Bucket list 2019

Zoals afgelopen herfst en winter had ik een seizoens gebonden bucket list gemaakt, in deze blog kun je mijn bucketlist dingetjes vinden voor 2019.

– Een land bezoeken waar ik nog nooit eerder ben geweest.

– Disneyland Parijs bezoeken.

– Naar 3 plaatsen in Nederland gaan, buiten Groningen, Friesland, Drenthe. Waar ik nog nooit ben geweest.

– Bootje varen.

– Naar een Nederlands eiland toe.

– Mezelf trakteren op iets van de rituals, parfum en autoparfum.

– 4 keer naar de bioscoop.

– Fotoshoot voor Shanti bij een echte fotograaf.

– Weer een keer uitgaan.

– 20 KG afvallen.

– Leren haken.

– Dagje Giethoorn.

– Anne frank huis bezoeken.

– Wad lopen.

– Naar een crea beurs.

– Minstens 6 maanden lang, elke dag mijn stappendoel halen.

– Nieuwe piercing nemen.

– Een certificaat halen.

– Nacht zwemmen.

– Naar de Apenheul.

– Beginnen met een memory box.

– Een angst overwinnen.

– Kamp Westerbork bezoeken.

– Mezelf accepteren.

– Auto minstens 10 keer wassen.

– 5 nieuwe restaurants ontdekken.

– Fouten durven maken.

– Mezelf Si parfum van Georgio Armani kopen.

– Elke maand één boek lezen.

– Schilderij maken.

– 3 workshops volgen.

– Geen moeite meer doen voor mensen die ook geen moeite voor mij doen.

Dit zijn de dingen die ik in 2019 sowieso wil doen, die ik al te lang uitstel of dingen waar ik aan wil werken. Ongetwijfeld dat er nog veel meer dingen uiteindelijk op mijn bucketlist komen van 2019. Ik zal deze blog denk ik ook direct aanpassen als mij weer iets nieuws te binnen schiet.

Aangezien ik niet zo heel veel tijd heb omdat ik veel aan het werk ben wil ik graag mijn vrije tijd zo goed en gezellig mogelijk besteden door Veel dingen te doen. Dagjes/weekjes weg die je gewoon niet zo snel doet/ zou plannen. Ik zal jullie op de hoogte houden door blogs te schrijven over dingen die ik gedaan heb.

Hebben jullie ook een bucketlist? Of dingen die je graag wilt doen in 2019? Laat het mij weten in de reacties. Ik wens jullie allemaal een heel mooi en gelukkig nieuw jaar!

16 Reacties op “Bucket list 2019”

  1. Ik ben benieuwd wat je allemaal van deze lijst gaat doen, want het is een mooie lijst hoor, leuke en spannende dingen en van een aantal weet ik dat het je al is gelukt 🙂 Hier geen bucket list eerlijk gezegd.

    Like

  2. Ah ik heb zoiets ook ooit gedaan, misschien zegt the day zero project je iets? Ik haakte uiteindelijk af, maar heb wel een paar leuke dingen gedaan. Hoe gaat het met jou lijst?

    Like

  3. Ik ben vandaag begonnen met day zero project. 101 dingen om te doen in 1001 dagen. Ook het maken van een bucketlist hoort daarbij. Je hebt leuke dingen maar voor sommige is een jaar misschien wat kort wees niet te streng voor jezel mocht het niet allemaal lukken. Succes!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: