Mijn 2019

Zo, 2019 was een raar jaar. Het is ook heel anders gelopen dan ik me had voor gesteld, of nja misschien is het probleem wel dat ik me er niks van voor had gesteld en dat het daarom ineens zo onverwachts liep allemaal.

Te beginnen, met stip op nummer één, mijn trailer rijbewijs halen, tuurlijk was het sinds klein al een droom, maar die droom viel een beetje uit één door de vele tegenslagen die ik had. Na 8 maand op de bakwagen gereden te hebben, toch maar de uitdaging aangegaan en hem in één keer gehaald, eigenlijk kan ik het nog steeds niet geloven omdat ik na alles, niet meer gedacht zou hebben dat ik hem ooit nog eens zou gaan halen, en nu heb ik hem, en zo snel al na mijn bakwagen rijbewijs. Deze stap, ben ik echt onwijs trots op.

Ik heb natuurlijk weer heel veel leuke uitstapjes gedaan, kerst show’s , het veenpark , het Dolfinarium , dagje naar Amsterdam, een dagje met een oud DAF’je wezen toeren, leuke high tea’s gedaan, weekendjes weg, naar de dierentuin etc, echt zoveel leuke dingen gedaan! En zulke dingen heb ik dit jaar ook het meest gewaardeerd, gewoon omdat ik bijna nooit thuis ben, vind ik het juist leuk om zulke dingen te doen met diegenen van wie ik hou.

Een jaar zou een jaar niet zijn als er geen mensen zouden komen en gaan. Dit jaar ben ik het contact verloren met mensen waarvan ik had verwacht het nooit te verliezen maar om bepaalde redenen is het soms gewoon beter om zulke keuzes te maken. Voor jezelf. Maar natuurlijk zijn er ook weer super leuke mensen bij gekomen of weer terug gekomen zelfs, mensen waarmee het contact ook verwaterd wat je nu weer oppakt.

Het jaar waarin we op een hele mooie vakantie naar Kroatië zijn geweest. Ook nog eens het jaar dat ik zolang zonder Shan ben geweest, en mijn eerste vakantie zonder haar. Het was echt een super leuke vakantie waarin we veel gedaan hebben. Doe mij elk jaar maar zo’n vakantie.

Op het gebied van vrachtwagens heb ik ook nog zoveel andere leuke dingen gedaan, natuurlijk voor het eerst naar truckstar met de vrachtwagen en al mijn collega’s, super gezellig weekend gehad. Ook heb ik nog een fotoshoot met de vrachtwagen gehad waarmee ik ooit in een tijdschrift kom haha, en ik heb natuurlijk meegedaan aan een campagne dat vrouwen ook prima op zo’n auto thuis horen.

2019 was gewoon een rollercoaster van gevoelens. Blij zijn om je trailer te halen en vervolgens verdrietig/ bang zijn om er mee op pad te moeten. Echt gewoon vallen en weer opstaan. 5 stappen vooruit, 10 achteruit dan weer 12 vooruit etc.

Ook is 2019 een jaar geweest waar ik me op een positieve manier ontwikkeld heb. Veel meer van mezelf laten zien en gewoon minder angst tonen ondanks dat het er vaak wel is. En ik hoop hier in 2020 gewoon weer mee verder te gaan. In het begin van dit jaar liep ik nog bij de psycholoog voor mijn angsten. Wil niet zeggen dat ik er nu van af ben, nog lange niet maar we zijn al wel een stapje verder omdat ik niet meer naar de psycholoog ga.

Ik hoop dat 2020 een mooier jaar word. Ik hoop nu eens een keer geen mensen kwijt te raken en meer dingen te doen die ik echt graag wil, ook al moet ik dat dan alleen doen. Ik wil niet meer zo afhankelijk zijn van anderen. Ik wil weer meer gaan lopen in 2020 als die tijd me gegund word en ik zou ook graag weer wat creatiever bezig zijn.

Ik hoop dat ik in 2020 mijn Cambridge examen haal want daar ben ik natuurlijk in 2019 mee begonnen. Zo benieuwd hoe ver ik daar mee kom dit jaar, ook echt heel spannend.

Er is vast zoveel bijzonders in 2019 gebeurd maar ik kan zo verder niks bedenken om over te schrijven. Het was gewoon een soort van achtbaan, ups en downs maar zeker geen slecht jaar.

Ik ben benieuwd wat mij te wachten staat in 2020. Ik hoop er niet te veel van, laat het gewoon allemaal op mij afkomen. Ik heb veel in petto maar daar ga ik verder nog niks over zeggen, jullie gaan het vanzelf zien allemaal.

Een heel fijn en mooi jaar toegewenst iedereen! ❤

15 gedachtes over “Mijn 2019

 1. Je kunt in heftige tijden inderdaad mensen kwijtraken om je heen, maar degenen die bij je blijven door dik en dun worden extra kostbaar. Zo ervaar ik het in ieder geval. Ik wens je een inspirerend 2020 toe!

  Like

 2. mooi om te lezen (en dat merkte je ook al aan je blogs van afgelopen jaar) dat 2019 over het algemeen een heel goed jaar is geworden voor je. En dat je mensen verliest, dat hoort nu eenmaal bij het leven. Als mens verander je en het kan zijn dat mensen die vroeger wel bij je pasten nu niet meer bij je pasten. Daar komen weer anderen voor terug.

  Like

 3. Jaaa, gek hè dat je mensen kwijtraakt waarvan je dacht dat ze altijd in je leven zouden blijven! Heb ik ook zo ervaren. Heel gek, maar ook ok. Keep the people that make you happy! Liefs!

  Like

 4. Al met al toch volop reden om met een positief gevoel terug te kijken op vorig jaar. Je hebt al zoveel overwonnen dat je die lijn vast kan doorzetten naar dit jaar. En ja, afstand nemen van mensen hoort er soms helaas bij, het overkwam mij ook, maar net wat je zegt, er komen ook weer nieuwe mensen voor terug.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.