persoonlijk

Mijn Oktober

Een nieuwe maand, betekent natuurlijk weer een overzichtje van wat ik de afgelopen maand heb gedaan. Opzich niet heel veel maar toch weer een hele leuke maand gehad! Lezen jullie mee?

Veenpark

Samen met mijn beste vriendin zijn we naar het Veenpark in Barger-Compascuum geweest. Leuk dagje voor jong en oud! In dit park kun je zien hoe het er vroeger ongeveer aan toe ging. Meer over dit dagje kun je Hier lezen.

Escape room

Diezelfde avond ben ik met mijn familie naar een escaperoom geweest bij break out in Harkstede. Het was super leuk maar we zijn helaas net niet ontstapt. Alles speelde zich af in een kroeg, en we kregen hints op glazen, moesten dingen doen met de biljart tafel, luister naar de muziek die op was in de kroeg etc. Was een hele leuke ervaring en wil het zeker wel vaker doen! Denk dat je er dan ook wel handiger in word.

Uit eten

Samen met mijn beste vriendinnetje ben ik weer uit eten geweest bij wereld geluk op het Hoendiep in Groningen. Was weer hartstikke gezellig en het eten hier is ook altijd goed. Eigenlijk worden we dit restaurant wel een beetje zat omdat we er altijd heen gaan, dus als iemand nog tips heeft in en rond Groningen, laat het vooral weten!

Nieuwe schoenen

Timberland waren al zo lang mijn droom schoenen, ik wou ze zo graag en toen ik deze voor een koopje zag; moest ik ze maar hebben! En toen ik ze had.. kon ik er echt niet op lopen, dus na een paar keer proberen, toch maar verkocht, met pijn in mijn hart.

De lakschoentjes waren echt maar €15,- en die kon ik ook niet laten liggen. Ik draag eigenlijk alleen sneakers maar ik vond ze zo onwijs leuk. Ook maar meegenomen dus.

En die Fila’s, ik wou eigenlijk geen schoenen meer kopen maar mn beste vriendin tipte me want ik hou van Fila’s en mijn lievelings kleur is rood. En ze waren in de aanbieding voor €60,- dus die moest ik ook maar hebben.

Walibi

Voor de eerste keer in mijn leven ben ik naar Walibi fright nights geweest. Via (jahoor) ticketveilingen had ik kaartjes gewonnen. Ik en mijn moeder wilden al zo lang heen dat we het maar gewoon gedaan hadden. Het idee vond ik heel leuk, en de scarezones waren ook wel grappig. Maar het was gewoon zo onwijs druk dat het niet meer echt leuk was. Ik zou dus niet zo snel nog een keer heen gaan maar ik heb zeker wel een leuke avond gehad.

Boeren protest

Vooral de eerste dag van het boerenprotest voelde heel raar en het was echt een big thing. Ik zag allemaal auto’s en vrachtwagens met lintjes aan hun spiegels en overal borden langs de snelweg en trekkers overal. Ondanks dat ik er wel vertraging door heb gehad, onwijs veel respect voor de boeren. Vind het ook heel dapper dat ze het gewoon doen, want het is wel zo: no farmers, no food!

Certificaat gehaald

En weer een nieuw certificaatje erbij, niet dat ik er heel veel aan heb maar ik heb wel weer punten erbij voor code 95, ik zal er binnen kort even een uitgebreide blog over schrijven

Mijn 3 best gelezen blogs in Oktober:

  1. Ongeluk op de A50
  2. Hoe gaat het nu met trekker + oplegger?
  3. Mijn september

Zijn jullie ooit naar Walibi fright nights geweest? En wat was jullie hoogtepuntje afgelopen maand?

24 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: