reviews

Neem een sokken abonnement!

Van Desokkenbaas.nl mocht ik een abonnement van 3 maandjes proberen met sokken. Ja je leest het goed, sokken.

Meestal draag ik van die zwarte, grijze of witte enkel sokjes. Best dom dat ik van die kleine, dunne sokjes draag want 9/10 keer loop ik op klompen en daar krijg je dus snel koude voetjes van.

Eigenlijk vind ik het altijd best mooi lijken als je van die gekke, opvallende sokken aan hebt. Ik vind dat leuker als wanneer je tussen je schoen en einde van broek nog een heel stuk zwart of wit bijv van de lange sok ziet.

Ik neem aan dat iedereen ze inmiddels wel kent, happy socks. Veel mensen dragen ze en je ziet ze ook steeds meer in de winkel, super leuk! Want van deze sokken wordt je ook echt wel happy.

Één paar sokken heb je voor €8,95. Bij Desokkenbaas.nl kun je een abonnement nemen en krijg je dus één paar sokken per maand thuis ontvangen. Je krijgt een random paar dus het is elke maand een verassing. Je kan kiezen of je een 4,6 of 12 maanden abonnement wil. En je kan kiezen uit de maat 36-40 of de maat 41-46.

Je betaalt de eerste maand de sokken met korting en die worden direct opgestuurd en daarna incasseren ze €9,95 per maand, na de 13 maand, kun je je sokken rond de 23e en 24e verwachten.

Nu tijdelijk de eerste maand voor maar €1,-

Ik vind deze hippe, gekke sokken echt super leuk. Ik heb ze niet elke dag aan maar soms ben je in zo’n bui dat je wel van die leuke sokkies aan wilt ik dan he. Ik kan me voorstellen dat het voelt alsof je voor gek loopt met deze opvallen sokken maar geloof me, in 2020 hoor je er juist helemaal bij met zulke sokken. En de kwaliteit van de sokken is ook echt goed, ik heb nog een ander paar en die heb ik al redelijk lang en ik heb die leuke sokkies ook best vaak aan. Blij dat ik nu meerdere paren heb!

Hadden jullie al eens van happy socks gehoord? Zou je zo’n abonnement nemen?

11 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: