persoonlijk

Mijn Februari

En zo ineens is de tweede maand alweer voorbij. Net zo als heel 2019, zijn deze 2 maand ook echt voorbij gevlogen. Maar het beste van dit jaar maken dus want voor je het weet is die weer om. Een maand waarin ik niet zoveel heb beleefd maar toch word hij weer met jullie gedeeld, veel plezier met het lezen!

Eindelijk een goede kast gevonden

Jahoor! Daar is hij dan, eindelijk heb ik een goede kast gevonden voor mijn Blond Amsterdam verzameling. Nu stond het gewoon her en der en ook vooral als opslag in mijn kast voor mijn uitzet, zonde dacht ik! Eigenlijk heb ik deze kast al sinds vorig jaar maar heb hem nu in elkaar gezet oeps.

En van het één kwam het ander

Nadat ik de kast heb neergezet, begon de hele verbouwing ineens. Ik heb een nieuw bureau gekocht, allemaal decoratie weggegooid en weer opnieuw gekocht, plankjes opgeruimd etc etc en ik ben super trots op het eind resultaat! Vooral op mijn bureau. Heb eindelijk veel ruimte om aan te werken.

Bezoekje aan DAF

Deze maand was het dan eindelijk zover, misschien hadden jullie het al gelezen in mijn eerder gepubliceerde blog Dagje naar de DAF fabriek en museum , ik heb echt een super dag gehad maar dat was natuurlijk te verwachten als groot DAF fan. We mochten eerst de fabriek bezoeken, toen kregen we een lekkere lunch en daarna kregen we een rondleiding door het museum. Echt een dag om nooit te vergeten!

Weer aan de wandel

2 jaar geleden liep ik echt heel veel. Dat kwam zeker ook door mijn fitbit, ik deed heel veel challenges en natuurlijk wou ik winnen, daarna werd ik weer wat minder actief en sinds deze maand doe ik weer mee aan de challenges. Ik loop het liefst in het park dus ik kan niet wachten tot het weer laat licht is en ik ‘s avonds nog naar het park kan, in het donker ga ik dat zeker in Hoogezand niet doen.

Beau 3 weekjes hier

Jeej! Beau Beau was hier 3 weekjes. Beau is het hondje van mijn zus en zij was 3 week op vakantie met het vliegtuig en daarom mochten wij 3 weekjes op Beau passen. Mijn hondje is ondertussen al een oud beessie en die ligt het liefst voor t raam te loeren of te slapen en Beau is nog jong dus lekker speels en die wil ook wel een ver rondje lopen, ook leuk! Beau is het linkerhondje en die daarnaast is mijne, Shanti.

Je weet dat je ouder wordt als..

Sinds mijn kamerverbouwing wil ik ineens veel planten op mn kamer. Zo zag ik ook ineens dit mooie monstera plantje bij de jumbo staan, ik wist niet eens dat je ze ook klein had. Was direct verliefd op dit mooie plantje! Maar goed, plantjes moeten ook water hebben en aangezien ik te lui ben om steeds met een beetje water naar boven te lopen voor die planten, dacht ik: dan moet ik maar een gieter hebben. Maar mn gedachte schrok ineens omdat ik dacht dat ze waarschijnlijk alleen maar stomme gieters hadden, per toeval kwam ik in de Xenos en daar zag ik zo’n leuke gieter. Leuke vorm en mooie kleur. Ik was er helemaal blij mee. En toen besefte ik dat ik echt ouder wordt.

Eerste cijfer studie Planner wegtransport binnen

Ik volg 2 studies via NHA, planner wegtransport en Engels. Maar planner wegtransport zit zo anders in elkaar, heel ingewikkeld in vergelijking met Engels. Of nja onduidelijk. Staan ook een paar spelfouten etc in. Dus ik had mijn huiswerk ingestuurd maar ik snapte niks van de opdrachten en ging dus van het ergste uit maar thank god, ik bleek er toch wel wat van te snappen en mijn eerste cijfer werd een 6,5. Het liefst haal ik hogere cijfers maar toch ben ik voor deze keer blij meg die 6,5.

3 best gelezen blogs:
  1. Resultaten bucketlist 2019
  1. Mijn Januari
  2. Purpuz planner, wat is dat? + Winactie!

27 reacties

Geef een reactie

%d