Kijktip: Christmas inheritance

Sorry, ik heb het alweer gedaan. De eerste kerst films zijn bij mij al weer gedraaid, ondanks dat wij geen kerst vieren vind ik het leuk om kerst films etc te kijken.

Dus vandaag in deze blog, deel ik een echte aanrader met jullie! Waarschijnlijk zullen er nog wel meer christmas kijktips komen want ik ben in de stemming.

Christmas inheritance

De film gaat over Ellen Langford, haar vader heeft een eigen cadeau bedrijf en hij wilt graag dat Ellen die overneemt. Maar voordat Ellen hem mag overnemen, moet zij eerst kerst brieven gaan afleveren bij Zeker , een … Het bedrijf is begonnen in snow falls, en daar moet ze heen om de brieven te leveren. Zeke is er niet en zij verblijft daar in het hotel van Zeke, daar leert ze de mensen en het plaatsje kennen. Omdat haar geld opraakt, gaat ze daar werkzaamheden doen. Ze moet daar bijvoorbeeld eieren scheiden en de kamers schoonmaken van het hotel maar daar is ze niet zo’n ster in. Ze maakt er heel veel mee, en ze leert vooral om hard te werken en anderen te helpen. Op kerst avond gebeurd er iets heel bijzonders.

Mijn mening:

De titel van mijn blog is: kijktip, dus dit is zeker een aanrader! Toen ik de titel van de film zag en de omschrijving dacht ik eerlijk gezegd: nah.. maar ik heb hem toch aangeklikt en hij is super mooi! Ik hou ervan hoe klungelig en dom Ellen is. Ik hou echt van alle details in de film. In bepaalde stukjes kreeg ik echt een fijn, warm kerstgevoel. Als je op zoek bent naar een leuke kerstfilm, ga deze dan vooral kijken!

Mocht jij deze film al gezien hebben, wat vond je er van? Of ga jij na aanleiding van deze blog de film kijken? Laat het dan vooral weten!

30 Reacties op “Kijktip: Christmas inheritance”

 1. Ja deze kerstfilm was echt heerlijk om te kijken ik vond dit een van de beste van vorige jaar. Momenteel heb ik With love daar staan ook echt super veel leuke kerstfilms op en volgens mij komen er daar nog wel meer bij. Ik baal nog steeds dat we in Nederland geen Hallmark channel hebben die hebben zo’n 30 kerstfilms mininmaal per jaar

  Like

 2. Nee deze kerstfilm heb ik nog niet gezien. Ik vind het wel heerlijk om kerstfilm te kijken. Maar wij zijn eerst nog in de Sinterklaas stemming. Als de Sint uit het land is ga ik ook zeker wat kerstfilms kijken.

  Like

 3. Heel eerlijk ben ik (nog) niet van de kerstfilms. Aan de andere kant vind ik het een heel moeilijke tijd (dit wordt de eerste Kerst sinds het overlijden van mijn moeder waar we toch weer de deur uitgaan naar familie) en misschien sluit ik mij een dag wel op met dit soort films. Wie weet.

  Like

 4. Heb hem vorig jaar gekeken en vind hem ook heerlijk. Echt een perfecte kerstfilm. Andere aanrader (mocht je hem nog niet gezien hebben): Let it snow – staat nu op Netflix. En er zijn ook een paar films waarbij je dus scènes hebt die ook terugkomen in andere kerstfilms; het loopt door elkaar heen zeg maar. Ben even de titels kwijt, maar staan er ook op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: