reviews

Cadeautje voor mijn vader

Vaderdag, mijn vader weet dat ik van hem hou, niet alleen op vaderdag maar toch vind ik het leuk om net zo als op Moederdag wat aan mijn vader te geven op vaderdag. Niks commercieels, gewoon voor de leuk. Ik ben het ook niet met mensen eens die zeggen dat het een commerciële dag is maar goed, het is mijn keus om mijn pappa op vaderdag wel wat leuks te geven. Hoeft niet groot, gewoon wat leuks!

Ik ben mijn pappa heel erg dankbaar dat ik dit stomme beroep van hem heb overgenomen. Dat ik als klein meisje altijd met hem mee ben geweest op de vrachtwagen en dat ik dit alles van hem heb mogen leren. Ondertussen is hij zelf geen chauffeur meer maar gaat hij nog wel zo vaak als mogelijk is mee en het is fijn om iemand te hebben waarmee ik nog wel over vrachtwagens kan praten lol.

En als blijk van dank en waardering heb ik voor hem een Vaderdag armband uitgezocht bij Kaya Sieraden. Ik ben voor een setje gegaan, één voor mijn vader en één voor mij. Eigenlijk is het een vader en zoon setje maar hey, ik vond de armbandjes ook leuk en ik ben toch meer kerel dan vrouw dus kon wel. Haha nee, zo mannelijk vind ik ze niet, ik vind ze super leuk!

Ik heb gekozen voor een zwarte Leren armband vaderdag , met daarin de initialen RRM, de initialen zijn de eerste letters van mijn moeder Ria, dochter Rianne en mijzelf, Mandy.

Voor mijn eigen armbandje ben ik gegaan voor de initialen JRR, dat is de eerste letter van mijn vader Jan, moeder Ria en zus Rianne. We hebben allebei de maat 22 genomen.

Kleur verschil op onderstaande foto is echt niet oke, en dan te beseffen dat ik voor het eerst een beetje bijgekleurd ben, normaal ben ik nog veel witter. Maar zo krijgen jullie wel een goed beeld bij de armbandjes. Bij mijn vader kan je de initialen zien, bij mij zit hij steeds een beetje gedraaid.

De kwaliteit van de armbandjes vind ik ook super. Ze zijn mooi stevig en het sluitinkje ook. We zijn er allebei heel blij mee! Ook leuk dat ze in zo’n mooi doosje kwam, perfect als het een cadeautje is, hoef je zelf niet meer in te pakken.

Wat vindt jij van zo’n leren armband set?

10 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: