persoonlijk

Mijn augustus

Dan zit Augustus er alweer op. Dat betekent dat we in de 9e maand zijn. September. De maand dat ik jarig ben. De 14e, dan word ik alweer 22. Mijn zus is 3 dagen later jarig. En ook de maand dat mijn opa alweer bijna 10 jaar overleden is.. rond mijn verjaardag denk ik daar altijd even extra aan want zijn sterfdag is 11 dagen na mijn verjaardag. Maar goed, nu gaan we het hebben over de dingen die ik Augustus allemaal heb beleefd. Lezen jullie mee?

Nachtje Houten

We begonnen de maand met een nachtje weg. Zo hadden we de maand ervoor ook afgesloten haha. We gingen naar Van der Valk in Utrecht- Houten. We hadden allebei een andere van der valk in ons hoofd, we hadden wel goed geboekt maar we dachten dat het een andere van der van der valk was in Utrecht lol. ‘S avonds wouden we eten bij de Ikea maar helaas, die was dicht. Of nja, alle restaurants dus zijn we romantisch door de mac drive gegaan. Voor de rest lekker gechillt en niks bijzonders gedaan. Gewoon fijn om even met zijn tweeën weg te zijn.

Nieuwe ringen

Joehoee! Mijn moeder stuurde me ineens een appje dat mijn lievelings merk van ringen ergens in de aanbieding was. Namelijk het merk Ixxxi, ik heb dikke vingers dus is het moeilijk om leuke, vrouwelijke ringen te scoren. De ringen bij Ixxxi zijn niet perse heel prijzig maar aanbiedingen zijn altijd lekker en ik ben er super blij mee. Het zijn stapelringen dus je kunt meerdere om één vinger dragen.

Mijn nieuwe ringen

Nintendo switch gekocht

Deze maand eindelijk een nintendo switch gekocht. Ik had een paar maandjes geld op zij gezet want ik vond het zonde om in één klap zoveel geld uit te geven aan iets wat je niet persé echt nodig bent. Maaarrr, ik heb nu één samen met het spel animal crossing en een vrachtwagen spelletje ofcourse. Moet nog even ontdekken hoe alles werkt maar ik vind het super leuk! Nog meer mensen met animal crossing?

Auto puzzeltochten

Deze maand heb ik meerdere auto puzzeltochten gedaan. Het begin van een nieuwe verslaving. Ik vind het heerlijk om in de auto te zitten en een beetje te auwhoeren om die route goed te rijden wat toch steeds verkeerd gaat. Mooie plaatsen te ontdekken en leuke bezienswaardigheden te spotten. Hieronder linkjes van de tochten die ik deze maand heb gereden.

Auto puzzeltocht Esdorpen route & Groningse borgen-tocht

Auto puzzeltocht

Bodega y tapas

Joehoee, weer bij mijn lievelings restaurant geweest. Ik hou echt van tapas en Bodega y tapas vind ik altijd zo gezellig aangekleed. Dit keer wel voor het eerst bij een andere geweest. Namelijk Bodega y tapas in Haren. Het eten was heerlijk alleen er waren wel een paar lekkere dingen van de menukaart niet dus dat is jammer en de corona maatregelen werden ook niet zo goed in acht genomen. Heel jammer dat je op nog geen halve meter van iemand zat en dat de bediening er ook nog steeds tussen door moet. Dat was op elke plek zo en het was ook super druk, alle tafeltjes zaten vol. Het duurde dan ook wel wat langer met het eten steeds. Maar van al het eten wel genoten. Echt een top restaurant verder.

Bodega y tapas

V a k a n t i e !

Joehoe. Eindelijk is mijn vakantie begonnen. 3 weekjes, ik keek er echt zo naar uit. Ben er ook echt aan toe. Gewoon lekker niksen en leuke dingen doen. 3 volle week, elke dag met Shanti. Love it. Ik heb geen hele wilde plannen. Ik blijf lekker in Nederland. Ga af en toe nog wel een dagje/ nachtje weg. We gaan zien wat de vakantie ons brengt.

Herberg oer ‘t hout

Misschien hadden jullie het al wel gelezen. Ik had er een losse blog over geschreven: Herberg oer ‘t hout – Grou . Ik en een vriendinnetje hebben daar 2 nachtjes geslapen, eigenlijk niks bijzonders gedaan. Gewoon even lekker er tussen uit. En de grens over he. Even 3 daagjes Fryslan.

Herberg oer ‘t hout

Lunchen met Irma

Joehoee! Eindelijk Irma weer eens gezien. Ik en Irma kennen elkaar al een paar jaar maar zien elkaar niet zo heel veel omdat we een stukje uit elkaar wonen. Niet overdreven ver maar toch wel een uurtje heen en een uurtje terug. We spreken dan vaak in het midden ergens af. Dit keer hadden we afgesproken bij Paviljoen Pool in Matsloot. We gingen daar gezellig lunchen, helaas vond ik de mensen daar niet heel gastvrij en gingen we sneller weg als gepland. Toen hebben we nog even op de parkeerplaats gestaan en maar weer naar huis gegaan. Zonde dat het paviljoen zo tegen zat anders waren we veel langer bij elkaar geweest. Maar goed, gelukkig hebben we het nu ook gezellig gehad.

Met irma
Paviljoen pool

3 best gelezen blogs Augustus:

Heb jij ze al gelezen? Wat was jouw hoogtepuntje van Augustus?

19 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: