reviews,  vrachtwagen

Kijktip: mevrouw Faber

Toen het weer ochtend werd tijdens mijn nachtdienst, en toen ik -eindelijk- Mattie en Marieke weer hoorde op de radio bij Q music, kreeg Nederland van Anne Marie een kijktip, namelijk: mevrouw Faber, en die sprak mij direct aan.

Mevrouw Faber

Mevrouw Faber is een documentaire en gaat over een vrachtwagenchauffeur, of eigenlijk, een vrachtwagenchauffeusse. Harm wil namelijk een vrouw zijn, Harriette. In deze documentaire neemt ze je mee in haar leven. Harm was namelijk al getrouwd met Siepie, door de jaren heen is er veel veranderd. Hij begon zich stiekem te kleden als vrouw en zijn vrouw wist er niks van af, tot zij hem zag. Toen kwam de waarheid steeds meer boven water en in deze documentaire, neemt hij je mee in zijn leven. Hij is natuurlijk ook getrouwd en je kan zien hoe Siepie er mee om gaat. Zij heeft haar natuurlijk als een man leren kennen, zo is zij verliefd op hem geworden.

Deze documentaire zit ook echt vol humor, zo leuk om te zien! Ze wil in deze documentaire heel graag laten zien, dat je gewoon jezelf kunt zijn en die boodschap komt heel duidelijk over, echt een heerlijk mens!

Ook als je geen vrachtwagenchauffeur bent, is deze documentaire wat voor jou. Het is wel dat het direct voor mij een stukje leuker word omdat er vrachtwagens in voor komen maar hij word er voor jullie zeker niet minder leuk op. Zeker een aanrader voor iedereen!

Ga jij deze documentaire kijken? Of heb je hem al gezien?

26 reacties

Geef een reactie

%d