persoonlijk

Mijn maart

Hey hey iedereen! Nieuwe maand dus dat betekent weer een nieuw overzichtje van wat ik allemaal gedaan en beleefd heb. De maand waarin het lente is geworden en waarin de klok weer een uurtje vooruit is gegaan. Lezen jullie weer mee?

Met Beau

Nieuw bed

Ik had vorig jaar al een nieuw bed besteld bij Dekbed Discounter , je leest er altijd veel goede dingen over en ik heb er ook wel eerder dekbedovertrekken besteld dus ik had er een goed gevoel bij maar helaas. De levertijd was tot max 8 week maar na 12 weken had ik het bed nog niet. Ik werd slecht op de hoogte gehouden en toen maar besloten om het bed te annuleren. Ik was er ook bang voor dat het lang ging duren om mijn geld terug te krijgen maar dat had ik gelukkig binnen 3 dagen op mijn rekening staan. Bij dekbed discounter kan ik het dus niet aanraden om een bed te bestellen.

Toen heb ik een bed besteld bij Beddenplein , en ik kan jullie nu alvast vertellen dat ik daar daadwerkelijk nu een bed van in mijn slaapkamer heb staan. Een mooie boxspring. Toen ik het bed besteld had, kon ik gelijk een afleverdatum kiezen en daar kreeg ik gelijk hoop door. Doordat ik de levering persé op een zaterdag wilde, moest ik wel een dikke twee maand wachten want dat was de eerst beschikbare zaterdag maar goed, dat was dus mijn eigen keuze. Doordeweeks kon het al wel eerder.

Ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering, op de dag van aankomst ook, ik had er extra voor betaald om het bed in elkaar te zetten en dat is dus ook gebeurd door een vriendelijke jongen. Zeer tevreden over Beddenplein!

Sidenote: Ik heb deze boxspring gewoon zelf gekocht, dus ik krijg hier niks extra’s voor dat ik dit benoem. Dit zijn gewoon mijn eerlijke meningen over deze bedrijven.

Hollandse avond Bellingwolde

Samen met Muriël naar de Hollandse avond in Bellingwolde geweest. Kort maar krachtig feestje. Het duurde niet persé heel lang maar we hebben een leuke avond gehad. We hebben Jannes en Ancora gezien en een hele boel bier gehad. Dus eerlijk, dan klinkt het al als een geslaagde avond?

Feestje Bellingwolde

Weekendje winterwoods

Samen met Muriël naar Winterwoods geweest, een weekendje back to basic. We sliepen in een Mongoolse yurt en we hadden daarin geen stroom. We moesten zelf ons hout hakken om een vuurtje te maken en ons eten zelf koken. Ondertussen waren er ook allerlei verschillende activiteiten te doen. Meer over dit weekend, binnenkort op mijn blog!

Onze yurt

Stemmen

Weer een maand waarin we kunnen stemmen voor de provinciale staten en voor de waterschappen. Sinds ik 18 ben, probeer ik ook zoveel mogelijk te stemmen want ik ben van mening dat als je niet stemt, je ook niet mag zeiken over alles wat er in Nederland speelt. En ik vind dus dat als je stemt, je dat wel mag hebben. Ik heb oprecht helemaal 0 verstand van al die verkiezingen altijd maar ik hou wel van zeiken over van alles en nog wat. Ik doe dus meestal even zo’n wijzer, ga even kijken naar de standpunten en als ik het er mee eens ben, word dat mijn keus ook. Ik was na het stemmen wel boos dat ik geen potloodje kreeg maar goed, plicht weer gedaan.

Doei Fitbit, hallo Apple Watch

Deze doet eigenlijk best pijn. Ik heb jaren lang een Fitbit gehad, ik denk wel zo’n 6 jaar. Het begin bij de Charge, toen de Versa en als laatst een Sense, echt hele fijne horloges. Op Fitbit kon je altijd challenges doen met de meeste stappen op een dag/week en die challenges werden ook georganiseerd op groepen op Facebook. Je werd dan dus met “random” mensen in zo’n challenge gezet en door de jaren heen heb ik dus best veel Fitbit vrienden gekregen. Nu is Fitbit gaan stoppen met deze challenges en ik dacht: dan ga ik nu een Apple Watch kopen. Die wou ik ook altijd al wel maar ik wou trouw blijven aan Fitbit en mijn vrienden lol. Dus ik een Apple Watch gekocht en nu is er een app “Stridekick” waar je ook weer challenges kunt doen maar dan keuze uit heel veel smartwatches zoals Apple Watch, Fitbit, Garmin etc. Dus ik ben uiteindelijk heek blij met deze verandering!

Weer licht ‘s avonds 🙂

Hier word ik zo gelukkig van. Het is weer langer licht ‘s avonds. Heerlijk om na een dagje werken, thuis te komen, avond eten en dan gewoon nog een rondje door het park te kunnen lopen. Nu loop ik met de wintertijd ook wel vaak maar dan gewoon door de buurt heen en ik vind dat echt niet zoveel aan. Ik loop veel liever door een bos of een park, het liefst een gemarkeerde route en dat kan nu gewoon ‘s avonds ook weer. Heel blij mee!

Rondjes ‘s avonds

Eerste auto tegenslag ook weer overleefd

Ik heb mijn auto nog geen 3 maand en ik wou naar werk toe gaan, ik reed op de snelweg en ik vernam gelijk dat er wat niet klopte. Hij schakelde namelijk niet. Ik heb een automaat en hij deed dat altijd wel gewoon soepel. Bij rotondes schakelde hij ook niet terug. Als ik stil stond, kwam die soms niet van zijn plek af omdat hij zogenaamd in geen één versnelling stond. Dus naar de garage gebracht, in Emmen, waar ik de auto gekocht heb en daar is hij volledig onder garantie gerepareerd. De mechatronic was kapot, dat is het besturingssysteem van de DSG versnellingsbak. Dus, ik ben Auto Hoge Emmen heel erg dankbaar dat ze hem gemaakt hebben en ook nog eens heel snel.

Mijn golfje <3

Mooie rondjes op werk

Zoals de meesten weten rij ik voornamelijk alleen maar in de stad en heb ik zo rond de 120 km aan het einde van de dag maar in Maart heb ik wat andere rondjes gereden. Zo hadden we een dag dat er ineens heel veel sneeuw en troep kwam en toen had ik juist een mooi toer dagje, was ook echt een mooie omgeving waar ik was dus echt naar mn zin gehad. Alsnog rondjes om de kerk voor een chauffeur maar voor mijn doen al veel te ver lol. Eindstand had ik die dag iets van 310 kilometer en dat was echt even een recordje volgens mij.

Maart 2023

3 best gelezen blogs in Maart:

Wat hebben jullie allemaal beleefd in de maand Maart?

Geef een reactie

%d