Bucket list

Nieuwe piercing genomen

Op mijn Bucket list 2019 konden jullie lezen dat er op stond een nieuwe piercing nemen, ik heb mn twijfels of je dit piercing mag noemen, maar ik keur hem toch goed. Want het is in mijn kraakbeen. Dus ja, ver gezocht, maar ik vindt het toch een piercing.

Ik liep al zo lang met het idee in mijn hoofd om er een 4e oorbelgaatje bij te nemen, gister kregen we het er ineens over thuis en ik zei: Mag ik het nu doen? en ja, toen MOEST het gewoon diezelfde avond nog gebeuren.

Ik heb mijn eerste oorbelgaatjes al sinds dat ik jong ben. Toen wou ik graag mijn 2e oorbelgaatjes, dus die heb ik laten schieten eind de middelbare school. Toen kreeg ik bij de aankoop van die 2e keer laten schieten een kortingsbon van 10,- voor mijn volgende aankoop, kort daarna heb ik dus met die bon mijn 3e oorbelgaatjes laten schieten, mijn eerste drie waren bij de lucardi voor 10,- per paar plus de standaard oorbelletjes.

Gister heb ik mijn 4e gaatjes laten schieten bij de jewelhouse in Hoogezand voor 30,- , de lucardi mocht mijn gaatjes niet schieten omdat het in mijn kraakbeen is.

2 jaar geleden heb ik mijn eerste helix gekregen boven in mijn rechter oor. Ik had verwacht dat deze echt heel veel pijn ging doen maar ik voelde amper wat. Afgelopen jaar ben ik weer heen geweest en toen heb ik nog een helix er onder laten zetten. Ondanks de risico’s heb ik mijn 2 helixxen gewoon bij een juwelier laten schieten, 1 bij het oortje in Groningen en de ander bij de jewel house in Hoogezand. En ik heb er nog nooit problemen mee gehad gelukkig.

Ik vindt de tragus piercing ook echt heel mooi alleen ben ik bang dat die oprecht wel veel pijn gaat doen en dat moet natuurlijk met een echte naald bij een echte piercing shop haha! Dan zou ik er niet meer onder uit komen.

Ik vind veel gaatjes in de oren mooi, onlangs heb ik bij de lucardi echt hele mooie (vindt ik zelf) oorbellen gekocht voor mijn 3 gaatjes.

Ik ben weer super blij met mn nieuwe gaatjes! Hier onder staat een foto, de sterretjes heb ik dus gister erbij gekregen.

Wat vinden jullie van veel oorbellen in het oor? Hoeveel heb je zelf? Noemen jullie het oorbellen of toch wel piercings?

32 reacties

Geef een reactie

%d