reviews

Goodiebag van Smartphonehoesjes.nl

Van Smartphonehoesjes.nl heb ik een hele mooie tas mogen ontvangen met super producten er in. In deze blog komen jullie te weten wat ik van ze ontvangen heb, en wat ik er van vindt.

#getitcovered canvas tas

Alleen de tas vind ik al super leuk! Get it covered betekent natuurlijk: maak hem bedekt. Vind ik een leuke tekst voor een site die vooral hoesjes verkoopt voor laptops, telefoons, ipads en macbooks etc. Maar zoals jullie op bovenstaande foto al zien, ze verkopen niet alleen hoesjes, ze verkopen o.a ook powerbanks, speakers, Geheugenkaart , sportarmbanden etc. En ook hoesjes heb je voor allerlei toestellen, bijvoorbeeld voor een macbook, ipad, iphone , Samsung galaxy a30 en ook verkopen ze screen protectors voor deze toestellen, super fijn!

#getitcovered powerbank

Een powerbank is altijd super handig en ook hier komt de leuke tekst weer op terug. Als ik een dagje weg ga, neem ik altijd een powerbank mee en vooral als ik op vakantie ben, kan ik er geen genoeg meenemen omdat er niet zoveel oplaadpunten in de auto zijn, dan is zo’n powerbank ook ideaal. Het is een batterij van 5000 mAh en dan kan je ongeveer 4 keer je telefoon opladen.

Hij is fijn in gebruik en ik vind het ook ideaal dat er al een kabeltje aan zit. Clumsy me vergeet ze vaak genoeg.

Aux kabel

Aux kabel kan ik ook nooit genoeg hebben want ik gebruik de aux functie heel vaak, vooral in mijn personen auto. Via een aux kabel kun je vanaf je telefoon, muziek afspelen. Als je iets hebt met aux ingang.

Speaker

Als ik samen met vrienden ergens op een strand zit, vind ik het heel leuk om een speaker te hebben. Wij zitten altijd op plekjes en strandjes waar niemand komt dus echt geen overlast van ons hoor! Maar wij hebben ook vrachtwagens zonder aux ingang of zonder Bluetooth dan is het ook lekker om een speakertje mee te hebben, kan je toch duidelijk je eigen muziek luisteren.

De speaker klinkt oprecht goed en ik vind het fijn dat je zo wel via Bluetooth kan verbinden als met een aux kabel want als je Bluetooth op je telefoon aan staat, gaat je telefoon wel gewoon sneller leeg. Vind het ook zo leuk dat de speaker een band is, als vrachtwagenchauffeur word je happy van zulke dingen haha!

Smartband

Ik heb zelf heel veel van deze bandjes gehad alleen sinds een paar jaar ben ik overgestapt op een fitbit. Maar dat is wel naar aanleiding van de andere smartbandjes. Ze bevallen gewoon zo goed! Ik vind het vooral echt heel fijn dat je je stappen kan zien. Ik krijg daardoor altijd een competitie met mezelf, om meer stappen te halen haha!

Macbook hoes

Last but zeker not least. Een mooie macbook hoes! Waarschijnlijk hadden jullie al wel meegekregen dat ik een macbook gekocht heb. En voor de mensen die weten wat voorn prijskaartje er aan zo’n macbook hangt, die begrijpen vast wel dat ik er een hoes om heen wou. Alles om de macbook heel te houden! Dit mooie hoesje, bestaat uit twee delen. De bovenkant en onderkant. Je klikt hem gewoon over de macbook heen als het ware. Dan blijft hij ook gewoon goed zitten, dat was waar ik wel bang voor was, dat hij er zo weer af zou vallen maar dat is dus niet het geval!

Los van deze leuke goodiebag die ik heb mogen ontvangen, heb ik wel eens vaker bij Smartphonehoesjes.nl besteld en ik ben altijd heel erg tevreden over de producten en de goede service. Wat ik ook heel erg belangrijk vind is snelle levering, en dat komt bij Smartphonehoesjes ook goed. Het word namelijk dezelfde dag verzonden en de levering is gratis in Nederland en België.

Mocht je nog op zoek zijn naar accessoires voor je telefoon of laptop, neem dan zeker eens een kijkje op hun site.

Ik heb deze goodiebag mogen ontvangen om een review over te schrijven. Deze review is eerlijk geschreven. Ik ben oprecht enthousiast over de producten en de service.

11 reacties

Geef een reactie

%d