persoonlijk

Mijn 22e verjaardag

Ondertussen is het al een paar daagjes geleden maar ik ben weer een jaartje ouder. 22 ben ik geworden op 14 September. In deze blog zal ik jullie er wat over vertellen. Ik heb me namelijk 4 keer jarig gevoeld.

Met vrienden

Met vrienden had ik mijn verjaardag al gevierd op 4 September. Ik had dat gedaan omdat ik toen alleen thuis was, ik heb mijn feestje weer in de garage gedaan omdat dat gewoon een perfecte plek is. Vorig jaar had ik dat gedaan voor corona zodat we meer afstand konden houden en dat was toen wel bevallen. Minder erg als er een beker omvalt en er mag gewoon gerookt worden lol. Super verjaardag gehad! Veel leuke cadeaus gekregen van vrienden: mandjes met leuke dingetjes erin zoals thee, maskers, kaarsjes etc, een travel mok met cappucino, james bond parfum, rituals en natuurlijk knuffelen met de alpaca’s. Het grootste gedeelte vond ‘s nachts plaats. Mn feestje kwam rond 04.30 ten einde. ‘S middags was er al een vriendinnetje geweest, lekker thee mee gedronken en bij gekletst. Was zeker een geslaagde dag + nacht.

Paar vriendinnetjes

Met familie

Een paar dagen na mijn verjaardag, vierden we het. De 17e, dat is op een vrijdag. Ik kreeg wat eerder vrij op werk, super fijn! Toen hebben we het gevierd met aanhang en oma. Super gezellig gehad en leuke cadeaus gekregen: een Bluetooth carkit, het spelletje Bresk, een krultang, 1 Pandora bedeltje: de letter M, en 2 paar Pandora oorbellen, geld van mijn oma ( daar heb ik gelijk het grandma bedeltje van Pandora van gekocht) en een e reader. ‘S avonds eten opgehaald van de cafetaria en nog even gezellig gezeten. Was een hele leuke dag.

Cadeautjes

Mijn verjaardag zelf

Ik was jarig op een dinsdag. Dinsdag de 14e. Ik was gewoon aan het werk want ja, mijn verjaardag vind ik een gewone dag. Ik vier het wel graag maar hoeft niet op de dag zelf. Toevallig was er op mijn route ook een klant jarig. Daar heb ik een gebakje van hem gekregen. Ik had ook een kleinigheidje voor hem, hebben we ons beide jarig gevoeld. Bij sommige klanten werd ik gefeliciteerd, die wisten het dan van Facebook. ‘S avonds terug op depot werd ik wel door veel chauffeurs en medewerkers van het depot gefeliciteerd want die heb ik veel op Facebook dus die wisten dat wel. Ook altijd wel leuk, felicitaties in real life. Ook wel veel gefeliciteerd via Facebook en Snapchat en Instagram etc maar een persoonlijke felicitatie vind ik toch leuker. Ook een paar kaartjes gekregen, dat maakt mijn dag al helemaal goed. ‘S avonds toch een cadeautje gekregen omdat mijn ouders het zielig voor me vonden dat ik niks kreeg voor mijn verjaardag, of nja, dat ik moest wachten tot vrijdag. Mijn lievelings parfum namelijk: Betty Barclay. Ja, was zeker wel een leuke verjaardag! Komt ook echt wel door mijn klanten en de mensen op het depot.

Verjaardag swap

En natuurlijk de verjaardag swap die ik mocht open maken op mijn verjaardag. Misschien hadden jullie er al over gelezen, ik had er namelijk ook al een losse blog over geschreven. Op mijn verjaardag mocht ik mijn swap uitpakken en er zaten alleen maar leuke dingen in. Echt! Alleen maar leuke dingen!!! Dat heeft mijn maatje heel goed gedaan. Toch nog flink verwend op mijn verjaardag zelf. Benieuwd naar de hele blog? Lees hem Hier

Verjaardag swap

Super fijne 22e verjaardag gehad. Flink verwend door de liefsten. Ik wil iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook maar aan mij heeft gedacht en mij heeft gefeliciteerd!

13 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: