reviews

Goodiebox Januari

Eerste goodiebox van het jaar is weer binnen. Dit keer waren er verschillende boxxen voor verschillende huidtypes, ik heb de roze box ontvangen. Uiteraard heb ik nu ook weer een review voor jullie geschreven.

Benefit cosmetics– BADgal Bang! Mascara €28,-

Weer een nieuwe mascara erbij, vind de mascara’s uit de goodieboxxen meestal super fijn! En ook dit is weer een toppertje. Heel fijn borsteltje. Daardoor krijg ik ook hele mooie wimpers. Vind de prijs persoonlijk wel prijzig voor deze mascara. Vind de flacon er ook een beetje goedkoop uitzien / voelen. Maar hij is wel fijn in gebruik!

Naobay – Recovery mask €23,95

Dit is een herstellend masker voor de gevoelige huid. Het masker bevat vitamines en mineralen waar je huid op zit te wachten. Het bevat oranjebloesem, vitamine E en zelfs marshmallow extract. Breng het masker aan op een droge en gereinigde huid en laat het 7 minuten intrekken, nog even afspoelen met lauw water en dan is het klaar.

Dr botanicals – morrocan rose nourishing hand cream €30,-

Deze creme is een heerlijke combinatie van kamille, aloë vera en rozenwater. Dit zorgt ervoor dat je handen beschermd worden, ge hydrateert worden en de zorg en liefde krijgen die ze verdienen.

Persoonlijk vind ik hem een beetje apart ruiken maar zeker niet heel vies ofzo. Het is een fijne crème en hij brengt ook lekker aan. Niet te dik en niet te dun, hij trekt lekker snel in.

GLOV – moon pads

Deze twee herbruikbare moonpads kun je gebruiken voor je skincare routine, ze zijn heel makkelijk in gebruik en ze vervangen tot wel 800 normale wattenschijfjes. Je kunt ze gewoon in de wasmachine doen. Je kunt er water, olie of tonic op doen om je gezicht etc te cleanen.

Zeker goed voor het milieu, ik heb hier al meerdere van en zeker een aanrader!

De_CURE – N• DAY1 – lightweight day cream €85,- voor 50 ml

Dit is een lichte, niet – vette, detoxifying en hydraterende creme met drie molecuul gewichten van hyaluronzuur, gecombineerd met PGA. Hij dringt door in de diepere lagen van je huid en beschermt daardoor je collageen verbinding.

Zoiets hebben we al eerder in een goodiebox gehad, en dit is en blijft gewoon een super fijn product. Smeert ook lekker en de huid voelt direct lekker aan.

Dit was dus zeker weer een fijne box! Wil jij ook maandelijks zo’n mooie box ontvangen? Meld je dan aan via deze link: https://www.goodiebox.nl/mandyeggens?test=1 , dan ontvang je €5,- korting op je eerste box. Dan betaal je nog €15,- dus. Je kan de box maandelijks opzeggen dus je zit nergens aan vast.

Wat lijkt jou het fijnste product uit deze box?

9 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: