Resultaten bucketlist 2019

Kunnen jullie mijn bucketlist van 2019 nog herinneren? In deze blog ga ik jullie vertellen wat ik er allemaal van gedaan heb. Ben best teleurgesteld dat ik er helemaal niet zoveel van gedaan heb, ik dacht echt dat het prima kon allemaal. Hier kunnen jullie die bucketlist terug vinden.

Een land bezocht waar ik nog nooit eerder ben geweest, naaaamelijk: Bosnië en Herzegovina, kunnen jullie mijn avontuur nog herinneren? Dat bezoekje liep ietsjes anders als gepland. Lees hem hier

Disneyland Parijs bezoeken, hij stond zo hoog op mijn lijstje maar helaas. Ik heb de tijd er niet voor kunnen vinden. Ik hoop er alsnog snel heen te gaan.

Naar 3 plaatsen gaan buiten het Noorden, met de vrachtwagen is het makkelijk gelukt maar zo bedoelde ik het helaas niet, ik wou graag meerdere dagjes weg doen naar leuke plaatsjes en dan lekker shoppen en alles verkennen maar ook dat is niet gelukt in 2019.

Bootje varen heb ik gedaan, wel 3 keer dit jaar. Op vakantie hadden we een excursie gedaan, in Amsterdam hebben we een rondvaart gedaan en ja hoor, in het Veenpark heb ik in een bootje gezeten, dat was nog geen 10 minuten maar dat maakt niet uit.

Ik ben helaas niet naar een Eiland geweest maar dat lijkt me nog steeds zo leuk en gezellig, vooral in de lente, heerlijke strandwandeling maken terwijl de zon op je straalt en de wind langs je heen gaat.

Ik heb mezelf dit jaar meerdere keren getrakteerd op Rituals, vooral op de shampoo en conditioner want daar word mn haar zo lekker zacht van. Maar ook op parfumpjes en maskers, deodorant, scrubjes en natuurlijk ook op de autoparfum die ik zo graag wou.

4 keer naar de bioscoop is me niet gelukt, ik ben denk ik 3 keer geweest. De bioscoop is echt iets wat ik zo leuk vind maar ook daar moet je vrije tijd voor hebben, en natuurlijk ook nog iemand die met je mee gaat. Ik vind het ook best prijzig geworden maar je hebt wel zeker een leuke avond.

Fotoshoot voor Shanti bij een echte fotograaf. Deze is zelfs twee keer gelukt, één in het begin van het jaar en één aan het eind van het jaar. Zulke leuke herinneringen vind ik! Zeker nu ze op leeftijd word.

En ook dit jaar ben ik niet uit geweest, ik kan er lang of kort over praten maar ik ben er gewoon het type niet voor.

20 kilo afvallen is ook niet gelukt, echt een rollercoaster dit jaar. Weer wat er af, weer wat erbij, weer wat er af, weer wat er bij.

half half, ik kan niet haken maar ik heb het dit jaar wel een paar keer geprobeerd. Niet dat het iets is geworden hoor but I tried.

Helaas ook niet naar Giethoorn geweest maar die komt voor 2020 zeker weer op mijn lijstje want dat moet haalbaar zijn en lijkt me ook zo gezellig!

Ook ben ik niet naar het Anne Frank huis geweest maar ik heb Anne Frank wel ontmoet in Madame Tussaud’s. Telt dat? Neh.

Helaas heb ik ook geen wad gelopen, ook dat is zo’n klein dingen wat zeker wel haalbaar moet zijn dus die komt er in 2020 ook gewoon weer op.

Op het nippertje ben ik naar een crea beurs geweest! En ik wil dat zeker vaker doen. Ik ben in de Martiniplaza geweest, er was zoveel leuks te scoren en ook leuke workshops etc. Ik had niet verwacht dat het zo leuk zou zijn, dus naar zoiets wil ik zeker vaker!

6 maanden lang, elke dag mijn stappendoel halen. Ik heb heeeeel vaak mijn stappendoel gehaald maar helaas niet 6 maand achter elkaar. Komt ook omdat ik door werk niet elke dag tijd heb om te lopen.

nieuwe piercing nemen. Direct in het begin van het nieuwe jaar al. Een nieuwe oorbel erbij. Eigenlijk is dit een piercing want hij komt door mijn kraakbeen heen. En eigenlijk wil ik in het nieuwe jaar nog 2 helixxen in de bovenkant van dit oor. Aan de andere kant heb ik dat al. #bucketlist2020 ( meer lezen?: Nieuwe piercing genomen)

Een certificaat gehaald. Tijdens 2 code 95 heb ik certificaten gehaald. Ehbo en werken met een digitale tachograaf. Het waren waarschijnlijk niet de certificaten die ik in mijn hoofd had, maar het zijn toch certificaten.

Helaas heb ik niet ’s nachts gezwommen, ik heb eigenlijk helemaal niet echt met vrienden gezwommen, alleen op vakantie met mijn ouders. Normaal zwem ik ook nog wel in meertjes etc maar dit jaar niet eens gedaan.

Naar de apenheul, niet gelukt en wil het er niet over hebben. We hebben het er heel vaak over gehad maar helaas, nooit van gekomen.

Ook niet begonnen met een memory box, lijkt me wel heel leuk maar geen idee hoe en wat ik precies moet beginnen.

Een angst overwinnen, dit jaar ben ik begonnen met trailer rijlessen en heb hem in 1 keer gehaald, en ik rij er nu dus mee. Jup, ik wou vrachtwagenchauffeur worden maar was als de dood voor trailer.

Kamp westerbork ben ik helaas ook niet geweest, ik heb niet echt mensen die diezelfde interesse hebben. Als dit jou wel leuk lijkt, laat dan een reactie achter en misschien kunnen we samen gaan.

Mezelf accepteren is redelijk gelukt! Ik heb gewoon aangedaan wat ik wou, en gedaan wat ik wou. Kennen jullie deze blog al? Misschien is dat wel bewijs voor dit puntje : Body positivity

Het is me niet gelukt om mijn auto tien keer te wassen. Ik denk dat het zelfs nog wel op één hand te tellen is. Samen met de vrachtwagen erbij kom ik wel aan de 10 maar het ging natuurlijk alleen om mijn personenauto.

Het is me niet gelukt om 5 nieuwe restaurants te ontdekken. Ik ben naar 2 nieuwe restaurants geweest. Ik eet gewoon niet vaak buitenhuis. En als ik uit eten ga, ga ik toch weer naar bekende plekjes.

Ik heb zeker fouten durven maken, toen zag ik het als fouten, nu als leermomenten. Wanneer is eigenlijk iets echt fout? En wanneer een leermoment..?

Ook dit jaar had ik het er weer niet voor over om mijzelf Si parfum van Georgio Armani te kopen. Toch blijft het mijn lievelings geurtje.

Het is niet gelukt om elke maand een boek te lezen, het begon zo goed maar ik heb het helaas niet vol gehouden. Toch vind ik lezen wel super leuk, weet alleen niet waar ik de tijd weg moet halen.

Ja hoor, dit jaar heb ik wel een schilderij gemaakt, dit was bij een workshop. Vond het super leuk om eens te doen!

Ik heb dit jaar geen 3 workshops gevolgd, de enige workshop die ik heb gevolgd, is die hierboven. Namelijk dikke dames schilderen, dit heb ik gedaan in Drachten. Vond het wel echt super leuk om te doen, leuke sfeer, gezellig mensen en een mooie herinnering erbij.

Geen moeite doen voor mensen die dat ook niet voor mij doen is me heel goed gelukt. Het heeft me dan helaas wel een paar vrienden gekost maar jammer dan. Vriendschap moet van 2 kanten komen en niet alleen van die van mij.

Zo dit was mijn bucketlist, van de 32 dingen heb ik 13 succesvol gedaan, sommige dingen helemaal niet en sommige dingen wel gedaan maar niet zo vaak als ik wou. Ik heb dit jaar gewoon niet zo heel veel vrije tijd gehad en als ik dan een keer vrij was, vond ik het ook heerlijk om eens niks te doen.

Ook heb ik voor bepaalde dingen, niet de juiste mensen om me heen. Alleen gaan is een optie maar dat doe je al minder snel.

Voor 2020 komt er zeker weer een nieuwe bucketlist online en dit keer zal ik hem wat realistischer maken.

Lijkt één van de bovenstaande dingen je leuk die ik nog niet heb gedaan, laat het dan even weten in de reacties of contact me via email of social media en misschien kunnen we het dan samen doen?

Wat staat er boven aan op jouw bucketlist?

33 Reacties op “Resultaten bucketlist 2019”

 1. Dat is een bucket list van lang geleden. Ik snap dat een bezoek naar andere landen anders kunnen lopen als er geen juiste planning is. Ook wil ik erg graag naar dinsneyland.. bovendien vind ik het ook goed van jezelf dat je je hebt getrakteerd op ritueels, naar de bioscoop bent gegaan en twee fotoshoots hebt gehad. Bizar trouwens hoe ze Anne Frank na hebben gemaakt. En wat is de creabeurs? Daar ben ik nog nooit naar toe geweest. Goed dat je een certificaat hebt gehaald. Ik ben benieuwd wat je nieuwe doelen zijn.

  Like

 2. Leuk dat je de resultaten hebt omschreven van je bucketlist 2019. Leuk dat je hebt gereisd, jammer dat je niet naar disney kon gaan. Ben je in de tussentijd al geweest? De rondvaart heb ik vroeger ook gedaan! Best wel leuk. Ook goed dat je je met stappendoelen bezig hield.

  Like

 3. Je hebt ook veel dingen wel gedaan! Het is ook wel een lange lijst voor één jaar. Ik ben voor kleine lijstjes! Dit jaar bijvoorbeeld 45 boeken lezen, meer psychologie/zelfhulp boeken lezen en wat boeken van de Baantjer reeks lezen. En ik wil graag afvallen, om mijn doel concreet te maken sprak ik met een vriendin af om 2 blokjes te hebben in de zomer. Ik weet niet of dat lukt, maar het motiveert me wel..

  Like

 4. Wat een lijst! Je hebt er toch een aantal wel kunnen afvinken. De belangrijkste doelen heb je in ieder geval behaald, dat is naar mijn mening je certificaten! Dat is toch wel handig voor je werk 🙂 en je piercing, dat is toch je uiterlijk. Je schilderij had ik inderdaad al eerder gezien, superleuk! En dat nachtzwemmen: moet haalbaar zijn. Voor de rest heb je zoveel leuke plannen. Stel je doelen bij, het hoeft niet allemaal binnen een jaar. Neem er de tijd voor. Ik kan het mij overigens wel voorstellen hoor, je wil dan zoveel, dat heb ik ook. Maar soms komen er andere dingen tussendoor waar je prioriteit aan moet geven. Je hebt in ieder geval leuke plannen!

  Like

  1. Jaa dat is zeker waar! Maar ik wil zo snel omdat ik amper vrije tijd heb, eigenlijk had ik gepland en gehoopt altijd wat te doen in mijn vrije tijd maar er is zoveel gebeurd in 2019. Studie’s, andere diensten, en vooral ook vrienden die niet van dezelfde dingen houden als mij. Dit jaar laat ik die eenzaamheid niet stoppen, en ga gewoon zelf dingen ondernemen 🙂

   Like

 5. Leuk dat je zo bezig bent met dingen doen die je wilt! Jammer dat het niet allemaal is gelukt. Voor 2020 misschien inderdaad een realistischere lijst maken.
  Ik heb voor dit jaar voornamelijk doelen waar ik naartoe wil werken 🙂

  Like

 6. Je hebt in ieder geval iets van je lijst gedaan. Jammer dat kamp Westerbork zo ver weg is. Ik had graag met je mee gegaan. Vind het reuze interessant. Mocht ik toch nog eens in de buurt zijn, dan laat ik het je weten. Kunnen we misschien samen gaan 🙂
  Je auto tien keer wassen? Ik denk dat die van mij precies 2 keer door de wasstraat is geweest in 2019 🙈
  Succes dit jaar.

  Like

 7. wauw dat is ook wel een lijst ook zeg 😀 maar je hebt er toch wat van kunnen doen!!
  nou zeg ik wel dat die lang is van jou maar die van mij is ook wel aardig als ik het zo bekijk maar boven aan staat toch echt nog steeds sterker worden en aankomen!

  Like

 8. Heel leuk dat je even in ‘achteruit’ terugblikt op dit lijstje! Disneyland is zeker de moeite waard, dus hopelijk raak je er in 2020 wel! Succes!

  Like

 9. Je had ook wel een hele lange lijst, dat is bijna niet te doen in een jaar. Ik heb eigenlijk een bucketlist. ga je de punten die je niet haalde mee nemen naar 2020?

  Like

 10. Wauw, dat was een lange bucketlist! Ondanks de dingen die niet gelukt zijn kun je trots zijn op de dingen die wél gelukt zijn toch. Staan super goede dingen tussen! Op naar 2020, weer een jaar om te herkansen 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: