Netflix tip: Love and Sunshine ❤️☀️

Op Netflix staat boven aan de pagina een hele lijst met liefdesfilms omdat het natuurlijk bijna Valentijnsdag is. Ik was inspiratieloos en ik keek door de lijst heen. Toen zag ik een film met een hond. Joo, dat werd hem! In deze blog laat ik jullie weten wat ik van de film: Love en Sunshine vond.

Samenvatting

De film gaat over Ally en Jake. Ally vangt een hond op genaamd Sunshine. Ally heeft liefdesverdriet omdat het over is tussen haar en haar verloofde, Sunshine zorgt voor afleiding. Maar dan komt Militair Jake terug van uitzending en wil Sunshine graag weer terug. Onderweg haalt jake een bloemetje voor Ally maar toevallig is die bloemenwinkel van Ally zelf. Het klikt direct wanneer Jake de hond komt ophalen. Ze blijven afspreken en elkaar zien. Ze hebben een hele leuke tijd samen en ze krijgen een relatie. Maar dan gebeurd er onverwachts wat. Jake krijgt een telefoontje en dat zorgt voor drama en keuzes maken. Zal het goed komen tussen hun 2?

Mijn mening

Ik moest in het beginnen even wennen aan de film maar toen ik er éénmaal in zat, kon ik niet meer stoppen met kijken. Ook al kan je wel inschatten hoe de film verloopt, je wilt door blijven kijken. In het begin vond ik de film best wel nep en ” gemaakt ” maar daar keek ik al snel over heen. Je kan je misschien in sommige dingen van de film best wel herkennen, dat vind ik altijd leuk aan films. Ik vind dit zeker een aanrader!

Informatie over de film

 • Genre: Drama, Romantiek.
 • Acteurs: onder andere: Danica mcKellar & Mark Deklin.
 • Regisseur: Ellie kanner
 • Duur: 83 minuten.
 • Taal: Engels.

Doen jullie wat met valentijnsdag? En is dit een film die jij zou gaan kijken?

30 Reacties op “Netflix tip: Love and Sunshine ❤️☀️”

 1. Oei, ik heb een afspraakje met Valentijnsdag! Oh oh
  Voor romantische films kun je beter niet bij mij zijn, maar wel voor de romantische aankleding ;p

  Like

  1. Ik ben niet zo’n romanticus in het echte leven, maar kan er wel enorm van genieten in boeken en films. Dit klinkt als een leuke film dus misschien ga ik hem vrijdag wel kijken.

   Like

 2. Ik houuuuu van Feel Good films! 🙂 Zal ‘m op m’n watchlist zetten. En hou dit topic erin hoor op je blog, I love it!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: