reviews

Purpuz planner, wat is dat? + Winactie!

Onlangs kwam ik de Purpuz planner tegen, ik heb hem een tijdje gebruikt en in deze blog kunnen jullie er dus een review over lezen en natuurlijk wat een Purpuz planner precies in houdt.

Bedankt Clen!

Dankzij Clen heb ik deze super mooie Purpuz planner mogen ontvangen, hij is zelf de bedenker van de planner. Door een burn out is hij op dit idee gekomen. Het heeft hem erg geholpen en dit wil hij graag door geven aan anderen.

8 tools

De Purpuz planner gaat je helpen om je dromen waar te maken en je doelen te behalen in 2020, dit aan de hand van 8 tools.

 1. De Purpuz map – je dromen visualiseren.
 2. De Purpuz Matrix – je dromen ordenen.
 3. Het Purpuz plan – je doelen opdelen in stappen.
 4. Het Purpuz pad- je voegt tijd en volgorde toe.
 5. De maandplanning – je doel in balans plannen.
 6. De weekplanning – je to do’s plannen.
 7. Dagreflectie – sta kort stil bij de dag.
 8. Vragen aan jezelf – je maandelijkse check in.

Misschien denk je zo dat het ingewikkeld is, als je het zo leest maar alles staat heel goed uitgelegd en het wijst zich vanzelf. Elke tool word op een pagina uitgelegd.

Waarom deze planner zo goed werkt voor mij

Ik werk natuurlijk zelf heel veel en als ik dan een dag vrij ben, wil ik ook het liefst zoveel mogelijk doen. Ik heb eigenlijk een beetje moeite met mijn vrije tijd indelen. Deze planner helpt me daar heel goed bij, ik kan ook onderscheid maken van afspraken die prioriteit hebben en afspraken die gewoon voor de gezelligheid etc zijn. Ik doe natuurlijk graag gezellige dingen met vrienden, ik ga graag wandelen, ik hou er van om creatief bezig te zijn maar ook moet er geleerd worden voor mijn studie engels en planner soms moet ik naar de kapper en soms wil ik graag mijn wenkbrauwen laten doen.

Als je meestal alleen op zaterdag en/of zondag vrij bent, moet er natuurlijk best veel op zaterdag gebeuren, bijv, broeken kopen, kapper, wenkbrauwen doen, dat kan meestal niet op de zondag. Maar wat doe je dan op die zondag, heel lastig, als je zo veel wilt maar te weinig vrije tijd hebt!

Daarom ben ik blij met deze planner, ik kan realistisch bezig met plannen. De Purpuz planner is niet alleen een agenda, het is zoveel meer als dat. Hij helpt je met doelen op stellen maar ook staan er leuke, motiverende quotes in. Je hoeft hem niet persé zakelijk te gebruiken, voor je werk of afspraken etc, hij kan ook prima voor het bloggen.

De purpuz planner promise

Als je een jaar lang deze planner hebt gebruikt en alle instructies hebt gevolgd en als je vind dat de Purpuz planner je niet verder heeft gebracht. Maak dan een foto van je planner en stuur die op, dan krijg je je geld retour.

Mijn mening

De planner oogt een beetje saai, hij is van grijze stof met goud bedrukte letters. Toch vind ik het er ergens ook wel weer modern uit zien. Hij is ook wel aan de zware kant maar hij is wel echt praktisch. De planner is super fijn in gebruik en ik ben zo blij dat hij maakt niet uit met welke pen niet door drukt. In het begin dacht ik dat het best ingewikkeld was om uit te vinden hoe de Purpuz planner werkt maar alles wijst zich vanzelf. Ik raadt iedereen deze mooie planner aan omdat hij je zeker kan helpen om je doelen te plannen en te bereiken!

Deze planner kan je kopen op bol.com voor €35,-

Paar random foto’s uit de purpuz planner

Winactie

Ik mag twee van deze prachtige planners weggeven. Volg de komende 3 stappen om kans te maken.

 1. Volg mij op instagram @lifebym_e en volg @yourpurpuz
 2. Volg mijn facebookpagina https://www.facebook.com/lifebymandyeggens/
 3. Laat vooral weten waarom je de purpuz planner wilt winnen 🙂

Zaterdag 8 Februari maak ik de winnaars bekend.

Ik heb deze purpuz planner mogen ontvangen voor een review. Wel heb ik deze blog eerlijk en oprecht geschreven en ben ik dus echt heel enthousiast geworden over de purpuz planner.

22 reacties

Geef een reactie

%d