Bucketlist / doelen 2021

Dit is een gevaarlijke blog. Want wat kan er in 2021 wel al weer en wat niet? Gaat 2021 wel een beter jaar worden als 2020? Ik zal rekening houden met beide aspecten. Ik zal dus ook dingen bedenken die kunnen als er niet zoveel kan. Want je moet altijd dromen, wensen en doelen blijven houden, lezen jullie mee?

Bucketlist

 • Disney marathon

Ik roep al jaren dat ik zo graag een Disney middag wil maar het komt er steeds niet van. Misschien kunnen we dit volgend jaar toch doen als we toch niet zoveel buitenshuis kunnen doen.

 • Een eiland bezoeken

Vorig jaar ben ik natuurlijk maar Borkum geweest en dat was super gezellig. Ik ben ooit al eens op Schiermonnikoog geweest dus nu, dit jaar zou ik graag een ander eiland bezoeken. Als dat allemaal weer kan natuurlijk.

 • Reizen

Voor zover dat kan natuurlijk. Hoeft niet persé naar het buitenland. Dagjes weg naar steden in Nederland zijn ook prima. Of een mini vakantie in eigen land. Wat vaker hotelletjes etc.

 • Vaker picknicken of bbq’en in de zomer.

Het zijn vaak van die kleine gezellige dingetjes die een jaar compleet maken en gewoon gezellig buiten zijn met vrienden wat eten en drinken levert vaak al leuke herinneringen op.

 • Brief aan jonge en oudere ik.

Deze heeft er al vaker op gestaan maar nog nooit gedaan. Dit jaar wil ik ze dan echt schrijven en ook delen op mijn blog. Lijkt me echt grappig om later de brief aan je oudere ik te lezen.

 • Lijst maken met alles wat ik in mijn leven nog bereiken wil

Net als de doelen hier onder maar dan echt met doelen die ik in mijn hele leven nog wil bereiken en niet specifiek in één jaar.

 • Leren stekken

Het zal vast niet moeilijk zijn maar ik heb me er nog niet in verdiept. Ik heb sinds 2020 heel wat planten erbij verzameld en ik koop via anderen ook vaak stekjes. Nu lijkt het me leuk om zelf om te leren hoe je stekjes maakt en om mijn eigen stekjes te zien groeien.

 • Een foto album laten maken van de leukste foto’s van elk seizoen.

Gewoon omdat het super leuk is om in fotoboeken terug te bladeren. Ik heb een paar fotoboeken en ik blader regelmatig terug met een lach op mijn gezicht. Dus het leek me leuk om van elk seizoen een album te maken want mevrouw maakt altijd heel veel foto’s.

 • Naar Engeland

Ik noemde net al het reizen. Maar dit is echt specifiek naar Engeland. Ik ben verliefd op de taal en op het land maar het is alweer zo lang geleden dat ik daar geweest ben. Maakt me niet uit hoelang of met wie, ik zou zelfs wel in mijn eentje durven maar ik wil zo graag weer een keer naar Engeland. Als het allemaal weer kan en mag natuurlijk.

Doelen

 • Minimaal 8 boeken lezen

Ik hou er echt oprecht van om te lezen maar ik maak er veel te weinig tijd voor vrij. Nu heb ik al niet veel vrije tijd maar ik hou er van om mezelf te ontwikkelen en ontspanning is belangrijk. Dus mijn doel is om minimaal 8 boeken te lezen in 2021.

 • Meer volgers krijgen op instagram

Tuurlijk gaat alles niet om volgers maar door volgers blijf je wel geïnspireerd om door te blijven gaan. Veel leuke interactie en vooral ook al veel leuke vriendschappen op gebouwd. Nu zou ik zo graag de 10.000 volgers willen want dan kan je gebruik maken van de swipe functie. Mijn doel is om in 2021 minimaal 5000 volgers te hebben. Ik zit nu op 3500.

 • Meer kijkcijfers als in 2020 op mijn blog

Het precieze aantal cijfers ga ik niet met jullie delen maar ik weet zeker dat er heel wat meer lezers bij kunnen komen. Hoe ik dit precies ga aanpakken, dat weet ik nog niet maar het moet gaan lukken haha!

 • Meer wandelen

Voorgaande jaren liep ik echt heel veel en daar genoot ik ook echt van. Maar nu met mijn nieuwe werk ben ik vaak pas om half 8 thuis ’s avonds en ik werk ook vaak 6 dagen in de week, dan is de motivatie om te wandelen gewoon heel snel wel omdat ik zoveel te doen.. maar ik wil het dit jaar weer proberen op te pakken en meer mooie routes met jullie te gaan delen.

 • Cambridge examen halen

Oktober 2019 ben ik natuurlijk begonnen met een thuis studie Engels. Nu heb ik die afgelopen week afgerond. Ik krijg sowieso al een getuigschrift maar ik wil ook nog graag mijn Cambridge examen halen.

 • Een heel eind verder komen met mijn andere studies

Jaja, nu we engels afgerond hebben wil het niet zeggen dat we er al zijn. Ik ben natuurlijk nog bezig met planner weg transport en ik heb een studie Spaans aangeschaft. Hoop dat ik dit jaar heel wat tijd vrij kan maken om daar mee verder te gaan. Love it. Niet eens sarcastisch dit he, gewoon echt een nerd.

 • Sparen

Ja gewoon omdat het moet. Niet alles kopen omdat je het wil maar echt proberen jezelf te belonen met dingen en dat je iets hebt om naar uit te kijken. Als ik nu iets wil, koop ik het direct en soms gebruik ik het niet. Dat is zonde natuurlijk. Beter nadenken voor dat ik geld uit geef.

Voor nu laat ik het hierbij. Normaal is mijn bucketlist veel langer en uitgebreider maarja corona. Ik durf er niet zoveel op te zetten. Misschien is ie nu dan een keer realistischer en kan ik aan het eind van het jaar alles afstrepen. We gaan zien wat dit jaar brengt.

Wat staat er dit jaar op jullie bucketlist of wat is je doel?

29 Reacties op “Bucketlist / doelen 2021”

 1. Mooie doelen heb je! Ik hoop me dit jaar beter te kunnen ontwikkelen naar de persoon die ik echt wil zijn. Maar wie ik dan wil zijn ben ik ook nog niet helemaal achter dus hier hoop ik ook meer uit te komen.

  Like

 2. Leuk dat je ook zo’n liefde hebt voor Engeland. Ik ook! Op school heb ik Cambridge Engels als extra vak gevolgd. Heerlijk! Mocht je naar Engeland gaan (na de corona restricties) dan is Cornwall een aanrader. Ruige natuur, mooie wegen en adembenemend natuur. Ik heb er een verslag over geschreven op mijn blog. Oh ja, en Londen is ook superleuk. Een mooie stad met heel veel gezichten!

  Like

 3. Ik haal zelf altijd veel motivatie uit doel stellen en wat een voldoening als je iets kan afvinken. Goed dat je ook wat haalbare doelen geplaatst hebt. Zo is het leuker om nadien terug te blikken.

  Like

 4. Wat een leuk artikel! En een paar punten heb ik ook voor mezelf. Ik zou graag meer lezen, maar ook (beter) tijd vrijmaken voor vrienden en familie. in de natuur ben ik al genoeg.

  Like

 5. Hmmmm. Ik geloof niet echt in het principe van een bucketlist. Wel in iedere dag is nieuw en dus iedere dag nieuwe kansen 🙂 Maar ja, dat is eigenlijk hetzelfde alleen heet het geen bucketlist, hahaha. Leuk van de waddeneilanden! Ik kan je Ameland en Vlieland ook van harte aanbevelen. En Texel ook trouwens. Ik heb in september of oktober onze vakantie voor de zomer van 2021 al geboekt. Ik zag hoe het vorig jaar ging (alles vol en uitverkocht) dus ik ben nu wat sneller geweest. Vakantie in Nederland overigens. Heel coronaproof. Want tja, ik vermoed dat we er van de zomer nog niet vanaf zijn…

  Like

 6. Hopelijk kun je aan het einde van dit jaar een flink aantal afstrepen. Ik wil dit jaar weer met een aantal projecten aan de gang waaronder ook project wandelen en Nederland, dus hopelijk kom ik dit jaar op heel veel mooie plekjes.

  Like

 7. Mooie plannen en doelen. Eigenlijk hoop ik alleen maar dat we weer op stap kunnen dit jaar. Ik maak geen plannen meer aangezien ik vorig jaar onze hele reis heb moeten annuleren en wat ik het liefste wil – mijn zus en haar gezin zien- gaat ook dit jaar niet lukken, dus ik hoop maar nergens op, wat ik wel wil doen is gewoon lekker creatief bezig blijven.

  Like

 8. Zo dat is een aardige bucketlist voor dit jaar. Er staan zeker doelen op die je kunt halen. Ondanks of juist door Corona. Sinds een paar jaar houd ik een ” jaarboek” bij. Alle leuke momenten die ik met mijn telefoon heb gefotografeerd komen hierin te staan. Voorgaande jaren gooide ik de platen na een tijdje gewoon weg. Nu bewaar ik ze. De bedoeling is eigenlijk om daar ook een album van te maken. Maar daar loop ik dus al twee jaar mee achter 🙈
  Ik wens je succes, want het is altijd een fijn gevoel om een streep of vink voor je doelen te kunnen zetten.

  Like

 9. Wat een prachtige bucketlist en doelen heb je gemaakt. Het zijn er misschien minder als andere jaren maar aan de andere kant kun je er dan misschien ook meer behalen als voorgaande jaren ‘)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: