persoonlijk

10 vragen aan mijzelf

Onlangs heb ik het boek ” 999 vragen aan jezelf” gekocht via bol.com. Ik heb bedacht dat ik daar af en toe 9 random vragen uitpik en die in een blog ga verwerken. Zo komen jullie mij ook weer wat meer over mij te weten.

901. Gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden?

Nou. Ik ben nog maar 20 en volgens mij heeft dit met trouwen te maken en daar ben ik gewoon echt helemaal niet mee bezig dus ik heb geen idee wat deze vraag inhoudt. Aan de ene kant zou ik wel heel graag willen trouwen maar aan de andere kant.. nah.

730. Bloos je?

Vaak wel. Als iemand iets liefs ofzo zegt niet maar als er iets ongemakkelijks gebeurd kan ik wel rood worden.

101. Heb je gerookt?

Ja. Nu niet vaak meer. Echt heel soms!

452. Peper of zout?

Nou gewoon lieverd allebei niet. Maar als ik dan echt moet kiezen ga ik liever voor peper.

44. Kun je tegen je verlies?

Ligt eraan met wat, als het een spelletje is, dan wel maar als het echt een wedstrijd ofzo is dan wil ik wel heel graag winnen en dan kan ik ook niet zo goed tegen mijn verlies.

153. Is er buitenaards leven?

Ik kan mijn antwoord hier niet goed beredeneren maar ik denk het wel ja.

703. Snelweg of provinciale weg?

Nou, provinciale wegen vind ik vaak kut omdat ze éénbaans zijn. Maar nu de snelweg overdag ook al 100 is, interesseert het me echt niet waar ik rij. ‘S avonds ga ik wel voor de snelweg want dan is t weer lekker 130.

683. Wat zijn je 3 valkuilen?

Mijn eerste en grootste valkuil is dat ik veel te lief ben voor iedereen. Iedereen krijgt altijd duizenden kansen van mij ondanks dat ik weet dat ze fout zitten. 2e valkuil is dat ik mensen te snel vertrouw. Ik ben soms net een open boek. Vertel veel aan mensen die ik vertrouw! Wat mij dwars zit en soms word daar misbruik van gemaakt en gewoon door verteld allemaal. En nr 3. Ik onderschat mijzelf veel te vaak. Ik kan veel meer als dat ik zelf denk en dat is soms heel lastig want ik zal dat gewoon ook altijd blijven doen. Onbewust zit dat in mij.

869. Hoeveel kledingstukken bezit je ongeveer?

Poeh lastig. Ik denk rond de 100. Als het er niet meer zijn. En alsnog klagen dat ik nooit iets heb om te dragen. Herkenbaar?

639. Welke koffiespecialiteit drink je graag?

Normale koffie, latte macchiato, cappuccino en ijskoffie. Ijskoffie is wel echt mijn verslaving ook. Al jaren.

Ik hoop dat jullie weer met plezier deze blog hebben gelezen. Geloven jullie in buitenaards leven?

38 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: