persoonlijk

Mijn 21e verjaardag

Op 14 September mocht ik weer een jaartje ouder worden. 21 alweer. De tijd vliegt voorbij! In deze blog ga ik jullie vertellen wat ik gekregen heb, en hoe ik het gevierd heb en hoe mijn dagen waren.

Verjaardag vieren met vrienden.

Dit heb ik al op 5 September gedaan omdat ik toen vrij was en mijn ouders weg waren. Lekker het huis voor ons zelf! Ik heb het in de garage gedaan zodat we beter afstand konden houden en we waren met zijn zessen. Het aantal dat mocht. Het was super gezellig met z’n allen en het was gewoon weer eens fijn om het met vrienden te vieren want dat had ik al 2 jaar niet gedaan omdat ik eigenlijk maar 2 vrienden had haha. En nu weer met zijn zessen met wat oudere vrienden erbij, het was echt super leuk weer! Al met al lag ik om 2 uur op bed. Overdag kwam nog mijn oude collega met zijn vriendin, want inmiddels ook een vriendin van mij is en dat was ook heel gezellig. Even lekker bij gekletst. En ‘s ochtends ben ik met een vriendinnetje wezen ontbijten in Leek. Irma, wij wonen best ver uit elkaar en het was gewoon leuk om even weer samen te zijn. We waren 3 uurtjes ongeveer met elkaar maar het was gewoon veel te kort om over alles bij te praten.

Mijn verjaardag zelf, 14 September.

Ik ga niet liegen, dit was de kutste verjaardag ooit. Ik heb de hele dag gejankt. Gelukkig was mijn moeder vrij en zijn we met mijn zus erbij naar een terrasje gegaan en dat was heel fijn. Op werk hadden ze gezegd dat ik waarschijnlijk wel vrij kon krijgen, ik had geen vrij gevraagd en ik moest werken, geen probleem, maakt me ook helemaal niet uit. Maar toen had ik ineens nachtdienst met trailer weer en dat had ik al een halfjaar niet meer gedaan en ik zag het ook niet aankomen, ook nog de eerste werkdag na de vakantie en ik zag er echt heel erg tegen op. Toen werd ik gebeld en moest ik ook nog een leen auto mee en ik hoorde over die auto alleen maar terror verhalen van mijn collega’s ik had er nog nooit op gereden dus nog meer paniek. Ik mocht kiezen wat we aten dus het werd wraps met mexicaanse roerbakgroente en gehakt en toen moest ik om half 5 naar het werk toe. Achteraf is het natuurlijk allemaal weer goed gegaan, die auto was lang niet zo erg als verwacht en het wou allemaal weer zonder problemen maar alsnog echt kut verjaardag.

Onze verjaardagen vieren.

Ik ben 14-09 jarig en mijn zus 17-09 dus wij vieren het in het weekend er op. Ik had dus verder ook nog geen cadeautjes gekregen. Oke stiekem wel, een fruitschaal van Blond Amsterdam. Super blij mee! Maar goed, we vierden het bij mijn zus thuis en we hadden beide oma’s opgehaald en dat is ook het enige familie wat er altijd komt. Toen kregen we cadeautjes. Van de oma’s heb ik geld gekregen en van mijn ouders: de rituals advent kalender, een pandora bedel, en een lekker geurtje, van mijn zus heb ik gekregen: een pandora bedel, een spelletje voor de konijnen, en een overnachting in een oude gevangenis in Almelo en een rondleiding door een oude gevangenis in Leeuwarden. De rondleiding hebben we inmiddels al gedaan en kun je hier lezen: Bezoekje aan de gevangenis in Leeuwarden . Van mijn zwager heb ik een hele grote blond amsterdam pot gekregen. Die had ik zelf nog niet maar stond al wel heel lang op mijn lijstje. Dit was een hele gezellige dag, we hadden er mooi weer bij dus konden wij lekker buiten zitten.

19 reacties

Geef een reactie

%d