persoonlijk

Nu al in de kerst stemming

Het duurt nog best een tijdje voordat het kerst is maar ik ben al helemaal in de kerst stemming en ik heb geen idee hoe dat kan. Ik heb eigenlijk niet zoveel met kerst maar dit jaar is het wel anders. Waarom? Lees vooral verder.

Kerstfilms

Het is begin November en ik heb al 2 kerst films in mijn eentje op de bank gekeken, dit was de trigger voor mijn verslaving ineens denk ik. Vorig jaar is het hier namelijk mee begonnen, ik begin ineens kerstfilms te kijken en dit jaar ben ik er mee door gegaan. Ik zal binnenkort de recensies online zetten.

Kerstshows

Dit jaar ben ik ook al naar 2 tuincentra’s geweest. In Denekamp en Duiven. We hebben daar genoten van hoe mooi alles versierd was en we raakten ook echt in de kerst stemming. Zeker aanraders! In duiven heb je ook een roltrap, en die is zo mooi versierd. Echt heel leuk gedaan.

Kerstkaartjes

Het is begin November en mevrouw heeft haar eerste kerstkaartjes al gemaakt. Normaal maak ik ze nooit zelf en koop ik ze altijd kant en klaar maar dit keer had ik echt zin om zelf aan de slag te gaan. Voor beste vrienden en mijn oma, maak ik een kaartje. Voor de ” onbekenden” heb ik een kant en klaar kaartje.

Kerstdecoratie

Ik heb nooit een kerstboom in mn kamer gehad, of nja, de afgelopen jaren niet. Toen ik klein was had ik wel altijd een mini kerstboom in mijn kamer staan. Ook dit jaar ga ik dat weer doen en ik heb alle decoratie al binnen, op de piek na. Kan niet wachten om hem op te zetten. Denk dat ik daar ook niet nog heel lang mee wacht.

Advent swap

Dit jaar doe ik mee aan 3 advent swaps, dat houdt in dat ik voor 3 mensen een doos maak, met 24 cadeautjes er in. Vanaf 1 December mag je elke dag 1 cadeautje open maken, wanneer de cadeautjes op zijn, is het 1e kerstdag. Hoe leuk is dat!

Zijn jullie al een beetje in de kerst stemming? En wat gaan jullie doen met kerst?

49 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: