persoonlijk

Mijn April

Zo! Nieuwe maand, nieuw maand overzichtje. En natuurlijk gaat hij deze keer over de maand April. Ben je benieuwd wat ik weer heb meegemaakt? Lees dan vooral verder.

Auto Apk gekeurd

Ik wist dat het wel goed zou komen maar toch is het altijd weer spannend om je auto naar de garage te brengen voor de APK. In de eerste maand van dit jaar heb ik natuurlijk al ontzettende pech gehad met mij auto afgesleept en is hij weer klaar gemaakt en het één en ander aan gebeurd en dat was een prijzig grapje, ik zat dus te hopen dat er niks geks zou zijn met mijn auto en dat was gelukkig ook het geval, kleine beurt gehad en zonder reparatie punten de APK doorgekomen. Trots op je Tommie naam van mijn auto

Volkswagen polo
Mijn mooie polo

Pasen

Niet echt wat bijzonders gedaan maar goed, het is afgelopen maand toch pasen geweest dus ik zal jullie vertellen wat ik heb gedaan met pasen. Eerste paasdag hebben we mijn oma opgehaald en gezellig gezeten, gekletst en lekker gegeten met zijn allen en tweede paasdag heb ik rustig aan gedaan want ik moest ‘s avonds weer aan het werk. Wel een lekker paas ontbijtje gehad en met de nijntjes bezig geweest.

Sneeuw

Het is maar duidelijk dat April doet wat ie zelf wil. Een paar warme records achter de rug en nog iets bizars, sneeuw in April. Achja, het is een gek jaar dus zo iets past er prima bij. Grotendeels bleef het sneeuw niet liggen maar ik ben op plekken geweest waar het wel bleef liggen. En die sneeuw rommel hoeft van mij niet persé dus ik ben blij dat het gewoon natte sneeuw was, al hoe wel. De grote witte vlokken zijn natuurlijk wel mooi om naar te kijken.

Sneeuw in april

Pappa jarig

Elke 16e van elk jaar van April is mijn pappa jarig. Ik had nachtdienst gehad vrijdagnacht dus paar uurtjes slapen en dan was ik lekker de hele dag vrij om het zaterdag te vieren. We hebben hem een drone gegeven. Mijn oma kwam bij ons en dat was de verjaardag eigenlijk. Gezellig samen wat gegeten van domino’s.

Nieuw setje oorbellen

Ik heb 4 gaatjes in elk oor, 8 gaatjes dus in totaal ( en twee helixxen in mijn rechter oor.) Veel mensen verwisselen gewoon vaak van de oorbellen die ze al hebben, ik koop vaak in 1 keer een hele nieuwe set bij de Lucardi van 4 paar, en dat heb ik dus deze maand ook gedaan. En ik ben zo blij met mijn nieuwe setje! Ik hou dus vooral een beetje van een Bali achtige thema. En ik vind dit setje dan dus goed geslaagd.

Oorbellen

Nieuwe Pandora bedels

Na lang zoeken heb ik eindelijk 3 bedeltjes aan mijn Pandora armband kunnen toevoegen. Mijn Engeland armband. Namelijk de Big Ben, ( wisten jullie dat hij eigenlijk de Elizabeth tower heet? ) , het bekende telefoon hokje en een postzegel. De postzegel is wat lastiger te krijgen dus super blij met deze drie. Nu nog op zoek naar meer Engeland bedels maar die zijn lastig te krijgen..

Tulpen velden

Deze week komt er nog een uitgebreide blog over online maar ik heb voor het eerst in mijn leven tulpen velden bezocht, op mijn bezoek 3 jaar geleden aan de keukenhof na. We hebben een autotocht gedaan door Drenthe. Hier alvast een paar foto’s, later deze week uitgebreider!

Tulpenvelden in  drenthe

Shanti zich bezeerd

We zouden gezellig bbq’en met z’n allen, wat ook zeker wel gelukt is maar tijdens de voorbereidingen is iemand op Shanti haar pootje gaan staan en daardoor had ze veel pijn, ze kon amper nog staan dus ook plassen etc ging bijna niet, ze drinkt veel water maar kon ook amper naar de drinkbak, ze was steeds aan het hijgen en ze zag er steeds zo wanhopig uit. Shanti is echt mn alles dus ik vind het echt zo niet leuk om haar zo zielig te zien. Eventjes aankijken maar de dag er op was het nog niet beter dus de dierenarts gebeld, mijn moeder kon gelukkig snel met haar terecht maar ik moest gewoon aan het werk en dat was echt geen leuk gevoel, hele tijd naar mijn telefoon kijken etc. Gelukkig viel het mee, ze had een gespleten nagel wat pijn deed en een wondje aan haar pootje, toen kreeg ze een prikje, een pijnstiller die 3 dagen werkt. Langzaam aan gaat het steeds beter met Shan (echt precies eind April gebeurd) maar ze is nog steeds niet weer de oude. Ik had allemaal nachtmerries dat ze geopereerd moest worden en niet meer uit narcose kwam of niet goed, ze is natuurlijk al bijna 13 of dat ze met zo’n karretje moest lopen en dat wil natuurlijk ook niet meer op die leeftijd dus als je zulke gedachtes hebt, valt het mee wat ze heeft.. hoop dat ze snel weer de oude is.

Lelijke, versleten, kapotte kip is haar alles <3

3 best gelezen blogs:

Hopelijk hebben jullie een leuke maand gehad, wat was jullie hoogtepuntje? En waar zouden jullie graag een blog over willen lezen.

18 reacties

Geef een reactie

%d