persoonlijk

Blogdoelen 2020

In deze blog deel ik mijn doelen die ik graag dit jaar wil bereiken op blog gebied met jullie.

Ik blog voornamelijk omdat ik het gewoon super leuk vind om te schrijven. Schrijven doe ik sowieso wel en het leek mij leuk om mijn leven met jullie te delen, vooral op vrachtwagen gebied dan ook. Maar dat is al snel uitgebreid naar veel meer, ik ben gewoon een echte over van alles blogger en ik vind dat super leuk om te doen. Ondertussen blog ik natuurlijk ook over creatieve dingen, reviews, reizen en dagjes uit, bucketlist en persoonlijke dingen. Ik blog nu een ruim jaar en ik ben er achter gekomen dat ik het toch wel heel erg leuk vind als ik veel bezoekers krijg en leuke reacties. Dat merkte ik vooral toen ik de blog Ook vrouwen kunnen vrachtwagenchauffeur zijn schreef en ik hem overal in mijn eigen facebook tijdlijn voorbij zag komen omdat jan en alle man het deelde, de statistieken vlogen toen echt door het plafond heen. Was een heerlijk gevoel!

Dus hier komen mijn doelen

  • Meer bezoekers krijgen

Zoals ik net als zei, het was gewoon een heerlijk gevoel toen ik zag hoeveel kijkers die blog had getrokken. Dat is waar elke blogger van droomt. Als de bezoekers me helemaal niet boeide, kan ik net zo goed in een schrift schrijven en alles voor mezelf houden.

  • Meer samenwerkingen.

Ik blog niet voor de samenwerkingen, absoluut niet maar ik heb het afgelopen jaar een paar samenwerkingen gedaan en ik vond het echt super leuk om met een samenwerking bezig te zijn. Een product bijvoorbeeld ontvangen, testen en daar een review over te schrijven. Maar ook mijn blog over de vrouwlijke chauffeurs was in samenwerking met STL, die was natuurlijk al helemaal gaaf omdat dat gewoon echt in mijn straatje blog past.

  • Meer volgers krijgen op social media

Volgers hebben op instagram en op mijn facebookpagina is natuurlijk hartstikke fijn. Mensen die mij volgen zijn natuurlijk direct op de hoogte als er een nieuwe blog gepubliceerd is. Ook heb je veel meer interactie met je volgers en dat is gewoon super leuk.

  • Vaker een winactie doen

Om meer verkeer te trekken naar mijn social media accounts, kunnen winacties natuurlijk heel goed helpen. Bijvoorbeeld met een like en deel actie. Afgelopen jaar heb ik één leuke winactie en dat was namelijk kans maken op een bioscoopbon, werd heel leuk om gereageerd. Dat was toen lifebym-e 1 jaar bestond: Winactie: 1 jaar Lifebym-e!

  • Ik wil degene zijn die een verschil kan maken

Dat is natuurlijk heel hoog gegrepen en dat gaat me nooit lukken. Maar ik wil heel graag anderen inspireren om ook vrachtwagenchauffeur te worden. Ik zou heel graag willen zien dat andere meisjes die zich bijvoorbeeld schamen of bang zijn dat ze het niet kunnen, het toch gaan doen na het lezen van mijn blogs. Ik hoor dit al best vaak en vind dat zo onwijs leuk om te horen!

  • Me zichtbaar maken bij mijn doelgroep

Ik blog natuurlijk over van alles en nog wat, en mijn doelgroep is dan natuurlijk ook heel verschillend maar zoals het bovenstaande puntje misschien al doet verwachten, ik zou graag beter in beeld komen bij de chauffeurs etc en ik zou ook graag willen dat hun mijn blogs meer gaan lezen, reactie her en der met tips en inspiratie zou dan ook heel leuk zijn! Ik ben helaas alleen bang dat dat niet echt het type doelgroep is dat blogs leest haha!

  • Toch wel minstens 1 keer per week een blog publiceren

Nu post ik eigenlijk gewoon een blog wanneer ik daar zin in heb, soms 3 keer in de week soms maar 5 keer in een maand. Eigenlijk wil ik daar meer regelmaat in hebben en gewoon elke week wat kunnen publiceren. Ik denk dat dat ook best wel haalbaar moet zijn.

  • Me niet meer zo schamen voor het feit dat ik blog

Dit klinkt misschien heel stom maar als een bekende mijn blog leest, voel ik me best onzeker. Soms ben ik ook bang dat mensen het stom vinden dat ik blog en daarom deel ik ook niet zo snel alles. Ik krijg ook nog steeds een mini hart aanval als ik zie dat een bekende die ik niet snel zag aankomen mij wil volgen op mijn instagram account die ik gebruik voor het bloggen. Maar zo groei ik natuurlijk nooit als ik zo onzeker blijf!

Dit zijn mijn blogdoelen voor 2020. Ik vind ze zelf best realistisch en ik hoop aan het eind van het jaar te kunnen zeggen dat ik mijn doelen (grotendeels) gehaald heb. Helpen jullie mij mee?

Wat is jouw blogdoel voor 2020? En heb je misschien een tip voor mij?

47 reacties

Geef een reactie

%d