persoonlijk

Mijn December

Zo! Dan zit 2021 er al weer op. De beste wensen iedereen, dat iedereen een mooi en gezond 2022 mag hebben. Een nieuwe maand betekent natuurlijk ook een nieuw maand overzichtje. Dit keer een overzichtje van December, vorig jaar. Klinkt gelijk alweer zo ver weg haha!

Spotify jaar overzicht

Hier kan ik echt het hele jaar jaar uitkijken he. Ik vind dit altijd zo leuk. Normale mensen irriteren zich dood aan al die spotify lijstjes van iedereen op Facebook, Snapchat en Instagram. Ik vind het oprecht super leuk. Hier onder zien jullie mijn lijstje. Wel grappig, het liedje “ Trots op jou” luister ik altijd als ik mijn vriend mis, als we een discussie hebben of zodat ik even aan hem en onze leuke tijd kan denken loooool. En hij staat gewoon met stip op nummer één.

Spotify wrapped

Uitdaging met mijzelf: elke dag 10.000 stappen

Hier ben ik wel trots op! Ik kan jullie met trots vertellen dat ik elke dag in December mijn stappendoel van 10.000 stappen heb gehaald. Ik ben die uitdaging aangegaan met mijzelf. In 2022 ga ik dit nog 4 maanden doen. Wie het leuk vind, mag zeker met mij mee doen. Laat het wel even weten dan, dan kunnen we elkaar motiveren.

10.000 stappen challenge

Kerst huisje – Blond Amsterdam

Yess! Wie mij kent, weet dat ik een echte Blond Amsterdam fan ben. Ik heb inmiddels al heel veel spullen verzameld. Nu was er een Blond Amsterdam huisje uitgekomen en dat was me even ontgaan, anders had ik hem wel gereserveerd. Maar toen ik het huisje overal voorbij zag komen, was hij natuurlijk al nergens meer te krijgen. Toen ging hij voor flinke geldbedragen weg op Facebook steeds, dat had ik er niet voor over. Het huisje was €15,- in de winkel en ik zag hem steeds voor €50,- + voorbij komen. Dan nog verzendkosten, ik dacht neh.. maar ik wou hem zo graag. Toen zag ik één voorbij komen in Meppel, ik had 25 geboden en ik mocht hem ophalen, jeeej! Autoritje van 2 uur en voor €10,- meer maar dat had ik er voor over. Gezellig avondje weg gehad met het vriendje in de lockdown periode looool. Look how prettyyyy.

Blond Amsterdam huisje

Nieuwe telefoon

Het was weer tijd om mijn abonnement te verlengen. Ik heb dat twee jaar voor het eerst gedaan en ik schreeuwde gelijk dat ik dat nooit meer ging doen. Ik had toen namelijk gekozen voor een iphone 11 en die was na 1 maand gestolen, die heb ik weer terug gevonden en toen precies een maand later is hij weer gestolen, toen heb ik hem niet meer terug gekregen en ik betaal dus nog wel 2 jaar voor die telefoon, die ik niet eens meer heb. Dus ik zei gelijk, dat ga ik niet meer doen. Maar toen ik een mailtje kreeg met dat ik hem kon verlengen, heb ik het toch maar gedaan. Ik hoop toch echt dat mijn telefoon niet nog een keer gestolen word. Ik ben nu voor de iphone 13 gegaan en die bevalt super goed! Ik word er zo gelukkig van hoe scherp deze foto’s zijn.

Kerstdagen

Eerste kerstdag heb ik mijn oma opgehaald en hebben we gewoon gezellig gezeten met eten en drinken. Daarna hebben we gegourmet en daarna ben ik een rondje gaan lopen omdat ik natuurlijk zat met mijn 10.000 stappen doel. ‘S avonds hebben ik en mijn zus mijn oma weggebracht en zijn we nog naar DOT geweest om een foto te maken met de kerstbal lol. De tweede kerstdag hadden we niet echt iets op de planning, dus toen ben ik een rondje gaan lopen van uiteindelijk 9 kilometer met Beau. Dit was de Veentjesroute in Zeijen . We hadden nog veel vlees over van het gourmetten op 1e kerstdag, dus hebben we de tweede kerstdag weer gegourmet. Gourmetten is nooit verkeerd haha!

Kerst

Sinterkerstennieuw

Wij vieren elk jaar “Sinterkerstennieuw” , alles in 1 keer. Dus verder geen cadeautjes met Sinterklaas of kerst. We doen dan een dobbelspel met cadeautjes doorgeven, uitpakken, veilig stellen, van plek wisselen etc. Dit jaar had ik de dikste buit want ik mocht steeds cadeautjes veilig stellen. Dit is vooral een avond waar we altijd veel plezier hebben om de leuke en “dommere” cadeautjes.

Sinterkerstennieuw

Oudjaarsdag

Eerst gewoon gewerkt tot een uur of 3. Lekker op tijd vrij! Normaal ben ik om 7 uur vrij dus dit was echt even genieten. Toen hebben we gegeten en daarna ben ik naar mijn zus haar huis gegaan voor de konijnen. Toen ben ik met een omweg naar huis gelopen, de laatste dag van de 10.000 stappen challenge. Daarna hebben we de Masked singer gekeken en toen was het al snel 00.00, een nieuw jaar.

3 best gelezen blogs December

Wat was jullie hoogtepuntje in de maand December?

14 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: