Nieuwe piercing genomen

Op mijn Bucket list 2019 konden jullie lezen dat er op stond een nieuwe piercing nemen, ik heb mn twijfels of je dit piercing mag noemen, maar ik keur hem toch goed. Want het is in mijn kraakbeen. Dus ja, ver gezocht, maar ik vindt het toch een piercing.

Ik liep al zo lang met het idee in mijn hoofd om er een 4e oorbelgaatje bij te nemen, gister kregen we het er ineens over thuis en ik zei: Mag ik het nu doen? en ja, toen MOEST het gewoon diezelfde avond nog gebeuren.

Ik heb mijn eerste oorbelgaatjes al sinds dat ik jong ben. Toen wou ik graag mijn 2e oorbelgaatjes, dus die heb ik laten schieten eind de middelbare school. Toen kreeg ik bij de aankoop van die 2e keer laten schieten een kortingsbon van 10,- voor mijn volgende aankoop, kort daarna heb ik dus met die bon mijn 3e oorbelgaatjes laten schieten, mijn eerste drie waren bij de lucardi voor 10,- per paar plus de standaard oorbelletjes.

Gister heb ik mijn 4e gaatjes laten schieten bij de jewelhouse in Hoogezand voor 30,- , de lucardi mocht mijn gaatjes niet schieten omdat het in mijn kraakbeen is.

2 jaar geleden heb ik mijn eerste helix gekregen boven in mijn rechter oor. Ik had verwacht dat deze echt heel veel pijn ging doen maar ik voelde amper wat. Afgelopen jaar ben ik weer heen geweest en toen heb ik nog een helix er onder laten zetten. Ondanks de risico’s heb ik mijn 2 helixxen gewoon bij een juwelier laten schieten, 1 bij het oortje in Groningen en de ander bij de jewel house in Hoogezand. En ik heb er nog nooit problemen mee gehad gelukkig.

Ik vindt de tragus piercing ook echt heel mooi alleen ben ik bang dat die oprecht wel veel pijn gaat doen en dat moet natuurlijk met een echte naald bij een echte piercing shop haha! Dan zou ik er niet meer onder uit komen.

Ik vind veel gaatjes in de oren mooi, onlangs heb ik bij de lucardi echt hele mooie (vindt ik zelf) oorbellen gekocht voor mijn 3 gaatjes.

Ik ben weer super blij met mn nieuwe gaatjes! Hier onder staat een foto, de sterretjes heb ik dus gister erbij gekregen.

Wat vinden jullie van veel oorbellen in het oor? Hoeveel heb je zelf? Noemen jullie het oorbellen of toch wel piercings?

32 Reacties op “Nieuwe piercing genomen”

 1. Ik zit heel erg te twijfelen of ik nog meer piercings in mijn oor zal nemen. Wat mijn tegenhoud is dat mijn head phone soms pijnljke oren veroorzaakt door mijn piercings

  Like

 2. Staat je heel mooi! Je moet doen waar je je goed bij voelt. Mocht je ooit spijt krijgen van die gaatjes, dan kan je deze dicht laten groeien :-). Bijvoorbeeld tatoeages vind ik een ander verhaal, hier moet je echt heel goed over nadenken naar mijn mening.

  Weinig of veel oorbellen, ik heb er niet echt een mening over. Ik moet het zien. Het is maar net of het iemand staat. Zelf heb ik 2 gaatjes per oor. En ik noem het oorbellen :-).

  Geniet ervan!

  Like

 3. Ik vind gaatjes ook echt prachtig maar ik vergeet altijd oorbellen in te doen of ze gaan irriteren en dan groeien mijn gaatjes weer dicht.

  Like

 4. Ik heb in een oor 2 gaatjes en de ander 4. Twee beneden en twee boven. 20 jaar geleden reisde ik een jaar door Australië en als we in een gat kwamen ( dorpjes met 70 inwoners, namen we er een gat bij 🙂 . Jaren had ik die twee boven niet meer met oorbellen maar tegenwoordig wel weer. Ik vind t leuk staan. Bij jou ook!

  Like

 5. Heel eerlijk is het niet mijn ding. Maar ik heb respect voor diegenen die het wel willen doen en mooi vinden. Iedereen moet dan ook doen wat hij of zij wil. Eigenlijk geen idee wanneer je iets een piercing noemt. Good point. Ik ben inmiddels wel zo ver dat ik – waarschijnlijk – eindelijk een tattoo ga laten zetten van de zomer. Ik denk er nu al zo ontzettend lang over. Het is tijd…

  Like

 6. Ik noem het piercings en ik heb er in ieder oor 3. Twee in mijn oorlel en 2 op een andere plek. Uiteindelijk zou ik naar 3 in mijn oorlel willen. Vind de piercings die jij hebt ook erg mooi! Veel plezier ermee en goed verzorgen hé.

  Like

 7. Ik noem het gewoon oorbellen 🙂 Ik heb genoeg gaten in mijn oren, maar heb er ondertussen niks meer inzitten qua sieraden. Ook jaren een piercing had in mijn wenkbrauw, ook die is er ondertussen al uit. hou het maar op iets met ouder worden en zo, hahaha
  Vind die van jou wel mooi subtiel hoor.

  Like

 8. Mooi hoor!! Mn zusje heeft dit ook. Die heeft er bovenin ook nog eentje zitten (au au)
  Zelf heb ik maar 1 gaatje in ieder oor en die zijn volgens mij ook al dicht gegroeid… Ik heb niet zo heel vaak oorbellen in zoals je begrijpt.

  Like

 9. Wat staat het ontzettend leuk! Ik heb jaren geleden een Helix piercing gehad én twee gaatjes in ieder oor. Dat werd ik na verloop van tijd een beetje beu en nu draag ik alleen nog 1 oorbel per oor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: