Hobby,  Swappen

Mijn verjaardag swap

Via de groep “ Swappen met Kim en Christa NL “ ontving ik een swap voor mijn verjaardag. Ook ik maakte een swap voor iemand zijn verjaardag maar in deze blog ga ik jullie vertellen wat er allemaal in mijn swap zat, en ik kan jullie al wel zeggen, dit is één van de mooiste swaps die ik ooit ontvangen heb.

Wat is swappen? Swappen is dat je cadeautjes voor iemand koopt n.a.v een bepaald thema of moodboards. Via een facebook groep had ik me dus opgegeven voor een birthday swap. Ik maakte iets voor iemand zijn verjaardag en iemand anders maakte weer wat voor mij. Vandaag deel ik met jullie de swap die ik gekregen heb.

Het was ten eerste al een gigantische doos, super leuk! Toen ik de doos open maakte, zag ik dat alles mooi ingepakt was en dat er labeltjes op zaten en dat er confetti in de doos zat, ik vind het leuk, mn moeder wat minder omdat je de confetti over een paar week nog steeds overal tegenkomt haha, oeps!

Ik vond het zo leuk dat ik op mijn verjaardag de cadeautjes van de swap kon open maken. Want op mijn verjaardag kreeg ik geen cadeautjes omdat we onze verjaardagen (mij en mijn zus) vrijdag vierden. Zo heb ik me toch heel erg jarig gevoeld op mijn verjaardag.

De doos met cadeautjes

Wat ook gelijk op valt is het blond amsterdam inpakpapier maar geduld! De labeltjes vind ik veel te interessant. En al snel zie ik dat er op staat, voor Shanti, voor Beau en voor de konijnen. Ik vind het zo lief als je aan mijn diertjes denkt en alles was perfect naar wens. Beau is wat jonger dus die kreeg een speeltje met een zakje lekkers, Shanti kreeg wat zij het liefst eet, namelijk duck en de konijntjes kregen ook een zakje lekkers, Shanti was bij mij dus ik had haar al een beetje gek gemaakt met dat zij wat lekkers kreeg dus het zakje kon gelijk open haha!

Cadeautjes voor de dieren

Ik werd steeds stiller en stiller van alle leuke cadeautjes. Het was ook zo leuk ingepakt allemaal. Zo zat één van mijn lievelings tijdschriften er in. Namelijk de Flow, jammer dat de vakantie net voorbij is maar even een goed me time momentje vinden om hem te gaan lezen. Er zaten sneaker sokjes in, ook altijd welkom! Die verdwijnen hier altijd. Er zat Milka in en Ijskoffie. Ijskoffie scoor je bij mij ook altijd punten mee, Milka ook hoor.

Cadeautjes

En zien jullie hem al? Super leuk! Er zat zelfs een blik van Blond Amsterdam bij. Het is best lastig om iets te kopen voor mij wat ik nog niet heb van Blond Amsterdam maar het is gelukt. Zonder dat ze het wist. Super leuk blik van de baklijn, geen idee wat ik er mee ga doen maar gaat helemaal goed komen! Gaat een mooi plekje krijgen.

Blond Amsterdam

En er zat ook nog een super tof kussen bij. Goede keuze ook. Ik hou van plantjes en ook van zwart. En ik had er net toevallig over nagedacht om sierkussentjes te kopen voor op bed. En ik vind het een heel origineel cadeau. Ik swap al een paar jaar maar dit is de eerste keer dat ik een kussen krijg. Heel leuk.

Kussen die ik kreeg

Ik wil mijn maatje heel erg bedanken voor deze mooie swap. Ik ben je vooral dankbaar dat je mijn lijstje goed hebt gelezen want ik ben letterlijk blij met elk cadeautje. Ik vond het ook zo vervelend om tot mijn verjaardag te moeten wachten met uitpakken. De doos alleen al zag er heel verleidelijk uit. Heel heel heel erg bedankt!

4 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: