Hobby,  Swappen

Advent swap 2020

Via de facebook groep: ”Swap- groep Nederland” heb ik me opgegeven om een advent swap te doen. Dat houdt in dat je 24 cadeautjes voor iemand koopt en dat op een leuke manier gaat brengen zodat je maatje elke dag 1 cadeautje mag open maken tot kerst. In deze blog ga ik jullie vertellen en laten zien wat er in mijn cadeautjes zaten. 

Dag 1.

Joehoe! De doos staart me al een hele poos aan en vandaag mag die dan eindelijk open! Cadeautje nummer 1, groot, niet heel zwaar. Het is een klein palmpje. Hij heeft een lange reis gehad en kan wel wat liefde gebruiken, komt vast goed! Direct ben ik blij want ik hou natuurlijk super veel van plantjes. De advent swap begint goed! 🌿

Dag 2

Super blij! Vandaag kreeg ik namelijk een Blond amsterdam schrift. Toevallig wou ik die laatst al bestellen maar toch niet gedaan. Binnenkort weer beginnen met een nieuwe studie en daar kan ik het schrift goed bij gebruiken.

Dag 3

Jeej! Een Wenkbrauwpotlood kan ik altijd goed gebruiken, of ze gaan kapot of ze raken kwijt lol. En het is ook nog eens de goede kleur. Mijne is ook nog eens bijna op. Perfecte timing.

Dag 4

Vandaag een mugcake gekregen. Ben wel benieuwd want ik heb ze al heel lang niet gehad. Kijken of ik het nog lekker vind.

Dag 5

5 December vandaag, wat kreeg ik als cadeau? Een chocoladeletter, kon natuurlijk niet missen. Het was één van Droste, was heerlijk!

Dag 6

Altijd leuk als er ook aan Shanti word gedacht, nog leuker als het ook nog eens haar favorieten zijn. Duck bites! Op één of ander manier eet Shanti alleen duck.

Dag 7

Vandaag een lip masker gekregen. Helaas niet aan toe gekomen om hem te proberen. Maar ben er zeker benieuwd naar. Zeker omdat mijn lippen altijd drama zijn met dit koude weer.

Dag 8

Als het om kerst gaat, hou ik echt van notenkrakers. Vandaag heb ik een kleine notenkraker gekregen. Die kan mooi naast de grotere bij mijn mini boom staan.

De linkse heb ik gekregen, ik moet de boom nog optuigen haha!

Dag 9

Stationary is altijd goed, zeker bij mij. Daar kan je nooit genoeg van hebben. Ik heb 4 schattige pennen gekregen vandaag. Heel blij mee.

Dag 10

Quilty pleasure, sneeuwbollen. Ik ken ze als schuddebol maar mn beste vriend vond dat echt een stom woord. Dus sneeuwbol dan maar? Vandaag dus een hele leuke gekregen.

Dag 11

Chai tea, mijn favoriete thee! Vooral lekker mer melk, kaneel en honing er door. Moet je echt proberen als je het nog niet kent.

Dag 12

Stationary again! Bullet journal en leuke journal stickers. Toevallig wou ik net weer beginnen met een nieuw journal dus perfecte timing.

Dag 13

Een doos met hartige zoutjes, altijd goed op een lekker chill avondje. Nadeel met zo’n doos, kan nooit in kleine porties haha!

Dag 14

Vandaag kreeg ik kerst sokken. Altijd leuk! Ik hou wel van foute outfits dus daar passen deze leuke sokken wel bij. En die ga ik vast en zeker deze kerst dragen.

Dag 15

Ook vandaag heeft mijn maatje weer rekening gehouden met wat ik leuk vind. Ik kreeg een mooie kaarsenhouder van een notenkraker. Ik hou niet van zulke kaarsjes maar ga hem zeker voor de sier neer zetten want ik vind de notenkraker echt leuk.

Dag 16

Heerlijk doosje cappuccino gekregen. Gelijk toen ik beneden kwam een bakje gezet. Me time momentje. Heerlijk. Ook nog in een bijpassend kopje.

Dag 17

Naahw! Vandaag super lieve houten hangers in de vorm van notenkrakers gekregen. Super blij mee. Echt iets unieks. Volgend jaar krijgen ze een mooi plekje. Echt heel blij mee.

Dag 18

Altijd handig! Vandaag een Blokje gekregen met to do lijstjes. Genoeg om te doen maar altijd te weinig tijd haha.

Dag 19

Vandaag een waxinelichtjehouder gekregen. Dit type kaarsjes is meer mijn ding! Ik ben te lomp voor die lange open kaarsen. Nooit waxinelichtje houders genoeg. Vooral niet in deze tijd van het jaar. Altijd gezellig.

Dag 20

Weer zoiets schattigs gekregen! Paperclips met een figuurtje er op. Ik gebruik ze vaak in mijn bullet journal of stuur ze met leuke snailmails mee.

Dag 21

Vandaag een mix gekregen om een cake te bakken. Ook nog één van mijn favorietjes. Maar even kijken wanneer ik tijd heb om hem te maken.

Dag 22

Vandaag stickertjes gekregen die bij de paperclips horen. Of nja, de figuurtjes van de paperclips zijn hetzelfde als deze stickers. Super leuk!

Dag 23

Nog meer me -time, een heerlijk maskertje gekregen. Ook nog hoe ik ze het liefst heb. Een sheet mask met Charcoal & sea salt extract. Binnenkort maar even een me time momentje inplannen.

Dag 24

Vandaag een heerlijke zak zoute popcorn gekregen. Ik heb geen favoriet, de ene keer heb ik zin in zout en de andere keer in zoet. Voor nu gaat hij nog even in de kast.

Dag 25

Last but zeker not least! Leuke beker met chocolademelk mix en een kitkat. De laatste dag alweer. Super jammer want ik vond de swap echt leuk. Maar aan alle leuke dingen komen een eind, en het is wel kerst nu. Dus lekker genieten van kerst.

Ellie, heel erg bedankt voor deze super mooie swap. Super fijn dat je rekening hebt gehouden met wat ik allemaal leuk vind. Ik ben oprecht blij met alle cadeautjes en ik kan alles goed gebruiken. Nu het laatste cadeautje open is gemaakt, is het tijd om kerst te vieren.

Fijne kerstdagen iedereen!

15 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: