Mijn Oktober

Een nieuwe maand, betekent natuurlijk weer een overzichtje van wat ik de afgelopen maand heb gedaan. Opzich niet heel veel maar toch weer een hele leuke maand gehad! Lezen jullie mee?

Veenpark

Samen met mijn beste vriendin zijn we naar het Veenpark in Barger-Compascuum geweest. Leuk dagje voor jong en oud! In dit park kun je zien hoe het er vroeger ongeveer aan toe ging. Meer over dit dagje kun je Hier lezen.

Escape room

Diezelfde avond ben ik met mijn familie naar een escaperoom geweest bij break out in Harkstede. Het was super leuk maar we zijn helaas net niet ontstapt. Alles speelde zich af in een kroeg, en we kregen hints op glazen, moesten dingen doen met de biljart tafel, luister naar de muziek die op was in de kroeg etc. Was een hele leuke ervaring en wil het zeker wel vaker doen! Denk dat je er dan ook wel handiger in word.

Uit eten

Samen met mijn beste vriendinnetje ben ik weer uit eten geweest bij wereld geluk op het Hoendiep in Groningen. Was weer hartstikke gezellig en het eten hier is ook altijd goed. Eigenlijk worden we dit restaurant wel een beetje zat omdat we er altijd heen gaan, dus als iemand nog tips heeft in en rond Groningen, laat het vooral weten!

Nieuwe schoenen

Timberland waren al zo lang mijn droom schoenen, ik wou ze zo graag en toen ik deze voor een koopje zag; moest ik ze maar hebben! En toen ik ze had.. kon ik er echt niet op lopen, dus na een paar keer proberen, toch maar verkocht, met pijn in mijn hart.

De lakschoentjes waren echt maar €15,- en die kon ik ook niet laten liggen. Ik draag eigenlijk alleen sneakers maar ik vond ze zo onwijs leuk. Ook maar meegenomen dus.

En die Fila’s, ik wou eigenlijk geen schoenen meer kopen maar mn beste vriendin tipte me want ik hou van Fila’s en mijn lievelings kleur is rood. En ze waren in de aanbieding voor €60,- dus die moest ik ook maar hebben.

Walibi

Voor de eerste keer in mijn leven ben ik naar Walibi fright nights geweest. Via (jahoor) ticketveilingen had ik kaartjes gewonnen. Ik en mijn moeder wilden al zo lang heen dat we het maar gewoon gedaan hadden. Het idee vond ik heel leuk, en de scarezones waren ook wel grappig. Maar het was gewoon zo onwijs druk dat het niet meer echt leuk was. Ik zou dus niet zo snel nog een keer heen gaan maar ik heb zeker wel een leuke avond gehad.

Boeren protest

Vooral de eerste dag van het boerenprotest voelde heel raar en het was echt een big thing. Ik zag allemaal auto’s en vrachtwagens met lintjes aan hun spiegels en overal borden langs de snelweg en trekkers overal. Ondanks dat ik er wel vertraging door heb gehad, onwijs veel respect voor de boeren. Vind het ook heel dapper dat ze het gewoon doen, want het is wel zo: no farmers, no food!

Certificaat gehaald

En weer een nieuw certificaatje erbij, niet dat ik er heel veel aan heb maar ik heb wel weer punten erbij voor code 95, ik zal er binnen kort even een uitgebreide blog over schrijven

Mijn 3 best gelezen blogs in Oktober:

 1. Ongeluk op de A50
 2. Hoe gaat het nu met trekker + oplegger?
 3. Mijn september

Zijn jullie ooit naar Walibi fright nights geweest? En wat was jullie hoogtepuntje afgelopen maand?

24 Reacties op “Mijn Oktober”

 1. Wat een leuke maand was het voor je! De escape room lijkt me wel erg tof, vooral omdat het een kroegsituatie is, ha ha! Heb nog nooit een escape room gedaan, maar ben wel onlangs naar de ‘art maze’ Doloris in Tilburg geweest, was veel kruipen, klimmen en in rondjes lopen op zoek naar de uitgang 😉 En ook nog gefeliciteerd met je nieuwe certificaat! Zijn nu halverwege november, hopelijk is ook deze maand weer zo geslaagd voor je! 🙂

  Like

 2. Escape room is zo gaaf he! het spel voor thuis is ook heel leuk, je waant je dan ook echt in een escape room. Hier was oktober prima, lekker een weekendje weg geweest. Walibi ben ik nog nooit geweest.

  Like

 3. Van escaperooms word ik alleen maar zenuwachtig, haha. En de boerenprotesten heb ik toch echt van dichtbij meegemaakt. Ze stonden op het plein bij het werk. Spannende dag, maar niet meer doen. Gefeliciteerd met je certificaat!

  Like

 4. Die Escape Room klinkt echt heel erg tof, jammer dat het voor mij niet in de buurt is. En Walibi Fright Nights? Nee ik ben daar niet voor gemaakt helaas haha, ik schreeuw waarschijnlijk alles bij elkaar of verstop me ergens tot de rest weer naar huis wil.. 😀

  Like

 5. Ik zou zo een escape room weleens willen doen, ik vraag me alleen af of ik niet zou gaan panikeren. Ik ben namelijk ooit opgesloten geweest toen er er brand ontstond en ik raakte niet weg. Dat lijkt vaak wel een echt trauma te zijn geworden en dat merk ik vooral als ik ergens niet buiten raak…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: