persoonlijk

Mijn Augustus

Hey hey! Het is weer September dus dat betekent een nieuw overzichtje van wat ik allemaal gedaan heb in de voorgaande maand. Lezen jullie weer gezellig mee?

Lekker wandelen!

Augustus is wel een maandje waarin ik weer lekker veel gewandeld heb. Komt waarschijnlijk ook door het mooie weer. Binnenkort komen er dus ook weer nieuwe wandelroutes op mijn blog! Hier alvast een paar foto’s van de wandelingen.

Wandelen

Weekendje kamperen met Muriël

Deze had ik al een beetje verklapt door de blog die ik geplaatst had. Samen met een vriendinnetje heb ik een weekendje gekampeerd, met een tentje natuurlijk op Camping: De tien heugten . Lekker dicht in de buurt, gewoon om te kijken of het wat voor ons is en of we de tentjes überhaupt wel op hun plaats kregen lol. Maar echt een geslaagd en gezellig weekendje gehad! De tentjes opzetten en afbreken ging ook soepel dus zeker voor herhaling vatbaar.

Kamperen

High tea bij Aignwies

Tijdens ons weekendje kamperen hebben we een High tea bij aigenwies gedaan! Wij hadden vouchers van DeLeuksteDeal en dit viel mooi te combineren samen. Het was echt een heerlijke high tea met veel variatie. Zoet en hartig, een glaasje gazeuse, een fruitstick, keuze uit verschillende losse theetjes. Het was heerlijk! De locatie was top. Zeker een aanrader.

High tea bij Aignwies

Begin van mijn vakantie

Hehe! Eindelijk weer vakantie. Een moment waar ik elk jaar toch weer heel erg naar uitkijk. Ik heb 3 weekjes vakantie. En eigenlijk helemaal geen plannen. Ik zie wel wat ik allemaal ga doen maar ik denk niet dat dat zo heel erg veel gaat zijn. Hoe ziet jouwn ideale vakantie er uit?

Dagje Boerenrock

Samen met Muriël een dagje naar Boerenrock geweest. We gingen de zondag heen omdat ik op zaterdag al andere plannen had. We waren beide nog nooit naar Boerenrock geweest dus even sfeer proeven en kijken of het voor herhaling vatbaar is en dat is het zeker! Volgend jaar maar kijken of we er alle dagen aanwezig kunnen zijn. Want als het op de saaiste dag al leuk is, dan beloofd dat veel goeds!

Dagje boerenrock

Uit eten met Irma

Zoals jullie waarschijnlijk nu inmiddels wel weten, heb ik met Irma een maandelijks uitje. We proberen elkaar elke maand even te zien, bij elkaar langs komen of een uitje bedenken. Meestal kijk ik dan even op SocialDeal om te kijken of er iets leuks te doen is voor ons twee. Zo kwamen we deze keer bij Buon Apetito terecht in Marum. Daar kregen we een 3 ganger diner. Als voorgerecht hadden we nacho’s, altijd goed natuurlijk! Met kaas en kip. Als hoofdgerecht hadden we een burrito met kaas, kip groenten, tomatensaus en rijst en een salade! En het nagerecht was een dessert van de chef. Dat was dus 1 churros en in dat bakje zit nog ijs. Al met al was het super lekker en gezellig om elkaar weer even te zien!

Buen apetito Marum

Festival: Hullabaloo

En dit jaar voor het eerst naar een echt festival geweest. Truckstar is natuurlijk ook een festival maar heel anders. We zijn naar Hullabaloo in het stadspark geweest. Maanden van te voren al kaartjes besteld, de line up was goed en aan de motivatie ontbrak het niet. Ik had er super veel zin in. Maar toen ik er eenmaal was, kwam ik er al snel achter dat zo’n festival echt niet iets voor mij is. Ik ben al niet zo’n danser en voelde me daar echt niet op mijn gemak. Had niks met het festival te maken, ik denk dat als je van festivals houdt, dit een heerlijk feestje was! Achja, dan weet ik dat ook weer! Niet voor herhaling vatbaar dus.

Hullabaloo

3 best gelezen blogs in Augustus

Wat hebben jullie allemaal beleefd in de maand Augustus?

4 reacties

  • Rory

    Ik vind het heel tof en ‘open’ dat je gewoon dingen uitprobeert. Dat is natuurlijk ook de enige manier om erachter te komen wat je wel en niet ligt. Ik ben zo ook eens naar een festival geweest (outdoor) en de bedoeling was dat je daar danste op blote voeten. Goor! Ik heb het gedaan maar nooit meer. Het was koud, vies en dan met je blote voeten zo’n Dixie in. Brrrr.

  • Deborah

    Nou, zo te lezen ben je augustus aardig goed doorgekomen. En je campeerblog heb ik gelezen. Echt geweldig 😂.
    Jammer dat het festival niks voor je was. Maar goed, je hebt het een keer meegemaakt en weet het nu voor een volgende keer.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: