persoonlijk

Mijn Mei

Hey hey iedereen! Is ze weer met een nieuwe maand overzichtje. Een beetje aan de late kant maar goed. De maand Mei alweer. Een maand waarin ik niet extreem veel bijzonders heb gedaan. Voor mijn doen echt een rustig maandje. Maar toch weer genoeg dingen beleefd die het delen waard zijn. Lezen jullie weer mee?

Uit de hand gelopen wedstrijd

Ik stond samen met een collega ergens pauze te maken en onze auto’s stonden naast elkaar en toen zei ik steeds van: mijn auto is wel mooier. Toen werd het weer zo’n welles-nietes discussie en toen hadden we besloten dat ik een poll ging openen met een foto van onze auto’s op mijn Facebook verhaal. Dan kon je dus links (op mij) of rechts (op hem) stemmen. Toen werd het echt zo’n kinderachtige strijd en wou ik winnen ook. Dus ik natuurlijk mensen vragen om links te stemmen want zo kinderachtig ben ik, en hij probeerde mensen op hem te laten stemmen. Toen ineens kwam een andere collega aan met: “ De verliezer trakteert op taart.” Dat was niet helemaal de bedoeling maar goed, leuk idee. Dus zo gezegd, zo gedaan. Het was op mijn Facebook dus natuurlijk heb ik gewonnen. Toen hebben we een taart laten maken met de desbetreffende foto. Dit was kinderachtig maar wel echt heel leuk, en natuurlijk blij dat ik gewonnen heb. Aan iedereen die links heeft gestemd, nog bedankt he.

Ons wedstrijdje

Wandelarrangement met Muriël

Samen met mijn vriendinnetje een wandelarrangement gedaan. Ze is niet zo’n heel groot fan van wandelen dus ik ben blij en trots dat ik haar meegekregen heb een keer. Van te voren hadden we koffie/thee met gebak en daarna gingen we een rondje lopen, na het rondje kregen we nog een lunch. Toevallig was zij al bekend met de locatie, een camping waar zij al vaker was geweest. Super leuke middag gehad en binnenkort meer hierover te vinden op mijn blog.

Wandelarrangement

Vrachtwagen dump

Begonnen de maand met een dagje een andere route. Namelijk Assen, dat was echt wel weer even leuk. Toen vroeg ik me ook af of het toeval was of dat ik gewoon echt weinig koffie kreeg op mijn eigen route in de stad. Wist niet wat mij over kwam, super grappig. De dag erna had ik mijn eigen route weer en gelijk alle hotspots, lossen bij het forum en achter en voor de martini toren, voelt toch weer als thuis komen he.

Grunn <3

Konijntjes..

Helaas is één van mijn konijntjes overleden, Fox. Ik trof haar ineens dood aan in het hok, geen idee wat er precies is gebeurd. Super sneu natuurlijk maar al helemaal voor Rox, het konijntje die nog over is. Konijntjes hebben een maatje nodig dus na een paar dagen heb ik Rox gekoppeld aan een ander vriendinnetje. Wonder boven wonder ging dit veel beter dan dat ik had durven dromen. Ik heb ze langzaam laten wennen aan elkaar maar ze waren zo nieuwsgierig dat ik ze al snel samen heb gezet en het waren gelijk vriendjes. Welkom klein vriendinnetje.

Welkom kleintje

Normaal in Lochem

Samen met Muriël naar Normaal in Lochem geweest op hemelvaartsdag. Even een dagje olderwets høken. We hadden ook echt heel erg geluk met het weer, het was een super mooie zonnige dag en het was ook echt leuk. Toen we er net waren, zijn we gelijk naar de merchandise shop gegaan en hebben we hoedjes gehaald. We wisten niet dat we door die hoedjes beroemd gingen worden. Blijkbaar waren er niet zo veel hoedjes te koop en waren wij één van de weinigen die zo’n hoedje hadden want iedereen probeerde ze over te kopen voor een hoge prijs en iedereen wou met ons op de foto lol.

Normaal in Lochem

Logé

Mijn zus ging weer eens op vakantie dus ik kreeg Beau een weekje. Weer lekker samen De Hamerlandenroute van 7 KM gewandeld en ‘s avonds vaker gewandeld maar uiteraard ook lekker bank gehangen en niks gedaan. Kleine vriendin.

Beau

3 best gelezen blogs in Mei

Iedereen weer bedankt voor het lezen van mijn blog. Rest mij alleen nog jullie te vragen wat jullie hoogtepuntje was van de maand Mei?

4 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: