebben jullie deze bovenstaande blogs al gelezen? En wat was jouw hoogtepuntje van de maand Juni?

3 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: