persoonlijk

Mijn oktober

Nieuwe maand = nieuw maand overzichtje! Jullie weten het inmiddels denk ik al wel. Ik schrijf zo’n blog meestal aan het eind van de maand, dan kijk ik foto’s terug en denk ik: “ wat heb ik allemaal gedaan.” Nou, volgens mij heb ik in Oktober niet veel beleefd. Ook die maanden heb je er soms bij. Ik zal even gaan kijken wat ik voor jullie in deze blog kan schrijven.

Met Fox naar de dierenarts

Fox is één van mijn twee konijntjes, de bruine. Ze had ineens kale vlekken op haar rug en dat zag er echt niet fijn uit. Even op google gekeken en het kon veel verschillende dingen zijn, toch maar naar de dierenarts. Eerste keer dat ik met een eigen huisdier naar de dierenarts ging en dan ook nog met een konijntje. Gelukkig had mijn zus een grote doos dus daar kon ze in. Ik was echt verbaasd dat Fox zo rustig was in de doos en in de auto. Eindstand was het niet veel bijzonders en was de kans groot dat dat door haar broer gedaan werd. Hoefde niet persé vijandig te zijn maar ze kon zien dat de korte haartjes op de kale plek afgebeten waren en Fox kon daar zelf niet bij komen. Na een paar dagen beginnen er alweer haartjes te groeien en heb ik er alle vertrouwen in dat het goed komt en dat Rox (broer) het niet met opzet gedaan heeft.

Fox naar de dierenarts

Dierendag

En natuurlijk was het deze maand ook dierendag. Iedereen weer ondertussen dat die diertjes mn alles zijn dus ze hebben ook zeker wat gekregen. Beau heeft een Flamingo gekregen, flamingo’s zijn nog al een ding in onze familie. Shanti een speeltje waar snoepjes in kunnen, gelukkig snapte mn bejaarde popje dat ook nog gewoon en lekkere botjes. En de konijntjes kregen ook nog een lekkere sla mix.

Voor deze verwende dieren, is het elke dag dierendag maar op dierendag net een heel klein tikje meer.

Dierendag <3

Pandora oorbellen

Voor mijn verjaardag kreeg ik 2 paar Pandora oorbellen. Ze stonden ook op mijn lijstje dus daar was ik super blij mee. Toen ik ze in had, besefte ik dat ik dan in al mijn gaatjes Pandora wou dus ik heb zelf ook 2 paar bestellen. Mevrouw heeft 4 “normale “ oorbel gaatjes per oor. Ik heb natuurlijk ook in elk oor 2 helixxen maar daar zit tot nu toe geen Pandora in. Maar ben helemaal in love met het setje zo!

Boot gekeken in de Eemshaven

Het was zo’n dag dat we niet wisten wat we gingen doen. Toen hadden we besloten naar het tuincentrum te gaan. En toen zijn pappa ineens dat er ook een dikke cruiseschip zou aankomen in de Eemshaven om te tanken. Ik had daar inderdaad ook iets over gelezen en terwijl we niks met schepen hebben, zijn we wel heen geweest lol. Nu kunnen wij in ieder geval zeggen dat wij dat schip hebben gezien looool.

Cruiseschip AidaCosma

Nieuwe schoenen

Ze heeft weer eens nieuwe schoenen, ik loop 9/10 op klompen maar soms loop ik toch wel eens op normale schoenen. Toen ik deze zag op Facebook door een advertentie van Zalando, moest ik ze hebben! En toen bleken ze ook nog eens in de aanbiending. €70,- in plaats van €120,- . Die kon ik dus echt niet laten liggen en ze lopen ook zo lekker!

Puma Mayze

Best gelezen blogs Oktober:

Hebben jullie deze bovenstaande blogs al eens gelezen? Zo nee, zou ik het heel leuk vinden als jullie dat alsnog gaan doen! Zo leuk ook om te zien dat de wat oudere blogs ineens op nummer 1 en 2 staan.

Wat was jullie hoogtepuntje in de maand Oktober?

Volgen jullie mij al op mijn socials?

20 reacties

Geef een reactie

%d