reizen

Wildlands Emmen

Afgelopen weekend ben ik met vrienden naar Wildlands in Emmen geweest, in deze blog kun je lezen wat ik er van vondt.

De tickets heb ik via Social deal gekocht voor 15,- p.p in plaats van € 22,50 (online) / € 27,50 ( aan de kassa!)

Als je wildlands binnenkomt, kom je op een heel groot plein en dan zie je 3 verschillende werelden: Jungola, Serenga en Nortica.

Jungola: Zoals het woord het al een beetje zegt, hier kom je in een soort jungle terecht. Hier vindt je onder andere maki’s, python’s , vleermuizen, vlinders en slinger apen. Ook kun je hier in een bootje stappen voor een boottochtje door de jungle. Tijdens dit boottochtje kom je heel dicht langs olifanten en de slingerapen. Je kunt het ook vanaf boven ontdekken door middel van touwbrugen die boven langs gaan. Hier is ook een mooie vlindertuin waar je door alle mooie vlinders door loopt.

Het boottochtje vondt ik heel leuk in de jungola en ik vondt het ook gaaf dat de dieren los rond lopen, zo kan je hele mooie foto’s maken en de dieren goed van dichtbij zien.

Serenga: In de serenga kun je een safari tochtje maken over de savanne waar je ineens heel dichtbij de o.a giraffes, neushoorns en zebra’s komt. Ook kun je hier verder bavianen, prairiedogs en kamelen en nog veel meer zien! Ook is hier de attractie: de tweestrijd, een achtbaan.

Nortica: In de nortica kun je o.a de ijsberen, pinguins en zeeleeuwen zien. Ook hier kan een 4D testride maken. Je kijkt dan naar een soort film over de poolgebieden en het lijkt dan alsof je daar echt bent door de bewegende stoelen etc.

Bij ons bezoek konden we helaas niet naar de ijsberen wegens verbouwing van wildlands, dat was jammer. Voor de rest heb ik me prima vermaakt.

Als je het hele park door gaat lopen ben je een mooi tijdje bezig, je kan niet van wereld naar wereld lopen. Als je een wereld helemaal gezien hebt kom je weer uit op het plein.

Ik zelf vindt het echt een heel mooie uitgebreid en ingedeeld park, er zijn veel dieren die los lopen maar bij sommige verblijven moet je even een tijdje wachten wil je de dieren zien, ik vindt het fijn dat ze zoveel ruimte hebben!

Ook kun je op veel plekken souvenirs kopen en zijn er veel horeca gelegenheden. Het parkeren heb ik nu rond de 6,- euro voor betaald, bij mijn vorige bezoek was dat 10,-

Het park vindt ik zeker een aanrader, je kunt er zoveel zien en beleven. Je hebt natuurlijk ook shows en je kan het zien als de dieren eten krijgen. Vindt het zeker een bezoekje waard, voor jong en oud.

53 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: