persoonlijk

Mijn 2018

In deze blog ga ik jullie vertellen over mijn 2018. 2018 is een jaar waarin ik werk van mijn dromen heb gemaakt, het jaar waarin mn leven opeens heel anders is gaan lopen, het jaar waar ik rijbewijzen en diploma’s gehaald heb, een jaar die ik alsnog nooit wil vergeten.

In Januari 2018 heb ik mijn eerste vrachtwagen rijles gehad, dat ging niet al te makkelijk maar toch heb ik hem eindelijk. Helaas heb ik dit jaar ook afscheid genomen van het leerbedrijf waar ik met veel plezier 2 jaar lang heb gewerkt en waar ik dacht dat ik ook nog wel een mooie poos zou werken. Helaas was dat niet het geval maar ben ik nu weer hartstikke op mijn plek bij mijn nieuwe werkgever waar ik ook mijn echte eerste vrachtwagenkilometers alleen heb gereden.

2018 is het jaar waarin ik afscheid heb genomen van mijn allereerste auto, een golf 5 1.9 TDI. Dat heeft me echt veel verdriet gedaan want dat was echt een hele fijne auto, maar ik ben blij dat het mijn eerste auto heeft mogen zijn. Maar nu heb ik een VW polo uit 2010 waar ik ook super blij mee ben. Dat was altijd al mijn droom auto.

In 2018 heb ik mijn schooldiploma gehaald. Beroeps goederen vervoer. Met een leuke kleine groep een diplomering gehad. 2 hele leuke en gezellige en natuurlijk leerzame jaren gehad met mijn klas op het Noorderpoort college in Groningen.

Natuurlijk ben ik ook weer een jaartje ouder geworden, 19. Gevierd met een klein gezellig groepje bij mij thuis. Mijn doel was om mijn vrachtwagenrijbewijs te halen voor mijn 19e verjaardag en dat is dus gelukt 🎉

Ook heb ik nog gereisd, in 2018 ben ik naar Parijs, Tsjechië & Italië geweest. Een blog over Parijs kun je vinden onder het kopje reizen op mijn site. Reizen vindt ik echt heel leuk om te doen en dat hoop ik in het nieuwe jaar ook natuurlijk weer te doen, hopelijk wat meer en naar andere bestemmingen.

In 2018 heb ik super veel gelopen, ook in dit jaar heb ik mijn fitbit charge 2 aangeschaft. Super veel mooie nieuwe plekjes gezien en super leuke challenges gedaan. Mocht je nou ook een fitbit hebben en challenges met mij willen doen, kijk dan op mijn site even bij contact en stuur je gegevens, dan voeg ik je toe! In 2019 hoop ik wel echt weer veel te kunnen lopen, nu loop ik door werk ook al wel tussen de 7 & 10 kilometer op een dag gelukkig.

In 2018 ben ik begonnen met bloggen op eigen domein, hier heb ik nog steeds geen spijt van. Bloggen doe ik al heel wat jaren, alleen deed ik dat dan via Yoors. Ik hoop dat mijn blog in 2019 groeit en dat ik meer volgers en interactie krijg. Alhoewel het me nu ook nog niet tegenvalt wat ik tot nu toe in 2018 heb bereikt.

Dit jaar ook echt aan het snailmailen geraakt, veel mooie creaties gezien van mensen en ook heel veel nieuwe ” vrienden” er bij gekregen. Nationaal en internationaal.

Ook ben ik weer mensen kwijt geraakt, maar ook zijn er weer nieuwe bijgekomen. Maar dat zal waarschijnlijk elk jaar zo gaan. Dat hoort er denk ik gewoon bij. De vrienden die ik het langst heb, heb ik nu ook nog steeds. Soms zijn er periodes van weinig tot geen contact. Maar toch komen we altijd bij elkaar terug.

Afgelopen jaar heb ik natuurlijk ook nog heel veel andere leuke ” kleine ” dingetjes gedaan, zo ben ik naar Hellendoorn en wildlands geweest. Een dagje naar Düsseldorf met mijn vrienden. Gebowlt, gezwommen in Centerparcs. Nog naar het Daf museum + fabriek geweest met mijn klas.

2018, het jaar waarin ik veel tegenslagen heb gehad, maar waarin ik ook super veel bereikt heb. Al met al was dit een jaar om nooit te vergeten maar stiekem hoop ik wel dat 2019 een nog mooier jaar wordt.

Via deze weg wil ik al mijn lezers een fijne jaarwisseling wensen. Dat 2019 ook een mooi jaar mag worden!

16 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: