persoonlijk

Vervroegd moederdag cadeau

 • In deze blog kunnen jullie lezen wat ik dit jaar aan mijn moeder heb gegeven voor moederdag. Mijn ouders zijn op moederdag weg dus vandaar dat ik het nu gewoon alvast gegeven heb. Misschien ook nog een tip voor jullie.
 • Via social deal heb ik 2 vouchers gekocht voor een high tea bij Toos en jet bij Reitdiephaven. We hadden al eens eerder een high tea gedaan in Westerlee en dat vonden we toen heel gezellig. Vandaar dat ik dacht toen ik deze aanbieding zag: dat is nou wel leuk voor moederdag!
 • Persoonlijk vond ik alleen een kaartje of het gewoon zeggen gewoon saai dus ik had bij de action een etagère en een dienblad gekocht en bij de albert heijn een pak koekjes en een pakje thee. Via greetz heb ik de pot met vanille fudge gekocht. Daar was trouwens ook een kortingsvoucher van op social deal. De gebakjes op de etagere zijn nep en die heb ik gekocht via marktplaats. Deze zijn behoorlijk prijzig. Maar het ziet er wel prachtig uit.

  En omdat mijn moeder het ook nog steeds leuk vind om zelfgemaakte dingen te krijgen zit in de envelop een gekocht kaartje met het thema high tea maar met daar in een zelfgeschreven gedichtje. Het kaartje heb ik besteld bij kaartje2go.

  En natuurlijk mogen jullie de tekst ook lezen, sommige dingen hierin slaan op de vorige high tea toen we niet zo goed wisten hoe we ons moesten gedragen. We werden bediend en het was gewoon zo ongemakkelijk haha, zo chique.

  Ik hoop dat ik jullie misschien wel op ideeën gebracht heb. Kijk eens naar leuke aanbiedingen op social deal of ticketveiling etc. Staan zoveel regionale aanbiedingen op en ook zoveel leuks voor dagen zoals deze.

  Wat geven jullie op moederdag? Of wat vind je als moeder het

  60 reacties

  Geef een reactie

  %d