reviews

Kijktip: Christmas inheritance

Sorry, ik heb het alweer gedaan. De eerste kerst films zijn bij mij al weer gedraaid, ondanks dat wij geen kerst vieren vind ik het leuk om kerst films etc te kijken.

Dus vandaag in deze blog, deel ik een echte aanrader met jullie! Waarschijnlijk zullen er nog wel meer christmas kijktips komen want ik ben in de stemming.

Christmas inheritance

De film gaat over Ellen Langford, haar vader heeft een eigen cadeau bedrijf en hij wilt graag dat Ellen die overneemt. Maar voordat Ellen hem mag overnemen, moet zij eerst kerst brieven gaan afleveren bij Zeker , een … Het bedrijf is begonnen in snow falls, en daar moet ze heen om de brieven te leveren. Zeke is er niet en zij verblijft daar in het hotel van Zeke, daar leert ze de mensen en het plaatsje kennen. Omdat haar geld opraakt, gaat ze daar werkzaamheden doen. Ze moet daar bijvoorbeeld eieren scheiden en de kamers schoonmaken van het hotel maar daar is ze niet zo’n ster in. Ze maakt er heel veel mee, en ze leert vooral om hard te werken en anderen te helpen. Op kerst avond gebeurd er iets heel bijzonders.

Mijn mening:

De titel van mijn blog is: kijktip, dus dit is zeker een aanrader! Toen ik de titel van de film zag en de omschrijving dacht ik eerlijk gezegd: nah.. maar ik heb hem toch aangeklikt en hij is super mooi! Ik hou ervan hoe klungelig en dom Ellen is. Ik hou echt van alle details in de film. In bepaalde stukjes kreeg ik echt een fijn, warm kerstgevoel. Als je op zoek bent naar een leuke kerstfilm, ga deze dan vooral kijken!

Mocht jij deze film al gezien hebben, wat vond je er van? Of ga jij na aanleiding van deze blog de film kijken? Laat het dan vooral weten!

30 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: