persoonlijk

Mijn januari

Zo, dan ineens zit de eerste maand van het nieuwe jaar er al weer op. Wat gaat de tijd toch snel. Ik dacht dat dit jaar beter zou worden dan 2020, want dat jaar kon niet erger toch?? Nou.. met die rellen en de avondklok betwijfel ik het. Hoop dat het vanaf nu alleen maar beter gaat worden. In deze blog vertel ik jullie wat ik allemaal beleefd heb.

Auto kapot

Jup, eerste tegenslag van het jaar overleefd. Ik reedt op de uitvoegstrook en ineens begon mijn auto heel heftig te stotteren, ik ben dat gewend maar niet zo heftig, en hij had het al een hele tijd niet gedaan. Ik heb een diesel en soms gaat mijn voorgloeilampje knipperen, dat betekend dat er iets met de motor is. Had die ook al niet en tijdje gedaan maar na dat stotteren kwam dat lampje. Ik dacht oooh, trekt wel weer bij. Toen kwam ik voor het stoplicht, ik stond er als eerste voor en het werd groen maar ik kreeg die auto niet van zijn plek, afslaan, afslaan en afslaan. Maar ik wou naar de overkant van het kruispunt want daar was een inhammetje, nou mevrouw stond midden op een druk kruispunt alles te blokkeren, ik had het niet gered hahaha. Ik kon er toen echt niet om lachen hoor. Toen heeft een meneer mij terug geduwd, nou alarmlichten maar aan op een druk kruispunt en de anwb maar bellen, dat duurde en duurde en ze leken maar nooit onderweg te gaan maar ik was onderweg naar het werk en toen belde ik mijn baas maar dat ik het allemaal niet ging redden en heel toevallig was er iemand van de garage die van mijn baas is bij mijn baas, ik heb de anwb afgebeld en hij is naar me toe gekomen. Toen hebben we mijn auto naar de loods gesleept want daar was ik nog geen minuut van verwijderd, toen ben ik maar naar het werk gegaan en hebben collega’s mijn auto naar de garage gesleept. Dan beginnen de zenuwen, wachtend op dat telefoontje van de garage, wat is er aan de hand??? Ze belden mij op ze dachten dat het om de turbo ging, ten eerste als een dure grap en ten tweede, ik dacht dat ik afscheid moest nemen van mijn auto omdat kapotte turbo’s vaak helemaal versplinteren en alles kapot maken. Maar ‘gelukkig’ was het de egr klep en heb ik nieuwe remblokken gekregen en nog iets volgens mij. Grapje heeft me een paar honderd, bijna duizend euro gekost. Toen ik hem weer terug had, had die zeker wel een bezoekje aan de wasstraat verdiend. Ik ben 3,5 dag zonder auto geweest, wat heb ik mij beperkt gevoeld, en afhankelijk..

Elk nadeel heeft ook zijn voordeel: Om toch maar iets positiefs te zeggen. Ik heb voor het eerst een auto gesleept, het was totaal niet ver maar toch een ervaring rijker. Beetje jammer dat ik mijn eigen auto heb mogen slepen.

Getuigschrift Engels

Zoals de meesten van jullie wel weten heb ik een studie Engels gevolgd. Inderdaad gevolgd want ik heb hem succesvol afgerond! Het getuigschrift kon je aanvragen als je bij het huiswerk minstens 5,5 haalde. Ik ben er zo blij mee en ook super trots op. Want ik werk natuurlijk wel veel in de week, vaak ook 6 dagen en dan in 1,3 jaar een volledige studie van 60 lessen afronden met een gemiddeld cijfer 8.7. Nu alleen nog even verdiepen in het Cambridge examen want die wil ik natuurlijk ook nog doen en mijn certificaat halen.

Vinted succes

Wie had dat gedacht. Ik ging voor de grap gewoon allemaal dingetjes op Vinted zetten in de hoop dat ik op zn minst wel 5 dingen zou verkopen binnen nu en forever maar goddamn, wat een succes! Binnen 2 week tijd heb ik gewoon bijna voor 300,- verkocht. Dat had ik echt nooit verwacht en ik schaam me ook steeds als ik met de hoeveelheid pakketjes naar mijn pakketpunt moet. Maar wat ben ik blij! Heb ik de kosten van mijn auto weer een beetje gedekt haha!

Ben je benieuwd geworden naar mijn Vinted account? Klik dan Hier , ik verkoop kleren in verschillende maten maar ook producten die ik niet gebruik van goodieboxxen. Ik ben van plan er straks ook boeken en andere producten op te zetten. Volg mij dus vooral! Het zijn voornamelijk lage prijzen, als er iets “duurders” op staat, vind ik dat terecht en is de kans groot dat ik niet in prijs ga zakken.

Sneeuw pret

Ik werd wakker op een mooie Januari dag, ik moest laat beginnen. Shanti wou er uit en ik zag sneeuw. Normaal hou ik niet van sneeuw maar ik kon het niet laten om een iniminie sneeuwpop te maken. Mijn vader kwam de tuin in en lachte mij gewoon uit. Mn sneeuwpop was dan misschien niet de grootste nee maar hij was wel super cool, letterlijk.

3 best gelezen blogs in Januari:

  1. Mijn 2020
  2. Bucketlist / doelen 2021
  3. Hoe gaat het nu met trekker+oplegger?

Heb je ze nog niet gelezen? Ga dat dan vooral eventjes doen!

Zo, dit is mijn Januari 2021. Hoe is de eerste maand van een nieuw hoofdstuk jullie bevallen?

Mochten jullie nog een leuk onderwerp voor een blog weten, laat het dan vooral in de reacties weten. Dus waar zouden jullie het liefst wat over lezen op mijn blog?

29 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: