persoonlijk

Mijn Januari

Zo, dan ineens zit de eerste maand er alweer op. Ik heb nog steeds het gevoel alsof kerst en oud en nieuw nog moet komen, het is gewoon echt aan me voorbij gevlogen. Maar goed, nu zit het er gewoon toch al op, en voor je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur. In deze blog deel ik gewoon weer de leuke momentjes met jullie.

Zwemmen in de Huttenheugte

Samen met mijn beste vrienden, hadden we weer eens zin om te zwemmen en dat zijn we dus ook gaan doen. We zijn weer eens naar Centerparcs de huttenheugte geweest. Daar kan je ‘s avonds lekker zwemmen en het is maar 3 kwartier rijden voor ons. Was weer even lekker!

Waarom Tommie 🙁

Jup. Tommie is de naam van mn auto. En waaaaaarom, moest hij me laten staan met een lekke band. Nee dat is niet waar, we stonden na een best lange rit net weer naar mijn huis toen die helemaal leeg liep. Kleinigheidje maar toch weer €55,- lichter.

Nieuwe macbook gekocht

Eindelijk na maanden sparen (kleine beetjes) heb ik een macbook kunnen halen. Ik wou graag 1 voor mijn studies en natuurlijk voor mijn blog. Direct op payday heb ik hem gehaald bij de mediamarkt. Als een kind zo blij.

Fc Groningen – Ajax

Als allereerste wil ik een klant van mij bedanken, namelijk: office center. Zij hebben er voor gezorgd dat ik kaartjes kreeg voor deze mooie wedstrijd. Ik heb helemaal niet veel met voetbal maar als je er dan zo bij zit, is het toch heel spannend. Pitte tegenstander maar we hebben hem wel even gewonnen. Ik denk dat ik vaker heen moet gaan. Brengt geluk.

Plannen veranderd

Aangezien ik het rijden met trailer nog steeds niet zo heel chill vind, heb ik met mijn baas gepraat en mag ik weer een beetje meer op de bakwagen, natuurlijk blijf ik het soms doen om het niet te verleren en bij ziektes. Maar op de bakwagen heb ik voor mijn gevoel meer rust en daarom durfde ik iets te doen waar ik al heel lang mee rond loop. Naast mijn studie Engels, heb ik me nu ook aangemeld voor een studie planner wegtransport. Ik wil niet persé planner worden hoor, ik wil er gewoon graag papieren voor hebben.

Nieuwe verslaving

Al een klein tijdje ben ik bezig met gellak, ik vind het zo fijn dat gellak langer blijft zitten en dat je nagels er steviger door worden, absoluut fijn in mijn beroep want heb vaak zwarte handen / nagels. Nu heb ik via pink gellac een starterset gekocht dus met een nieuwe lamp en alle benodigdheden en 4 mooie kleurtjes. Ben zo verslaafd geworden aan gellak! Er is ook zoveel keus en het ziet er gewoon zo mooi uit. Vind het wel lastig om zelf te doen maar oefening baart kunst zeggen ze toch.

Round robin boekje

Ik ben via Facebook weer begonnen met een round robin boekje. Je maakt dan een eigen boekje met wat paginas over jezelf en dan gaat dat boekje rond in een groepje met 6-8 mensen en die hebben dan een maand de tijd om 6 bladzijdes te decoreren. Hoe ze dat dus zelf willen. Na 6-8 maand krijg je je eigen boekje weer terug helemaal versierd door anderen, super leuk! Meer hier over weten? Lees mijn eerdere blog: https://lifebym-e.com/2019/01/12/round-robin-boekje/

Dit was eigenlijk mijn eerste maandje van dit jaar alweer. Benieuwd wat de andere maanden brengen.

Wat was jullie hoogtepunt in Januari?

13 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: