persoonlijk

Mijn April

Hey hey iedereen! Daar is ze weer met een nieuw maand overzichtje hoor. April alweer. Een maand waarin ik weer genoeg leuke dingen heb gedaan. Dingen waar ik ook echt naar uitgekeken heb, bijvoorbeeld de minicruise naar Newcastle. Benieuwd naar wat ik nog meer beleefd heb? Lees dan vooral verder.

Fotoshootje met Shanti

Wandelen, wandelen en wandelen

April was weer zo’n maand waarop ik elke dag minimaal 10.000 wilde. In het weekend ging ik vaak nieuwe wandelroutes ontdekken en die zullen binnenkort natuurlijk ook weer op mijn blog verschijnen. Van een rondje Zernike tot aan een rondje in Rolde. Ook ben ik vaker ‘s ochtends voor werk aan even gaan lopen als die mogelijkheid er was. Als ik om 6:00 moet beginnen, ga ik zeker niet nog eerder uit bed om te gaan lopen maar als ik om 8:00 moest beginnen, kon dat natuurlijk best eventjes. Uiteindelijk kan ik met trots zeggen dat het me ook deze maand weer gelukt is om elke dag minimaal 10.000 stappen te zetten. Het was niet elke dag even makkelijk maar het is weer gelukt!

Wandelen

Kom in de kas dagen

In April was ook het weekend van “ Kom in de kas.” Op zondag was er niet echt veel bij ons in de buurt open. Er was één in Haren en daar zijn we naar toegegaan, naar Reinhart orchideeën. Het was alles wat ik totaal niet had verwacht, het was net een soort jungle en er waren allerlei verschillende vogels en papegaaien en vissen. Super leuk!

Kom in de kas

Pasen

Pasen was eigenlijk niet meer dan gewoon even lekker vrij zijn. Eerste paasdag ben ik gaan lopen en ‘s middags kwam oma en mijn zus en hebben we de pizzarette erbij gepakt. Tweede paasdag heb ik helemaal niks gedaan, gewoon even genoten van het extra dagje vrij.

Vrachtwagen dump

Weer allemaal leuke routes gehad uiteraard en daar horen natuurlijk ook weer foto’s bij. Foto’s van nieuwe plekjes of waarvan ik vind dat die auto er schier op staat. Lekker selfies maken, ook onderdeel van mijn takenpakket. Grapje maar gebeurd wel vaak. Plaatjes in de binnenstad zijn vaak wel mijn favoriet zoals links boven met de trapgevels. En de rest zijn normale foto’s maar van “uitstapjes” zoals naar Annen en Surhuisterveen etc.

Random foto’s van werk

Weekendje Newcastle

Samen met Murrie een weekendje naar Newcastle geweest. Ik ben echt verliefd op Engeland en dit is de 3e keer dat ik deze minicruise heb gedaan. Je zit ongeveer 15 uurtjes op de boot naar Newcastle toe, dan heb je een halve middag om je daar te vermaken en dan zit je weer 15 uur op de boot onderweg naar IJmuiden. Dit klinkt misschien een beetje suf maar op de boot is er genoeg te doen en je hebt genoeg tijd om de stad te verkennen. Je bent er lekker uit en je maakt vast weer genoeg mee. Wij hebben ook weer het één en ander beleefd. Over het weekendje komt later een blogpost online.

Newcastle

High tea met Manonnie

Samen met Manonnie gezellig wezen high tea’en bij Bospaviljoen de Norgerberg. Een super locatie midden in de bossen en de high tea is ook een aanrader. Net zo als de frozen coffee die we na het high tea’en nog hebben gehad. We genoten o.a van scones, mango gebakje, kaasstengels, een kopje mosterdsoep en macarons. Een uitgebreide blog over deze high tea volgt nog.

High tea met Nonnieponnie

Wandel arrangement Bakkeveen

Dus ik weer eens een wandel arrangementje gedaan, dit keer in Bakkeveen. We hadden van te voren een kopje koffie of thee, daarna lekker wandelen. We hadden keuze uit verschillende wandelroutes en wij hadden gekozen voor een route van 8 kilometer. Bij terugkomst wachtte er een 2 gangen lunch op ons. We hadden gekozen voor een broodje kroket en een kerrie soepje. Een uitgebreide blog hierover komt ook nog online.

Wandelen Bakkeveen

Uit eten met Irma

Irma en ik hebben weer ons maandelijks uitje gedaan. We waren hem bijna vergeten, deze was ook niet echt helemaal gepland. We hadden nog vouchers om uit eten te gaan bij Heerlijkheid in Marum en daar kwamen we een beetje last minute achter. Toevallig konden we op de laatste mogelijkheid. We hebben daar een 3 gangen menu gehad. Ook hier zal ik nog een aparte blogpost over schrijven.

Uiteten bij Heerlijkheid in Marum

Pappa jarig

Mijn pappa is elke 16e van April jarig, zo dit jaar ook weer. We zijn met het gezin naar Bodega y tapas geweest. Mijn lievelings tapas restaurant in Groningen maar als je mijn blog al een tijdje volgt dan wist je dat waarschijnlijk al wel. Ook deze keer was het echt weer heel gezellig en lekker!

Eindelijk een keer gespot met de bakwagen

Jaja! Eindelijk. Ben natuurlijk wel vaker op de foto gezet met de bakwagen door vrienden en familie maar nog nooit door een echte truckspotter lol. Of nja, niet sinds ik bij GVT/IDlogistics werk. Ik was die dag ook uit mijn vertrouwde zone. Ik kreeg ineens een DM op Instagram van een truckspotter dat hij mij gespot had. Ik had het op het moment zelf ook helemaal niet door. Sowieso doe ik er vaak niet veel mee want er is bijna geen één truckspotter die bakwagens op de foto zet dus ik ben deze jongen heel dankbaar lol.

Gespot met de bakwagen

3 best gelezen blogs in April:

Zoals jullie net al in het maand overzichtje konden lezen, komen er in de maand Mei weer een hele boel leuke blogs aan. Namelijk over de high tea, wandel arrangement, Newcastle en Manon zorgt ook weer voor een leuke boekentip. Heb al veel zin om deze blogs met jullie te gaan delen.

Wat was jullie hoogtepuntje in de maand April?

^ Volgen jullie mij al op mijn socials? ^

Eén reactie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: