Kijktip: mevrouw Faber

Toen het weer ochtend werd tijdens mijn nachtdienst, en toen ik -eindelijk- Mattie en Marieke weer hoorde op de radio bij Q music, kreeg Nederland van Anne Marie een kijktip, namelijk: mevrouw Faber, en die sprak mij direct aan.

Mevrouw Faber

Mevrouw Faber is een documentaire en gaat over een vrachtwagenchauffeur, of eigenlijk, een vrachtwagenchauffeusse. Harm wil namelijk een vrouw zijn, Harriette. In deze documentaire neemt ze je mee in haar leven. Harm was namelijk al getrouwd met Siepie, door de jaren heen is er veel veranderd. Hij begon zich stiekem te kleden als vrouw en zijn vrouw wist er niks van af, tot zij hem zag. Toen kwam de waarheid steeds meer boven water en in deze documentaire, neemt hij je mee in zijn leven. Hij is natuurlijk ook getrouwd en je kan zien hoe Siepie er mee om gaat. Zij heeft haar natuurlijk als een man leren kennen, zo is zij verliefd op hem geworden.

Deze documentaire zit ook echt vol humor, zo leuk om te zien! Ze wil in deze documentaire heel graag laten zien, dat je gewoon jezelf kunt zijn en die boodschap komt heel duidelijk over, echt een heerlijk mens!

Ook als je geen vrachtwagenchauffeur bent, is deze documentaire wat voor jou. Het is wel dat het direct voor mij een stukje leuker word omdat er vrachtwagens in voor komen maar hij word er voor jullie zeker niet minder leuk op. Zeker een aanrader voor iedereen!

Ga jij deze documentaire kijken? Of heb je hem al gezien?

26 Reacties op “Kijktip: mevrouw Faber”

  1. Deze documentaire ken ik niet, het verhaal is mooi als ik het zo lees. Lastige situatie voor beide en mooi natuurlijk dat de vrachtwagen er een rol in spelt, ik snap gerust dat dat je extra aanspreekt.

    Like

  2. Eens kijken of we hem kunnen vinden tussen de docu’s van Interactieve tv van Ziggo..
    Ben heel benieuwd geworden, maar om nou een heel abonnement af te sluiten hihihi..

    Klinkt als een hele leuke, maar ook vooral leerzame docu 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: