Hobby,  Swappen

Sinterklaas swap

Vandaag ga ik mijn sinterklaas swap met jullie delen. Ik heb het pakket al een tijdje in huis liggen dus ik ben zo blij dat ik hem vandaag dan eindelijk mag uitpakken. Het is een sinterklaas swap dus het is wel zo leuk om die op 5 December open te maken. Zeker als je net zo als mij verder geen sinterklaas meer viert.

Mijn sinterklaas swap

Toen ik de doos opende, werd ik gelijk al gelukkig. Ik vind het zo leuk als de cadeautjes leuk ingepakt zijn. Dan zie je gelijk al dat iemand moeite heeft gedaan en dat is, vind ik zelf, nog leuker dan de inhoud. Mijn maatje heeft niet alleen de cadeautjes leuk ingepakt maar ook nog strikjes en extra’s op de cadeautjes gedaan. Heel leuk!

Sinterklaas cadeautje

Hieronder zien jullie de inhoud van mijn swap. Sommige dingen zijn moeilijk te zien zoals de twee glitter pennen maar ik ben er echt blij mee! Ik heb echt nooit genoeg pennen, dat geldt ook voor schriftjes. Ook die zitten erbij, 3 stuks en een notitieboekje, en stickers. Allemaal in hetzelfde thema, namelijk: Galaxy. Ook zit er een advent kalender voor de hond in. Ik heb die jaren achter elkaar zelf gekocht maar ik dacht: ze eet het toch nooit op dus ik koop hem dit jaar niet. En nu krijg ik hem als cadeautje, gelijk beide hondjes geroepen en dit blijkt dus een kalender met hele lekkere dingetjes er in. Dit willen ze beide wel eten, jeej! Super leuk. Ook zit er een week planner in, super handig want die had ik nog niet en het nieuwe jaar begint natuurlijk bijna. Ook zitten er leuke stickers in, ook echt mijn zwakte, eigenlijk heb ik daar ook nooit genoeg van. En heel toevallig, ik ben donderdag heel toevallig aangehouden door de politie, voor het depot. Mijn collega die zag dat en die maakte een foto van mijn vrachtwagen + mij en de agent en hij stuurde: voor in je plakboek. Toen dacht ik: JAAA! Dat ga ik doen. Niet alleen voor aanhoudingen en boetes maar gewoon een werk gerelateerde plakboek en wat krijg ik in deze swap? Een scrapbook. Hoe leuk is dat. Ik had zelf al gekeken maar kon geen geschikte vinden en deze is perfect. Ook zit er een pakketje in met envelopje en kaartjes, en toevallig zit er ook een pakketje in die je kan gebruiken om kaartjes te maken. Ook nog een leuk stempelsetje en iets voor water verven, het zullen van die stiften zijn, nog nooit gezien dus dat moet ik nog even verder uitzoeken. En natuurlijk nog gevuld speculaas en kruidnoten met chocolade, mijn lievelings!

Echt een super mooi pakket! Allerlei leuke dingen om creatief mee aan de slag te gaan. Ik kan ook echt alles wel gebruiken, dat komt niet vaak voor. Heel erg blij mee! Maatje, heel erg bedankt voor dit leuke pakket en voor je moeite.

Gaan jullie nog Sinterklaas vieren? Of heb je ook toevallig een Sinterklaas swap gemaakt?

4 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: